Свържи се с нас

Новини

Кои пазари за футболни залози най-често идват с бонуси?

Published

on

С преминаването и развитието на букмейкърските платформи в интернет, можем да открием, че повечето брандове се постараха да предоставят някои много специални възможности, като всички са насочени в полза на самите клиенти, както и гарантират още много други допълнителни шансове за забавление.

Една от най-силните черти е фактът, че все повече почитатели имат и една особена свобода, контрол на риска и на своите собствени залози. Не е трудно да открием, че брандовете дават доста добри оферти, като пример е този bet365 бонус за футбол и най-важното тук е, че промоционалните условия отговарят изключително точно на всички очаквания на феновете, особено след като говорим за реномиран бранд.

Операторът е готов да ни предложи много сериозни бонуси, когато става въпрос за правенето на някои традиционни залози, особено след като открием, че в портфолиото с промоции има доста добри предложения, доказващи една малко по-различна практика. Анализаторите често ни показват, че има случаи, в които даден оператор може да изисква от нас малко по-различна практика, която не е в наша полза, тук обаче ситуацията е малко по-различна и по-специфичните пазари често се придружават и от бонуси.

На първо място откриваме една секция, в която при номинирането на точен резултат, обикновено ние се опитваме да познаем точно как ще завърши мачът. Това може би е един от най-сложните залози, но не е трудно да открием, че тук рисковете са големи. Един много неприятен момент е онзи, когато нито един от двата отбора не успее да инкасира попадение. Ако сме заложили на нулево равенство, тогава нашият залог е изпълнен, но ще открием, че не винаги се случва точно това. В случай, че имаме друга прогноза и никой не отбележи попадение, брандът връща залога. Това е една добра новина, особено след като все още не е разпространена навсякъде.

Някои смели запалянковци са сигурни, че любимяит голмайстор на терена ще пролее първа кръв и ще порази мрежата на противника. Всичко звучи прекрасно, но понякога това не се случва. Точно по тази причина няма как да не открием и наличието на още един специален бонус. Много често се случва нашият номиниран фаворит да не успее да изпълни прогнозата. Все пак не е трудно да го забележим, понякога футболистите дават всичко от себе си, но някой ги изпреварва. В този момент нашата прогноза се смята за неуспешна, но брандът допълва условията и заявява, че ако все пак има попадение до края на редовните 90 минути – 1/3 от нашата печалба ще бъде изплатена. Букмейкърът не е задължен да го прави, но това условие определено ще се хареса на истинските почитатели.

Една друга приятна подробност е, че имаме бонус и за краен резултат. Тоест ще се радваме на подобрени коефициенти, които автоматично могат да повишат нашите успехи. Отново в списъка с промоции ще видим, че има и изброени всички първенства, за които важи промоцията, но самото портфолио ни впечатлява доста сериозно. Ще открием, че промоцията важи за някои от най-големите дербита като Английската Висша лига, Шампионска лига, Лига Европа и още много други. Тенденцията ни показва, че скоро може и да се подобрят, както бихме забелязали.

Ако номинираме голмайстор и той по някаква причина не излезе на терена, най-вероятно защото не се харесва с треньора си, обикновено трябва да изгубим средствата си, но след като говорим за качествени практики, букмейкърът ще върне залога ни под формата на кредити за залог, тоест това ще са средства, с които да направим други прогнози. Условията важат за първи голмайстор, последен голмайстор, прогнозите, в които казваме, че атлетът ще се разпише в мрежата и другите сценарии обвързани с тази личност.

Брандът има сериозно внимание към спортните прогнози и няма да ни разочарова по никакъв начин, особено след като открием, че секцията с промоции се променя и винаги има нови възможности за по-смели успехи. Не забравяйте да следвате само най-важната максима – играйте разумно и отговорно, забавлявайте се и не се опитвайте да повторите холивудските филми – те не са истина.

Новини

Басейнът в ПМГ – Габрово остава затворен

Published

on

Срокът на изпълнение на ремонтните дейности в Прородоматематическа гимназия „Академик Иван Гюзелев“ в Габрово е удължен. Плувният басейн в училището няма да работи до приключване на ремонта, съобщиха от Община Габрово.

Причината за това са лошите метеорологични условия, неблагоприятстващи извършване на ремонтните дейности на покрива на сграда.

Ремонтът не е приключил и срокът му за изпълнение бе удължен. Докато не бъде завършен, водното съоръжение в училището няма да бъде отворено за посещения.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Крими

Спряха шофьор на „G-класа“, каращ на опиати

Published

on

Полицията в Габрово спря шофьор на луксозен джип, а при проверката му за употреба на забранени от Закона вещества, мъжът зад волана даде положителен резултат за опиати.

Случаят е от 1 декември. Тогава около 10.20 часа на ул.“Райчо Каролев“, полицейски екип извършил проверка на лек автомобил „Мерцедес Г63“, управляван от 40-годишен мъж.

Водачът бил тестван за наркотици, като техническото средство отчело положителен резултат за употребата на опиати.

Мъжът дал кръвна проба. По случая е образувано досъдебно производство.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Крими

Полицията проведе акция „пешеходец“

Published

on

През миналата седмица, на територията на Областната дирекция на МВР – Габрово, се проведе специализирана полицейска операция, имаща за цел подобряване на безопасността на движението по пътищата и намаляване на пътнотранспортния травматизъм с участието на пешеходци.

Пътните полицаи осъществяваха контрол върху поведението на пешеходците по спазване на правилата за движение относно неправилно пресичане на платното за движение, внезапно навлизане на пътното платно, пресичане при червен сигнал на светофарната уредба.

Контрол се осъществяваше и спрямо водачите, отнемащи предимство на пешеходци. Паралелно се наблюдаваше и за водачи с рисково поведение на пътя, свързано с неправилно изпреварване, отнемане на предимство и други несъобразени маневри, създаващи предпоставки за пътни инциденти.

В рамките на отчетния периода бяха проверени 1 323 автомобила и 1 524 лица. Съставени са били 45 акта и наложени 463 глоби с фиш. На 16 лица, пресекли на нерегламентирани места, са съставени фишове.

За внезапно навлизане и неправилно пресичане на платното за движение са санкционирани 4 лица. Глобен е един водач, който не е осигурил предимство на пешеходец.

Нарушенията на правилата за престой и паркиране в райони на пешеходни пътеки, кръстовища, на спирките на превозните средства от редовните линии за обществен превоз на пътници са 6. Изготвените сигнални писма са 6.

При зимна обстановка се увеличават рисковете за пътни инциденти. „Пътна полиция“-Габрово обръща внимание на всички участници в движението да се съобразяват с условията и стриктно да спазват правилата за движение съгласно Закона за движение по пътищата.

Основни правила за поведение на пешеходците са:
– по възможност да носят по-ярки дрехи, които да ги правят по-лесно забележими на пътя;
– да пресичат само на определените за целта места и то след като внимателно се огледат
– да не забравят, че ползването на мобилни телефони разсейва, затова е добре по възможност да не се ползват при пресичане.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица