Свържи се с нас

Спорт

Победа над съперник, който рядко греши

Published

on

КВК Габрово победи отбора на Дукла (Либерец, Чехия) с 3:1.

Двубоят започна оспорано като точките вървяха една за друга. Габровският отбор натрупа преднина от две точки, която поддържаше, но за съжаление загуби първия гейм – 26:28.
Загубата на първия гейм мотивира максималко възпитаниците на Любомир Герасимов и картината във втория гейм беше съвсем различна. Габровските волейболисти натрупаха солиден аванс като разликата на моменти достигаше 7-8 точки в тяхна полза. В крайна сметка втората част завърши с логично спечелване на гейма – 25:16.
Третият гейм започна също с оспарвано съперничество като водачеството в гейма не рядко се разменяше. Резултатът в края на тази част обаче остана в полза на габровци -25:21.
В решителната четвърта част габровския отбор показа пред многобройната публика, че притежава качества и закономерно се поздрави със заслуженото спечелване на гейма – 25:22 точки, а и на двубоя.
Габровските волейболисти са на крачка от класирането в следващата фаза на турнира ”Чалъндж Къп”. Интригуващ реванш се очаква идната сряда в чешкия град Либерец, като шансовете са напълно реални – коментира президентът на КВК Габрово, Николай Григоров.

Новини

Безплатни залози онлайн – къде да ги намерим?

Published

on

Все по-често разбираме, че клиентите на онлайн индустрията за спортни залози споделя, че голяма част от клиентите търсят различните промоции, с които могат да играят без рискове – в такива моменти не се използват лични средства. Ще открием, че портфолиото на всеки бранд е особено богато, но именно посочените бонуси в платформата ни подсказват и една много важна подробност – безплатните залози са значително по-скромни и се дават рядко.

Тази практика се променя и някои реномирани букмейкъри са готови да предоставят доста добри промоции и безплатни залози, научете от тук за Palms Bet bonus и обърнете внимание на спортните промоции, където основният бонус за нови клиенти е именно такъв.

Защо вниманието към тях е толкова голямо? На първо място ще открием, че стандартният начален бонус е обвързан с някои условия, като това за превъртане. Тоест трябва да се направят няколко залога и едва след това да се изтеглят печалбите. За някои клиенти това може да се стори като несправедлива опция, но нека не забравяме, че средствата са дадени за забавление и не се очаква от един клиент, че това ще е основата на трупане на активи. Освен това секцията присъства, защото във времето сме виждали клиенти, които правят един залог и теглят всичко – реално не е точно изпълнение на условието за бонуса.

Каква е идеята на безплатните залози? Брандът ни предоставя една определена сума и ни позволява да правим директно спортни залози. Обикновено сумите не са много високи, но формулата тук е малко по-различна. При евентуален успех имаме свободата да изтеглим нашата нетна печалба – тоест печалбата от залога, но не и самият бонус, с който сме го направили. При загуба продължаваме да се забавляваме, докато сумата не свърши.

Очевидно е, че феновете предпочитат тази опция, особено след като изискванията са много по-малки, но генерално забавлението остава същото. Имайки предвид наличието на доста интересни и завладяващи спортни турнири, подозираме, че много от спортните запалянковци вече имат идея за какво да ги използват и къде точно да ги предложат.

Проблемът обаче тук е, че често тези промоции се дават в конкретни стъпки и не за всеки един клиент, както можем да се досетим. В този случай, промоцията на букмейкъра е начална и като такава е доста по-щедра, гарантирайки ни много по-сериозно забавление. Фокусът тук е, че с малко по-правилна преценка ще имаме шансове да инкасираме по-сериозни успехи. Освен това не е трудно да открием прогнози в анализаторските платформи, при това не само за футбол, а за сериозно разнообразие от спортове. Същите се предоставят безплатно, а най-важното е, че дори няма да правим прогнози с нашите лични средства. Анализаторите напомнят, че макар това да е тяхната основна професия, понякога се случват разминавания, все пак говорим за спорт, а той е известен с неочакваните обрати.

Пускането на такава промоция също така трябва да ни подсказва, че горните редове посочват един от реномираните брандове, който в никакъв момент не може да ни разочарова и винаги ще ни предостави доста емоции и спортен адреналин, а както знаем, това е в основата на цялата индустрия.

Напомняме, че запалянковците винаги трябва да бъдат отговорни и разумни, защото това е най-добрият начин да вземат максимума от своята игра.

Зареди още

Новини

Колоездачната обиколка на България ще завърши в Габрово

Published

on

Габрово отново е част от Международната колоездачна обиколка на България, този път и като етап на състезанието, и като негов финал. Обиколката ще стартира на 30 юни в София и ще финишира на 5 юли в Габрово, като ще бъдат изминати общо около 770 състезателни километра, които са разпределени в пролог и 5 етапа с общ старт.

Официалният старт на състезанието ще бъде даден на 1 юли на площад Народното събрание в София в 12.15 ч., след което колоездачите ще потеглят по първия етап София – Пловдив, с дължина от 178 км.

Вторият етап Пловдив – Троян е с дължина от 113 км и ще стартира на 2 юли. На 3 юли е третият етап Троян – Сливен. Той е 180 км и ще започне пред сградата на Община Троян в 12 ч. като финалът в Сливен, пред сградата на общината, се очаква да бъде около 16.30. Премийни спринтове ще има в Габрово и Казанлък, а премията за Катерачи Шипка е от 1-ва категория.

Първата част от етапa, включително 13-километровото изкачване на Шипка, ще даде възможност за множество атаки и ще бъде интересно поведението на отбора, в чиито редици е жълтата фланелка. Дали ще се опитат да затворят етапа и изцяло да го контролират, или ще бъдат по-пасивни? Има всички предпоставки да станем свидетели и на разкъсване на колоната и образуване на няколко групи.

Четвъртият етап Сливен – Бургас е дълъг 108 км.

Последният, 5 етап, е Карнобат – Габрово с дължина 188 км. Стартът е предвиден за 5 юли в 11.45 пред сградата на община Карнобат, а финалът в Габрово на пл. „Възраждане“ се очаква около 16.30. Без никакво съмнение това е кралският етап в обиколката, който според замисъла на организаторите трябва да се окаже и решаващ за крайното класиране.

За разлика от 3-ия етап, когато изкачването на Шипка е разположено в началото, тук то е в края на етапа и е с дължина от 13.5 км. Не трябва да се забравя и за натрупаната умора от предишните етапи, както и евентуален страничен вятър в района на Сливен.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Велопоход „С колело за добро“ в Габрово

Published

on

В последната събота на месец юни Община Габрово кани всички малки и големи любители-колоездачи на велопоход. Спортното събитие се организира по повод 26 юни – Международния ден за борба с наркоманиите и има за цел да привлече интереса на младите хора към спорта като алтернатива на рисковото поведение, информираха от администрацията на кмета.

Инициативата няма състезателен характер, а определеното трасе е подходящо за всички възрасти – деца, родители, баби и дядовци. За да се включите в колопохода е необходимо да имате велосипед, каска и добро настроение.

Старт-финалът е на пл. „Възраждане“. Трасето преминава по: ул. „Скобелевска“ – ул. „Брянска“ – ул. „Хр. Смирненски“ – десен завой по ул. „Орловска“ – десен завой по ул. „Доктор Никола Василиади“ – ляв завой при Дом на хумора и сатирата по ул. „Брянска“ – ул. „Скобелевска“ – финал на площад “Възраждане”.

Тези, които нямат възможност да се явят на старт-линията, могат да се присъединят от всяка точка на трасето. Участниците ще бъдат водени от пилотна полицейска кола, а в края на колоната ще се движи обозначен служебен автомобил.

С цел недопускане на инциденти, по улиците, включени в трасето, ще бъде създадена временна организация на движение. Начало на велопохода ще дадат спортистите от колоездачен клуб „Янтра-Исполин“ заедно със своя треньор Даниел Петров. С участието си в събитието те подкрепят всички, които припознават спорта като начин на живот, и заедно с тях ще покажат на останалите, че да караш колело с приятели е едно от най-забавните занимания.

А след финала на велопохода, на пл. „Възраждане“, ще започне състезание по майсторско каране на колело по трасе с препятствия. То ще се проведе в три възрастови групи: 7 – 10 години; 11 – 15 години; 16 – 20 години, като най-добрите във всяка категория ще получат страхотни вело награди!

Желаещите да се включат в спортните събития могат да заявят участие, като се регистрират оттук.

Защо е необходимо да се регистрирате предварително? Защото регистрацията Ви дава възможност да спечелите атрактивни награди! Ще ги получите лично в деня на събитието, на пл. „Възраждане“, след 12.00 часа. Побързайте!

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица