Свържи се с нас

Новини

Кои виртуални спортове са хит на iGaming пазара?

Published

on

Макар и самото им представяне като „виртуални спортове“ да изглежда много футуристично и дори екстремно, можем да ви гарантираме, че същият не се различава от познатите спортни дисциплини. Виртуалните спортове не са нещо ново, впрочем те са причината много фенове да запазят тръпката от играта и да се насладят на още една възможност за спортни залози, а практиката ни показва, че когато феновете имат възможност за още една прогноза, веднага ще се възползват от нея.

Един поглед към това ревю на Palmsbet и Нострабет оценките за виртуален спорт, могат да ни подскажат, че именно тук ще открием една от най-добрите платформи, но ако все още не е ясно какво точно са виртуалните спортове, нека обясним в следващите редове.

Това е компютърна симулация на добре познатите спортни дисциплини. Те могат да включват футбол, тенис, конни надбягвания, гонки с хрътки и още много други. Изберете си спорт и бързо ще установите, че не е трудно за програмистите да създадат нещо такова, при това с особена лекота, особено при наличието на толкова сериозно разнообразие.

Един от най-популярните спортове в това отношение е футболът, а посоченият бранд ни позволява да гледаме виртуални дербита напълно безплатно, при това по всяко време на денонощието. Това е и едно от основните предимства, особено след като не говорим за истински атлети, а за компютър. Повечето студиа вече закупуват лицензите на истинските отбори, както и имената на атлетите, за да направят цялото изживяване много по-красиво и реално. Всяко едно дерби се провежда в рамките на няколко минути, като това важи не само за футбола, но и за всички останали спортове.

След като компютър прави цялата симулация, а ние наблюдаваме само едни от най-важните моменти, най-вероятно се замисляте кой точно определя крайният резултат. За целта ще трябва да поговорим малко за програмиране и добре познатия генератор на случайни числа. Най-добрият начин да обясним какъв точно е той е като се опитаме да си го представим като дигитален зар. Никога не знаем кое число ще се падне.

В компютърния свят, това е най-елементарният код, който може да съществува, но точно неговата симплистика е карала много програмисти да търсят смисъла му на работа. Докато ние гледаме виртуалната среща, генераторът не спира да бълва числа. Нека си представим, че на терена излизат виртуалните наследници на Манчестър Юнайтед и Уестхам Юнайтед. Логично е да очакваме червените дяволи да инкасират победата.

Като по-силен отбор, те получават числата в интервал от 1 до 14, докато Уестхам Юнайтед имат интервал от 15 до 20. При стартиране на срещата, генераторът започва да пуска числа в случайна подредба от 1 до 20. Като всяко едно се определя като точка за определения отбор. Победител обикновено е този, който първи натрупа 100 точки.

На същия принцип работят и всички останали спортове, като в последно време ще забележим засилен интерес от страна на феновете, особено след като пазарите се подобряват значително. Виртуалните спортове никога не са се смятали за конкуренция на реалните, но винаги ще се разглеждат като една особена алтернатива, която може да позволи на абсолютно всеки един потребител да се забавлява, особено ако любимият отбор не се справя толкова добре в реалното първенство. Това сравнение е правено много често, но самите студиа никога не са искали да получават такова признание – те се стремят да забавляват своята аудитория и до голяма степен го постигат. Това е една много добра алтернатива, а и нека не забравяме, че в рамките на една реална среща, имаме пълната свобода да изгледаме един цял кръг.

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Култура

Концерт в Габрово на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев

Published

on

На 24-ти април в Художествена галерия „Христо Цокев“ в Габрово от 18.30 часа предстои концерт на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев.

През тази година се навършват 125 години от рождението на големия български композитор Панчо Владигеров и 200 години от рождението на емблематичния чешки композитор – Бедржих Сметана.

По този повод тримата талантливи изпълнители се събират, за да направят турне в България, със знакови творби на двамата велики композитори. Датите на концертите са с начален час 18.30 часа, а входът за тя е свободен.

Концертите включват рядко изпълняваното Клавирно трио оп.4 на Владигеров, което той е написал едва на 17 години! То е и Първото българско трио за пиано, цигулка и виолончело. В програмата е включено още емблематичното Клавирно трио оп.15 от Бедржих Сметана.

Изключително респектираща и рядко изпълнявана програма. Тримата изпълнители Стоимен Пеев/цигулка, Атанас Кръстев/виолончело и Мартина Табакова/пиано, са добре познати на българската публика, изявени артисти, носители на престижни награди като „Кристална лира“ на СБМТД, „Музикант на годината“ на БНР за „Ансамбъл на годината“, „Златен век” на Министерството на културата, „Златно перо“ на агенция Кантус Фирмус за постижения в областта на културата.

Зареди още

Новини

Пресконференция по проект „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“

Published

on

Проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“ се реализира по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица