Свържи се с нас

Новини

Palms Bet сред пионерите в бинго игрите в България

Published

on

Най-вероятно се чудите къде изчезнаха популярните бинго зали. Те се срещаха навсякъде в началото на 90-те години и ни позволиха да открием една малко по-различна версия на познатите лотарии. Ако разгледаме този линк за Palms Bet казино ще открием, че операторът отдавна е заложил това предложение в своето портфолио, следователно трябва да се замислим защо така се промени самата игра? В миналото повечето зали наистина бяха изключително красиви и вълнуващи.

Правилата не са се променяли от много време – закупуваме няколко картончета със случайно подредени числа, а след това чакаме тегленето и се стремим да направим една цяла линия. Самото предложение се ражда още в средновековието и италианците откриват, че е доста приятна опция, която може да спечели вниманието на почитателите на риска. В миналото се е играела само в събота, но днес се играе по всяко време, макар и да се провежда изцяло в онлайн платформите.

Можем да открием много подробности на този линк и да се запознаем с някои от основните правила, но нека обясним и някои други разновидности. На първо място ще открием, че съществуват две разновидности. Европейската, като в това число влиза и българската, се играят с числата от 1 до 90, докато американската се играе с числа от 1 до 75. Правилата са ясни, теглят се числа, докато някой не направи първа линия. Причината тази игра да е толкова голям хит е, че тук всичко е късмет – първо не знаете какви картончета ще ви се паднат, а след това нямате никаква представа какво ще е настроението на урната, от която се теглят числата.

По-важното е как изглежда бинго играта в платформата на посочения бранд. Спокойно можем да заявим, че става въпрос за много бързо предложение, разиграването се случва в рамките на няколко секунди и никой няма да се притеснява и да изпитва нужда от разчитането на самата говорителка по време на игра. Системата автоматично отбелязва нашите числа по картончетата и ако имаме линия, играта спира и проверяваме какви точно са нашите успехи. Това е практически всичко, което трябва да знаем в това отношение.

Играта може да ни позволи и бонус теглене на числа, може да ни даде бързи резултати и най-важното е, че не се налага да викаме „Бинго“, когато печелим, впрочем никой не ни спира, но все пак е редно да не го правите на публични места – хората гледат странно. От друга страна самата игра става доста по-забавна и веднага може да ни даде отговор относно наличието на късмет или не. Можем да видим, че до някаква степен ни напомня за ротативките, все пак брандът ни предоставя дори възможност за джакпот – не е прогресивен, но е достатъчно добро начало да се забавляваме.

Бингото винаги е било класическа игра, която не може да ни разочарова по никакъв начин, свикнали сме да откриваме прераждането на някои заглавия, които в това отношение не могат да ни разочароват по никакъв начин. Доста от популярните игри се преместиха в онлайн пространството, все пак сме свикнали с идеята, че няма как да се поддържат зали и да се търси персонал, особено ако самите игри ни дават доста добри шансове и препоръчваме да обърнете внимание, а и има демо версия, която не изисква от нас абсолютно никакви рискове.

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Култура

Концерт в Габрово на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев

Published

on

На 24-ти април в Художествена галерия „Христо Цокев“ в Габрово от 18.30 часа предстои концерт на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев.

През тази година се навършват 125 години от рождението на големия български композитор Панчо Владигеров и 200 години от рождението на емблематичния чешки композитор – Бедржих Сметана.

По този повод тримата талантливи изпълнители се събират, за да направят турне в България, със знакови творби на двамата велики композитори. Датите на концертите са с начален час 18.30 часа, а входът за тя е свободен.

Концертите включват рядко изпълняваното Клавирно трио оп.4 на Владигеров, което той е написал едва на 17 години! То е и Първото българско трио за пиано, цигулка и виолончело. В програмата е включено още емблематичното Клавирно трио оп.15 от Бедржих Сметана.

Изключително респектираща и рядко изпълнявана програма. Тримата изпълнители Стоимен Пеев/цигулка, Атанас Кръстев/виолончело и Мартина Табакова/пиано, са добре познати на българската публика, изявени артисти, носители на престижни награди като „Кристална лира“ на СБМТД, „Музикант на годината“ на БНР за „Ансамбъл на годината“, „Златен век” на Министерството на културата, „Златно перо“ на агенция Кантус Фирмус за постижения в областта на културата.

Зареди още

Новини

Пресконференция по проект „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“

Published

on

Проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“ се реализира по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица