Свържи се с нас

Новини

Кой сайт за залози предлага най-добрите опции за нови клиенти?

Published

on

Във времето на някои от най-интересните спортни първенства, които чакаме от миналата година, най-вероятно все повече спортни фенове търсят добрите платформи за търсенето на добри спортни промоции. В това отношение ще открием, че големите брандове са в открита война и конкуренцията наистина е голяма, особено сега, когато Евро 2020 стартира и вече е в разгара си. Ако погледнем вниманието на анализаторите, веднага ще открием, че операторът Palms Bet предлага изключително добри условия за нови клиенти.

За да започнем да се забавляваме, предлагаме да обърнем внимание на секцията как се прави регистрация в palms bet и ще открием, че не само имаме добро обяснение за случващото се, но и ще открием някои много специални опции за създаването на доста специални промоции, които в никакъв случай няма да ни разочароват. Новите клиенти получават възможност за добър начален бонус, който предоставя възможност за безплатни залози. Ако не сте запознати, това е промоцията, която не изисква превъртане и е значително по-търсена от феновете.

Идеята е, че имаме възможност да правим безплатни прогнози, а при успех взимаме нетната печалба от тях, но само печалбата. Освен това ще открием, че имаме много богато портфолио на спортни дисциплини, посочихме Евро 2020 като една добра възможност, но нека не забравяме, че тенисът също е активен през този сезон, както и моторните спортове.

В платформата ще открием наличието на някои малко по-различни игри като въображаемите „Дуели“, които ни предлагат среща на два отбора, за които е невъзможно да се изправят едни срещу други, поради факта, че играят в различни първенства. Няма как да пропуснем и факта, че разполагаме с някои много специални опции, които практически ни дават още една допълнителна възможност, а почитателите на фентъзи футбола ще могат да изградят свой собствен отбор и бързо да се спуснат в битка с останалите играчи.

Може би е редно да посочим и някои от основните стъпки, които биха могли да ви зачудят, но за някои е отговорна Държавната комисия по хазарта. Специфична стъпка е изпращането на документ за самоличност. Няма нужда да се притеснявате, брандът пази всички лични данни в добре защитен сървър. Защо това е необходимо. По закон спортните залози са удоволствие запазено за пълнолетни и след като говорим за онлайн платформа, това е единственият начин за потвърждаване на самоличността. Не го приемайте като лично отношение към вас самите.

Впрочем всеки лицензиран бранд ще поиска точно този начин за потвърждаване на самоличност и експертите отдавна са потвърдили, че няма смисъл от притеснения, особено след като открием, че до този момент няма нито един букмейкър, който да остане без необходимата защита. Впрочем всеки клиент е защитен от същата комисия, европейската такава и своята банкова институция.

Най-важното е, че посоченият бранд има много оригинални решения, с които да спечели вниманието дори на големите критици. Освен възможност за правенето на залози, получаваме и доста добри безплатни игри, където се изправяме срещу останалите играчи и се борим за още няколко бонуса.

Брандът обръща внимание и на активността на своите клиенти и винаги се стреми да ги награди с допълнителни бонуси. Ето защо и оценката му е толкова висока при анализаторските платформи.

Новини

Пътен полицай в детската градина

Published

on

Инспектор Христофор Божинов разказа на малчуганите от габровската детска градина „Радост“ за професията „Пътен полицай“.

Униформеният служител гостува на група Мики Маус. Той разказа на децата за работата на пътните полицаи.

Представи униформата и отличителните ѝ знаци, както и помощните средства – палка, белезници, стоп палка и радиостанция.

Проведе и кратка беседа по безопасност на движението. Инспектор Божинов раздаде на малчуганите брошури със стихчета, свързани с пътната безопасност.

Децата от своя страна се бяха подготвили с тематични рисунки, които подариха на униформения служител.

Зареди още

Крими

Превантивна беседа за противодействие на телефонните измами

Published

on

Превантивна беседа, свързана с телефонните измами, се проведе в Трявна, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Габрово. Възрастни хора от пенсионерските клубове в общината се събраха в зала „Дръзновение“, където старши инспектор Марин Маринов, началник група „Криминална полиция“ при РУ Трявна, разясни основните схеми на телефонните измамници.

Той разказа и случаи от своята практика. Ст.инсп. Маринов подчерта, че „ало“ измамниците се стараят да научат информация за близките на потенциалната жертва, която след това използват срещу нея, за да може да я убедят да предаде определена сума пари.

Той призова възрастните хора в никакъв случай да не разказват на непознати за своите деца, внуци, близки. Обясни на възрастните хора как да реагират, когато непознати се опитат да ги убедят, че техни близки са причинили пътен инцидент; че имат нужда от средства за лечение или при други подобни сценарии.

Ст.инспектор Маринов разясни и за така наречените „фишинг измами“. Той отправил апел в никакъв случай да не споделят лични данни, данни на дебитни или кредитни карти, да не отварят съмнителни имейли.

На срещата присъстваха Даниела Маринова, заместник-областен управител и инж.Жасмина Лазарова, заместник-кмет на Община Трявна.

Превантивната кампания е инициирана от Областна администрация- Габрово и ОДМВР-Габрово. Тя ще продължи и през следващите дни.

В Севлиево тя ще се проведе на 27 февруари от 15.00 часа в клуб на пенсионера в ж.к.“Митко Палаузов“, на 28 февруари от 10.00 часа в клуб на пенсионера на ул.“Любен Каравелов“ в Севлиево, на 6 март от 13:00 часа в клуб на пенсионера на ул.“Юрий Венелин“ в Габрово, и на 7 март от 10.00 часа в Община Дряново.

Зареди още

Новини

КНСБ – Габрово обучи комитети и групи по условия на труд

Published

on

Регионалният съвет на КНСБ-Габрово, съвместно с Института за социални и синдикални изследвания и обучения на КНСБ, проведе в електронна среда обучение на близо четиридесет представители на комитетите и групите по условия на труд в предприятия и организации от региона.

Традиционно и тази година лектори бяха директорът на дирекция „Инспекция по труда” със седалище Габрово Виолета Иванова и вицепрезидентът на КНСБ в направление „Социална защита, безопасност и здраве при работа. Справедлив зелен преход и екология” Огнян Атанасов.

Виолета Иванова запозна участниците с нормативните разпоредби, касаещи трудовата злополука, провеждането на инструктажи осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд, контролът по спазване на трудовото законодателство и правомощията на контролните органи.

Огнян Атанасов представи националното законодателство по безопасност и здраве при работа, социалния диалог в областта на здравословните и безопасни условия на труд, рискове, свързани с безопасност и здраве при работа в сектор „Държавно управление”, предстоящият проект на социалните партньори в тази област, Националната кампания на КНСБ „Да спрем рака на работното място” и промените в европейското на националното законодателство.

За първи път трети лектор в обучението бе Габриела Гатева – психолог и психотерапевт, която запозна участниците със симптомите, фазите и начините за справяне със синдромът на бърнаут и представи случаи от своята практика.

Обучението се осъществи в съответствие с изискванията на Закона за здравословни и безопасни условия на труд и Наредба № 4 на Министерството на труда и социалната политика.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица