Свържи се с нас

Икономика

Ароматни подправки и царевица на пара са новите предложения на Фермерски пазар „ОТ БГ“

Published

on

Тази събота, 14 май, от 10.00 часа на паркинга на BILLA, ул. Орловска 119 Ви очакват много нови предложения. За някои вече ви разказахме, а други ще оставим като приятна изненада.

Вече споделихме за полезното масло от черен кимион и за свежите цветя от местен производител, но те далеч не са единствените нови попълнения в асортимента на Фермерски пазар „ОТ БГ“.

Ароматни подправки и вкусна царевица на пара са изкушения, които ще откриете на Фермерския пазар тази седмица. Подгответе си по-големи торби, защото трудно се устоява на пухкавия хляб с хрупкава коричка, който в ранни зори е излязъл от фурната.

Тази събота виното ще се лее, медът ще сладее, а крехкото месце, ядките и сиренцето, които вече познавате и на които от години се доверявате, ще допълнят трапезата Ви както могат само те.

Часът и мястото ги знаете. Елате на 14 май и се уверете сами в качеството на продуктите, които предлагат фермерите, производителите и занаятчиите от Фермерски пазар „ОТ БГ“. Очакваме Ви!

Фермерски пазар „ОТ БГ“ се организира в партньорство с търговска верига BILLA.

Медийни партньори: „Габрово Нюз“ и портал Vcentara.com.

Икономика

Заключителна конференция: Въглеродна неутралност и повишена енергийна производителност на МСП

Published

on

ПОКАНА

Габровската търговско-промишлена палата кани представители на малки и средни предприятия, на общините и институциите от областта, представителите на медиите на заключителна конференция по проект: „Въглеродна неутралност и повишена енергийна производителност на МСП в Габрово и Габровска област“.

Проектът се изпълнява в партньорство с норвежката фирма Prios Kompetanse AS и се финансира от Норвежкия финансов механизъм 2014-2021, в рамките на програма “ Развитие на бизнеса, иновации и МСП в България“.

Участниците ще имат възможност да се запознаят с извършените дейности по проекта, както и с добри практики от България (Клинтех България и Община Габрово) и Норвегия. Експерти от Техническия университет в Габрово ще насочат вниманието ни към мерките, които биха могли да се приложат за повишаване на енергийната ефективност и какъв ефект би могъл да се очаква.

Конференцията ще се проведе в хибриден формат на 29 април 2029 г. от 13.30 часа в Конферентната зала на Библиотеката на Техническия университет Габрово – гр. Габрово, ул. „Хаджи Димитър“ 4 (Ректорат). След края на конференцията дискусиите ще продължат на чаша вино.

Моля, заявете участие на място на мейл: office@chamber-gabrovo.com.
Линк за включване в събитието: Join Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/8322874812?pwd=ZHhDd0M2ZVczYjgwQ2NDS2YxKzFrUT09 Meeting ID: 832 287 4812
Passcode: 123

Приложение: Предварителна програма
За допълнителна информация: тел. 066 80 31 42, e-mail: office@chamber-gabrovo.com Галина Михнева, Ганка Бакалова

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД предлага работа на стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица