Свържи се с нас

Новини

Безплатни залози онлайн – къде да ги намерим?

Published

on

Все по-често разбираме, че клиентите на онлайн индустрията за спортни залози споделя, че голяма част от клиентите търсят различните промоции, с които могат да играят без рискове – в такива моменти не се използват лични средства. Ще открием, че портфолиото на всеки бранд е особено богато, но именно посочените бонуси в платформата ни подсказват и една много важна подробност – безплатните залози са значително по-скромни и се дават рядко.

Тази практика се променя и някои реномирани букмейкъри са готови да предоставят доста добри промоции и безплатни залози, научете от тук за Palms Bet bonus и обърнете внимание на спортните промоции, където основният бонус за нови клиенти е именно такъв.

Защо вниманието към тях е толкова голямо? На първо място ще открием, че стандартният начален бонус е обвързан с някои условия, като това за превъртане. Тоест трябва да се направят няколко залога и едва след това да се изтеглят печалбите. За някои клиенти това може да се стори като несправедлива опция, но нека не забравяме, че средствата са дадени за забавление и не се очаква от един клиент, че това ще е основата на трупане на активи. Освен това секцията присъства, защото във времето сме виждали клиенти, които правят един залог и теглят всичко – реално не е точно изпълнение на условието за бонуса.

Каква е идеята на безплатните залози? Брандът ни предоставя една определена сума и ни позволява да правим директно спортни залози. Обикновено сумите не са много високи, но формулата тук е малко по-различна. При евентуален успех имаме свободата да изтеглим нашата нетна печалба – тоест печалбата от залога, но не и самият бонус, с който сме го направили. При загуба продължаваме да се забавляваме, докато сумата не свърши.

Очевидно е, че феновете предпочитат тази опция, особено след като изискванията са много по-малки, но генерално забавлението остава същото. Имайки предвид наличието на доста интересни и завладяващи спортни турнири, подозираме, че много от спортните запалянковци вече имат идея за какво да ги използват и къде точно да ги предложат.

Проблемът обаче тук е, че често тези промоции се дават в конкретни стъпки и не за всеки един клиент, както можем да се досетим. В този случай, промоцията на букмейкъра е начална и като такава е доста по-щедра, гарантирайки ни много по-сериозно забавление. Фокусът тук е, че с малко по-правилна преценка ще имаме шансове да инкасираме по-сериозни успехи. Освен това не е трудно да открием прогнози в анализаторските платформи, при това не само за футбол, а за сериозно разнообразие от спортове. Същите се предоставят безплатно, а най-важното е, че дори няма да правим прогнози с нашите лични средства. Анализаторите напомнят, че макар това да е тяхната основна професия, понякога се случват разминавания, все пак говорим за спорт, а той е известен с неочакваните обрати.

Пускането на такава промоция също така трябва да ни подсказва, че горните редове посочват един от реномираните брандове, който в никакъв момент не може да ни разочарова и винаги ще ни предостави доста емоции и спортен адреналин, а както знаем, това е в основата на цялата индустрия.

Напомняме, че запалянковците винаги трябва да бъдат отговорни и разумни, защото това е най-добрият начин да вземат максимума от своята игра.

Новини

Габровец се нуждае от помощ, за да живее!

Published

on

Много от вас го познават Даниел Петров – Пешев – за тези които не знаят той от декември е с цироза на черния дроб и положението е много, много сериозно. Одобрен е за трансплантация, но не може да бъде направена, защото белите кръвни телца изяждат червените и не може да бъде опериран, тъй като кръвта му няма да се съсири.

В момента всеки ден му се преливат по 2 специални банки, които струват 270 лева на ден или 8 хиляди лв на месец.

Пешев е теглил кредит, но той свършва, затова се обръща към всеки, който може да се включи с колкото може, за да бъде спасен.

След месец има контролен преглед и надеждите са да се подобри с банките, за да може да се стигне до операция или да се подобри от тях и да няма нужда от такава.

Прилагаме неговата банкова сметка и пейпал и снимката на лекарството, което му се прелива.

Пешев е от хората, които като научиш, че е в това положение, не можеш да повярваш как точно на такъв добър човек може да се случи.

Той се притеснява да иска пари, но лекарството му трябва за да живее.

Затова всеки, който има възможност и иска да помогне може да го направи като дари на: *Преводи към банка за:
Daniel Petrov
IBAN: BG45UNCR70001520485027
*Превод с Paypal: dannipetrov@gmail.com

Зареди още

Култура

Маратон на четенето на 2 до 23 април

Published

on

2 април – Международен ден на детската книга. 2-23 април – Национален Маратон на четенето – видеоматериали, презентации, литературни четения, витрини.

3 април

„Вълшебството на книжките” – четене на приказки в рими по повод Международния ден на детската книга. ДГ „Перуника”, 10:00 ч.

10 април

„Поезия в цветове” – творческо ателие за изработване на колаж с любими детски стихотворения. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

11 април

Монотипия“ – творческо ателие за рисуване с темперни бои. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

12 април

200 години от рождението на Александър Н. Островски (1823-1886) –  руски писател и драматург. Онлайн представяне на www.libgabrovo.com

„БуквАрт” – творческо ателие за оцветяване на букви от азбуката. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

13 април

 „Великденски зайчета” – творческо ателие за изработване на поздравителни картички. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

„За вас, деца любими” – повод 130 години от рождението на Елисавета Багряна (1893-1991) – поетеса и преводач, автор на книги за деца. Витрина в Заемна за възрастни и филиал 3, онлайн представяне на www.kids.libgabrovo.com  и www.libgabrovo.com  

19 април

Катя Зографова представя книгата си „Фани Попова-Мутафова – житие и страдание“.Читалня „Д-р Петър Цончев”.17.00 часа

21 април

„Здравей, Книгария” – четене на откъси от едноименната книга с автор Божидара Ангелова. Детски отдел, 10:00 – 12:00 ч.

Флашмоб на открито, част от Националния маратон на четенето, посветен на 100-годишнината от рождението на Радой Ралин (23 април 1923 – 4 юли 2004)– централен градски парк до библиотеката, 14.30 ч.

23 април. Световен ден на книгата и авторското право.„Неунищожимите „Люти чушки“ от Радой Ралин – извор на вечните житейски уроци“ – презентация www.libgabrovo.com Витрини в Заемна за възрастни, читалня „Д-р Петър Цончев“и във филиала.

100 години от рождението на Петър Исаев Ступел (27.04.1923 г. – 30.11.1997 г.) – български композитор. Онлайн представяне във Facebook и Youtube, витрина в централното фоайе.

25 април

Представяне на книгата „Малахитовата гора” на Мартин Иванов съвместно с ХГ „Христо Цокев” и институт „Либера”. ХГ „Христо Цокев“,17.30 ч.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Икономика

Габровска фирма взе награда за иновация в Германия

Published

on

Кремът при подсичане бебо спечели първо място в категория „Иновативен натурален продукт“ на 21-вото издание на годишните награди за иновация на BSB през 2023 година в Германия.

Журито определи съчетанието на натуралните активни съставки и естествени фосфолипиди във формулата на крема за иновативно и ефективно решение за поддържане здравето на бебешката кожа в зоната на пелената.

Наградите на BSB с учредител д-р Ян Рийдел, доктор на химическите науки и член на SEPAWA, имат за цел да насърчат иновациите в областта на козметиката и натуралните продукти.

През годините тази награда се превърна в институция и насока за развитие на козметичната индустрия като броят на кандидатурите на марки от цял свят расте с всяко следващо издание.

Така признанието на български продукт от страна на журито на BSB е особена гордост за страната и доказателство, че българската козметика е силно конкурентна на световните гиганти. Това е вторият продукт на бебо с приз от BSB.

В миналогодишното издание на наградите, журито отреди второ място на Слънцезащитния крем за бебета и деца SPF 50+ в категория „Иновативен козметичен продукт“ и трето място в категория „Иновативна опаковка“.

Тези награди са особена радост и гордост за екипа на „Аванс трейд“. Те са признание за любовта и енергията, които влагаме в разработването на продуктите бебо. За отговорността, която носим, предлагайки продукти за нашите деца.

Тези награди са признание за българската козметична индустрия. За това, че тя може да бъде и е конкурентна на наложените световни брандове.

Тези награди са нашият стимул да продължим да работим в същата посока без компромиси, следвайки последните научни разработки и медицински открития за превенция на здравето на бебешката кожа.

*Публикация от рубриката на „Габрово Нюз“
„В подкрепа на местния предприемач“.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица