Свържи се с нас

Любопитно

Кои обувки на платформа да изберем и с какво да ги съчетаем?

Published

on

Всички знаем, че основното оръжие на дамите се нарича високи токчета. С тях тя се чувстват женствени, красиви и неустоими. Определено често ги виждаме по време на официални събития и форуми, но не всички сме развълнувани от моментите, в които трябва да прибегнем към тях. Усещанията ни се променят редом с дебелината и височината на токчетата. Въпреки това има случаи, в които със сигурност трябва да поправим стойката на тялото и височината ни. Какво да правим в тези ситуации?

Ако не се чувствате добре с високи токчета, ако краката Ви често страдат в края на подобен ден, то тогава с радост Ви препоръчваме обувките на платформа. Защо да изберем тях и какви са техните предимства при съчетаването им с облеклото, ще разберете в днешната ни статия.

Защо да изберем обувки на платформа?

Основното предимство на всички обувки на платформа, които се предлагат в магазините, е тяхната стабилност. Възможността да стъпваме смело е нещо, което се оценява от всички любители на високите обувки. С токчетата точката, която поема тежестта на цялото ни тяло, е петата. Обикновено тя е тази, която най-често страда от неудобни обувки. В същото време това създава предпоставки за изкривяване на глезена при ходене и развитието на сложни и болезнени травми.

При платформите обаче това не е така. Тук имаме равномерно разпределение на тежестта върху цялото ходило. Това ни позволява да правим крачка след крачка с пълната увереност, която притежаваме. Освен това, можем да си позволим и малко по-голяма височина, в сравнение с токчетата, именно поради удобството им. Всички тези характеристики превръщат обувките на платформа във водещ избор сред дамите в тяхното ежедневие. Ако работите дълго време прави или се движите постоянно, то в подобни обувки ще намерите решението на всички Ваши проблеми.

Как да съчетаем обувките на платформи с нашето облекло?

Както вече Ви казахме, обувките на платформи са много подходящ вариант за Вашето ежедневие. Бързаме да дадем нашите предложения за предстоящата зима. Тъй като ледът и снегът често са най-големият враг на токчетата, то именно в тези случаи и дни Ви препоръчваме да се ориентирате към ботуши и боти на платформа. Ако сте любители на високите обувки, но все още не сте се сдобили с нов чифт за този сезон, то тогава Ви препоръчваме да разгледате https://www.obuvki.bg/damski/botushi-i-drugi/boti.html. Тук ще откриете огромно разнообразие от модели, цветове и размери, така че да си харесате онези, които да задоволят Вашите желания. Можете да ги комбинирате с Вашето палто или дамска чанта, за да постигнете максимално стилен резултат. Добавете и барета или друга шапка в същия нюанс, за да струи класа от цялостната Ви визия.

През лятото Ви препоръчваме да изберете еспадрили на платформа. Те са много леки и нежни и позволяват невероятни комбинации с рокли във флорални мотиви или дънки и тениска. Удобни са, така че дори в края на деня краката Ви да са подути, това няма да бъде проблем за ходилата Ви.

Ако Ви е писнало от високите токчета, Ви препоръчваме да огледате за чифт удобни платформи. С тях ще се чувствате комфортно през целия ден, а разнообразието от модели и цветове ще Ви позволи да ги съчетавате с всичко налично в гардероба Ви. Бъдете по-женствени отвсякога тази зима, избирайки правилните обувки и дрехи!

Любопитно

Вижте Карнавала през обектива на „Габрово Нюз“

Published

on

Зареди още

Любопитно

Програма за Деня на Карнавала в Габрово

Published

on

Зареди още

Любопитно

Влезте в тренда и сменете аутфита си за Карнавала

Published

on

В карнавалния ден, на 18 май, от 10.00 до 18.00 часа и … до изчерпване на количествата, Община Габрово ще разположи собствен карнавален информационен щанд на площад „Възраждане“.

Там ще Ви посрещнат усмихнати млади хора, които ще ви предложат програмата за фестивалните дни и най-търсения вестник за деня – Карнавалния. Но това не е всичко. Ще може да си купите и магнити за спомен и карнавални артикули от колекция 2024 – искрящо привлекателна и забелязващо свежа. Влезте в тренда и сменете аутфита!

Облечете и обуйте най-актуалните за сезона цветове, а когато се „стъкнете“, огледайте се и намерете голямата карнавална рамка, в която да запечатате своя забавен спомен.

Бройките са ограничени и само онези, които проявят предвидливост и бързина ще се сдобият с така желаните карнавални атрибути.

Ако пък случайно не сте разбрали, че в Габрово има Карнавал, което не го вярваме, ама за всеки случай –вижте програмата, че да знаете защо са толкова готини тези тениски и тези хора в тях .

*Автор: Цветомира Иванова,
Община Габрово.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица