Свържи се с нас

Спорт

Тежко гостуване в Белоградчик за ФК „Янтра 1919”

Published

on

Отборът на „Янтра 1919“ в последния кръг на есения полусезон ще гостува в гр. Белоградчик на местния „Балкан“, който заема 8-ма позиция във временното класиране. Единствено победата за нашия отбор би ни оставила в близък контакт с лидера в групата, който преди този кръг е 6 точки. Двубоят е в неделя (21.11.2010 г.) от 14 часа, а в групата за мача са под въпрос контузените Николай Василев (разтежение) и Христо Атанасов (фрактура на носа).

Коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Готово е новото спортно игрище в Севлиево

Published

on

Приключи изпълнението на проекта за изграждане на мултифункционално спортно игрище в севлиевското ОУ „Христо Ботев“.

Мултифункционалното игрище е с размери 27 x 17 метра, с изкуствена тревна настилка и разчертани игрални полета за футбол и баскетбол. Монтирани са комплект кошове за употреба на открито с конзола за баскетбол и футболни врати за мини футбол.

Игрището е обезопасено от 6 метрова ажурна ограда от метални пилони и мека мрежа. Осветлението се осигурява посредством LED прожектори, разположени в четирите ъгъла на игрището на височина 8 метра.

„Радостен съм, че на територията на общината има още едно съоръжение за масов спорт и се надявам младите хора в града да се възползват максимално“, каза кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов.

До 17.00 часа игрището ще се ползва от възпитаниците на училището, а след това достъпът е свободен.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Подменят тревните чимове в спортен комплекс „Ангел Кънчев“ в Трявна

Published

on

Служители на Община Трявна подменят тревните чимове на големия стадион в комплекс „Ангел Кънчев“ в град Трявна.

По този начин се установяват и отстраняват неравностите по терена. Утре в спортния комплекс започва международният детски футболен турнир „Трявна Къп 2021“.

Турнирът се провежда вече шеста година в Трявна. Това е турнир, в който се срещат едни от най-добрите отбори на България, както и отбори от Румъния, Сърбия и Молдова.

Събитието ще се състои, съобразно новите епидемични изисквания, т.е. няма да се допускат публика и родители.

Футболният терен в комплекс „Ангел Кънчев“ ще бъде използван и от Футболен клуб “Янтра” Габрово за официалните мачове на клуба, тъй като за определен период от време стадионът в Габрово ще бъде в ремонт.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Ремонтът на стадион „Христо Ботев“ започна

Published

on

Стартира ремонтът на официалния градски стадион „Христо Ботев“ в Габрово, информира електронното спортно издание sport-gabrovo.com.

Днес, 29 март, фирмата изпълнител започна с рязането на тревната настилка, а служителите на „Общински спортни имоти“ се заеха да отделят част от нея. Намерението е тя да се използва и да бъде положена на двата „бъбрека“ на стадион „Априлов“.

След премахването на тревната настилка ще бъдат подменени дренажните тръби, ще бъде изградена съвременна поливна система и засята нова естествена трева на игрището (8 812 м2). Ще бъдат монтирани и нови футболни врати.

Предвижда се обновяване и на прилежащата лекоатлетическа писта (400 м). Заложени са шест коридора с настилка тип „ин ситу“, сектори за хвърляния, сектори за хоризонтални и вертикални скокове.

Планираната стойност на проекта е 1 199 746.63 лв. Безвъзмездната финансова помощ е 100% и се отпуска по Наредба № 4 на ММС за изграждането и обновяването на спортни обекти – държавна и общинска собственост.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица