Свържи се с нас

Новини

Безплатни залози онлайн – къде да ги намерим?

Published

on

Все по-често разбираме, че клиентите на онлайн индустрията за спортни залози споделя, че голяма част от клиентите търсят различните промоции, с които могат да играят без рискове – в такива моменти не се използват лични средства. Ще открием, че портфолиото на всеки бранд е особено богато, но именно посочените бонуси в платформата ни подсказват и една много важна подробност – безплатните залози са значително по-скромни и се дават рядко.

Тази практика се променя и някои реномирани букмейкъри са готови да предоставят доста добри промоции и безплатни залози, научете от тук за Palms Bet bonus и обърнете внимание на спортните промоции, където основният бонус за нови клиенти е именно такъв.

Защо вниманието към тях е толкова голямо? На първо място ще открием, че стандартният начален бонус е обвързан с някои условия, като това за превъртане. Тоест трябва да се направят няколко залога и едва след това да се изтеглят печалбите. За някои клиенти това може да се стори като несправедлива опция, но нека не забравяме, че средствата са дадени за забавление и не се очаква от един клиент, че това ще е основата на трупане на активи. Освен това секцията присъства, защото във времето сме виждали клиенти, които правят един залог и теглят всичко – реално не е точно изпълнение на условието за бонуса.

Каква е идеята на безплатните залози? Брандът ни предоставя една определена сума и ни позволява да правим директно спортни залози. Обикновено сумите не са много високи, но формулата тук е малко по-различна. При евентуален успех имаме свободата да изтеглим нашата нетна печалба – тоест печалбата от залога, но не и самият бонус, с който сме го направили. При загуба продължаваме да се забавляваме, докато сумата не свърши.

Очевидно е, че феновете предпочитат тази опция, особено след като изискванията са много по-малки, но генерално забавлението остава същото. Имайки предвид наличието на доста интересни и завладяващи спортни турнири, подозираме, че много от спортните запалянковци вече имат идея за какво да ги използват и къде точно да ги предложат.

Проблемът обаче тук е, че често тези промоции се дават в конкретни стъпки и не за всеки един клиент, както можем да се досетим. В този случай, промоцията на букмейкъра е начална и като такава е доста по-щедра, гарантирайки ни много по-сериозно забавление. Фокусът тук е, че с малко по-правилна преценка ще имаме шансове да инкасираме по-сериозни успехи. Освен това не е трудно да открием прогнози в анализаторските платформи, при това не само за футбол, а за сериозно разнообразие от спортове. Същите се предоставят безплатно, а най-важното е, че дори няма да правим прогнози с нашите лични средства. Анализаторите напомнят, че макар това да е тяхната основна професия, понякога се случват разминавания, все пак говорим за спорт, а той е известен с неочакваните обрати.

Пускането на такава промоция също така трябва да ни подсказва, че горните редове посочват един от реномираните брандове, който в никакъв момент не може да ни разочарова и винаги ще ни предостави доста емоции и спортен адреналин, а както знаем, това е в основата на цялата индустрия.

Напомняме, че запалянковците винаги трябва да бъдат отговорни и разумни, защото това е най-добрият начин да вземат максимума от своята игра.

Икономика

Студенти от Габрово подкрепят устойчивостта на бизнеса чрез креативни решения

Published

on

На 25.04.2024 г. РИЦ „Амбициозно Габрово“ организира втора работна среща CRE8®, с участието на студенти от Технически университет – Габрово и ученици от Природоматематическа гимназия „Акад. Иван Гюзелев“ – Габрово и Национална Априловска гимназия, в рамките на европейски проект „Алианс на регионални иновационни екосистеми, базирани на интелигентни стратегии за устойчива специализация“ (https://aries4.eu).

Събитието се основава на шведския модел CRE8® Workshop, разработен от университета Карлстад, Швеция. Идеята е бизнесът да повиши своята интелигентност и устойчивост, като се възползва от творческия потенциал на младите хора.

В рамките на 3 часа учениците, разделени на 4 отбора на случаен принцип, трябваше да намерят решение на проблем, формулиран от компанията Sentestate Technologies, която разработва иновативни решения за мониторинг на околната среда.

Мисията на компанията е да ускори прехода на света към устойчивост чрез увеличаване на знанията на обществото за околната среда чрез технологиите. Предизвикателството, представено на младите хора, беше „Как можем да увеличим ангажираността на общността с проблемите на качеството на въздуха?“.

Решенията, които екипите представиха в рамките на 5 минути чрез „pitching метода“ бяха изключително интересни – от социална платформа и мобилни приложения до използване на инфлуенсъри в TikTok.

Четиричленното жури, включващо представители на компании и членове на екипа на проекта, имаше много трудности при определянето на победител, тъй като всички екипи имаха иновативни идеи.

В крайната оценка надделяха екипното представяне и отговорите на зададените от журито въпроси. Отбор 1, в състав Ивайло Ламбуров (ПМГ – Габрово), Александър Стефанов (ПМГ – Габрово), Виктория Цанева (ПМГ – Габрово) и Венцислав Венков (ТУ-Габрово) спечелиха първото място, с решението си за създаване на социална платформа за здравословни живот на открито, включително мобилно приложение с възможност за отчитане на замърсяването на качеството на въздуха и насърчаване на потребителите на платформата чрез допълнителни функционалности да участват активно в процеса, идентифициране на проблеми и насърчаване на съответните регионални и национални институции да намерят решения.

Беше представена и иновативна стратегия за популяризиране на платформата чрез внедряване на QR кодове за директно отчитане на публични места.

„Това е платформа от хората за хората. Ако следим показателите на въздуха, ще знаем къде да ходим, къде да спортуваме, къде да живеем, дишайки по-чист въздух. Ако направим снимки на замърсяването, организираме кампании и информираме отговорните органи, цялата общност ще живее по-екологичен живот. Колкото по-активни сме, толкова по-голям ще бъде зеленият ни отпечатък върху платформата“, споделя екипът – победител.

Проект 101056369-Aries4-Erasmus-EDU-2021-PI-ALL-INNO.

Зареди още

Новини

Фюриън Капитански стана шампион на България по ускорен шахмат

Published

on

8-годишният състезател на Шахматен клуб „Орловец 1997“ – Габрово Фюриън Капитански, с треньор международен майстор Йордан Иванов, стана шампион на България по ускорен шахмат, във възрастовата група до 8 години.

Фюриън не допусна нито една загуба. Той постигна 6 от 7 възможни точки – 5 победи и 2 ремита.

Така Фюриън Капитански се нареди първи във възрастовата група на 8-годишните сред 29 деца и заслужено грабна купата, златния медал и заслужи титлата шампион на България.

Още един състезател на ШК „Орловец 1997“ записа първо място. Това е 16-годишният Денислав Иванов спечели първо място и парична награда, във възрастовата група на 16-годишните в 18-тия Открит турнир по шахмат в Ловеч.

В битка с опитни шахматисти Денислав постигна 2 победи и три равенства, и с 3,5 точки се нареди първи сред 16-годишните и 34-ти от 66 шахматисти от всички възрасти.

Зареди още

Любопитно

Вижте Карнавала през обектива на „Габрово Нюз“

Published

on

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица