Свържи се с нас

Новини

Palms Bet сред пионерите в бинго игрите в България

Published

on

Най-вероятно се чудите къде изчезнаха популярните бинго зали. Те се срещаха навсякъде в началото на 90-те години и ни позволиха да открием една малко по-различна версия на познатите лотарии. Ако разгледаме този линк за Palms Bet казино ще открием, че операторът отдавна е заложил това предложение в своето портфолио, следователно трябва да се замислим защо така се промени самата игра? В миналото повечето зали наистина бяха изключително красиви и вълнуващи.

Правилата не са се променяли от много време – закупуваме няколко картончета със случайно подредени числа, а след това чакаме тегленето и се стремим да направим една цяла линия. Самото предложение се ражда още в средновековието и италианците откриват, че е доста приятна опция, която може да спечели вниманието на почитателите на риска. В миналото се е играела само в събота, но днес се играе по всяко време, макар и да се провежда изцяло в онлайн платформите.

Можем да открием много подробности на този линк и да се запознаем с някои от основните правила, но нека обясним и някои други разновидности. На първо място ще открием, че съществуват две разновидности. Европейската, като в това число влиза и българската, се играят с числата от 1 до 90, докато американската се играе с числа от 1 до 75. Правилата са ясни, теглят се числа, докато някой не направи първа линия. Причината тази игра да е толкова голям хит е, че тук всичко е късмет – първо не знаете какви картончета ще ви се паднат, а след това нямате никаква представа какво ще е настроението на урната, от която се теглят числата.

По-важното е как изглежда бинго играта в платформата на посочения бранд. Спокойно можем да заявим, че става въпрос за много бързо предложение, разиграването се случва в рамките на няколко секунди и никой няма да се притеснява и да изпитва нужда от разчитането на самата говорителка по време на игра. Системата автоматично отбелязва нашите числа по картончетата и ако имаме линия, играта спира и проверяваме какви точно са нашите успехи. Това е практически всичко, което трябва да знаем в това отношение.

Играта може да ни позволи и бонус теглене на числа, може да ни даде бързи резултати и най-важното е, че не се налага да викаме „Бинго“, когато печелим, впрочем никой не ни спира, но все пак е редно да не го правите на публични места – хората гледат странно. От друга страна самата игра става доста по-забавна и веднага може да ни даде отговор относно наличието на късмет или не. Можем да видим, че до някаква степен ни напомня за ротативките, все пак брандът ни предоставя дори възможност за джакпот – не е прогресивен, но е достатъчно добро начало да се забавляваме.

Бингото винаги е било класическа игра, която не може да ни разочарова по никакъв начин, свикнали сме да откриваме прераждането на някои заглавия, които в това отношение не могат да ни разочароват по никакъв начин. Доста от популярните игри се преместиха в онлайн пространството, все пак сме свикнали с идеята, че няма как да се поддържат зали и да се търси персонал, особено ако самите игри ни дават доста добри шансове и препоръчваме да обърнете внимание, а и има демо версия, която не изисква от нас абсолютно никакви рискове.

Новини

Ивелин Стоянов, водачът на ДБ, гласува в училище „Св.Св. Кирил и Методий“

Published

on

Традиционно Ивелин Стоянов, водачът на „Демократична България“, гласува в училище „Св.Св.Кирил и Методий“.

„Гласуването е най-сигурният начин гласът ти да бъде чут!“, заяви той.

„Гласувах за демократична и евроатлантическа България, в която управляват разумните хора. Гласувах за страна, в която децата ни искат да остават. Гласувах за съдебна реформа, която да направи така, че всички да бъдат равни пред законите. Гласувах за строго опазване на природата на България“, добави Ивелин Стоянов.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Валери Митов гласува за социална и сигурна държава

Published

on

Водачът на листата на „БСП за България“ в Седми многомандатен избирателен район Габрово Валери Митов гласува за социална и сигурна държава. Той упражни своето право на вот машинно, в една от секциите на Основно училище „Св.Св. Кирил и Методий“, възпитаник на което е.

„Гласувах за повече млади хора в Габрово, за повече усмивки и за повече ведри лица! Гласуването е задължителната следваща стъпка към промяната, защото всеки глас е важен! Защото не трябва друг да избира вместо теб! Защото заедно можем да променим живота ни!“, заяви кандидатът за народен представител от левицата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Томислав Дончев: Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи

Published

on

„Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи.“ Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той даде своя вот в родния си град Габрово, заедно със своя син, който от тази година придоби правото на глас.

„Убеден съм, че денят на изборите е важен, защото показва кой каква подкрепа е получил, но денят след изборите е още по-важен, защото показва кой е по-мъдър. Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората, от управление, което е доказало, че може да превръща доверието в отговорност”, каза още Томислав Дончев.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица