Свържи се с нас

Новини

„Нашите кандидати са млади и успели хора, постигнали много в професионалното си развитие“

Published

on

Каквото и да говорим, 45-то народно събрание се превърна в трибуна за предстоящата кампания. Коалиция „БСП за България“ застава на стартовата позиция с кандидати, познати имена от листата през месец април.

Логично – партията в Габрово вече наложи в публичното пространство имената на досегашния водач Крум Дончев – специалист в областта на международния мениджмънт, логистика и транспорт, Валери Митов – председател на Областния съвет на БСП – Габрово, собственик на фирма за организиране на събития, Станимир Стойчев – със собствен бизнес, свързан със земеделието, Диляна Митева – специалист в областта на социалните услуги и дейности и общественото здраве, Десислава Симеонова – учител по български език и география в Американския колеж във Велико Търново. С тези имена и новото попълнение на листата с Евгени Димитров – инженер по машиностроене и уредостроене, състезател по ръгби на РК „Янтра“ Габрово, състезател и на националния отбор по ръгби на Република България през различни периоди на спортната си кариера, треньор и съдия по ръгби, Петър Коев – специалист в областта на публичната администрация, туризма и ресторантьорството, Бойка Ломбарди – с успешен собствен бизнес в сферата на маркетинга и управлението на чужди инвестиции, коалицията дава заявка за отстояване на основните тези в предизборната платформа на БСП: възстановяване на демокрацията и доверието в институциите, създаване на условия за нормални икономически взаимоотношения и финансова стабилност, преустановяване на корупционните схеми, излизане на болниците от модела на търговските дружества, защита на социално-слабите и пенсионерите, гарантиране на средства за постигане на иновативно образование и наука, един процент от брутния вътрешен продукт за развитие на българската култура.

Задълбочеността на платформата и конкретните мерки, обезпечаващи заложените цели, създават ясна представа за всеки, който непредубедено желае да направи избор за хората, които ще отстояват тази програма и ще представят областта ни в следващото народно събрание.

„БСП съществува 130 години, това означава две неща – тя е способна да се адаптира и да решава проблемите на хората. Да се гласува за БСП е отговорност“ – обърна се към изпълнената с хора зала председателят на групата на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов. Знаем, че доверие трудно се печели. Особено в напрегнатата от разнопосочни послания, кипяща от негативизъм и напрегнато очакване за промяна действителност. Но ви казваме честно: Това са нашите кандидати, млади и успели хора, постигнали много в професионалното си развитие досега, но и с поглед в бъдещето, което им принадлежи с нови предизвикателства и върхове.

*Публикуваният материал е предоставен от пресцентъра на БСП, във връзка с парламентарни избори 2021, съгласно сключен договор за рекламно – информационно обслужване. БСП е под номер 4 в интегралната бюлетина. Купуването и продаването на гласове е престъпление.*

Новини

Помещение за заводско столово хранене се отдава под наем

Published

on

„Подемкран“ АД отдава помещение за заводско столово хранене.

За контакти: +359888866032.

Зареди още

Новини

Приключи Петият международен баскетболен камп

Published

on

Ялова/Турция, Левски/България и Мегас Александрос/ Гърция се наредиха съответно на първо, второ и трето място в борбата за Купата на кмета на Габрово – турнир по адаптиран баскетбол в рамките на Международния баскетболен камп, който се провежда тези дни в града.

Спортистите бяха наградени от кмета на Габрово Таня Христова, която им благодари за примера и вдъхновението, които са.

В баскетболния камп участват 180 деца от 8 до 18-годишна възраст. Той се провежда за пети път Габрово, а спортистите са от България, Гърция, Турция, Италия и Северна Македония.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Национално честване на Шипченската епопея (Програма)

Published

on

19 август 2021 /четвъртък/
18:00 ч ОТКРИВАНЕ НА ИЗЛОЖБА „НА ТОЗИ ВРЪХ СВЯТ ПАМЕТНИК ЩЕ СЕ ИЗДИГА“
Художествена галерия – Казанлък

20 август 2021г. /петък/
17:30 ч ОТКРИВАНЕ НА ИЗЛОЖБА „140 ГОДИНИ БЪЛГАРСКА АРМИЯ“
Пространството между РБ „Априлов – Палаузов“ и Национална Априловска гимназия

21 август 2021 г. /събота/
08:00 ч ПАНИХИДА В ПАМЕТ НА ЗАГИНАЛИТЕ Соколски манастир
08:30-11:45 ч. ТУРИСТИЧЕСКИ ПОХОДИ
11:00 ч ОТКРИТ УРОК ПО ИСТОРИИ Паметник на свобода
11:00 – 13:00 ч. МУЗЕЙ НА ОТКРИТО „ВРЕМЕНА И ЕПОХИ“
12:00 ч ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПОДНАСЯНЕ НА ВЕНЦИ И ЦВЕТЯ

Подход към Паметник на свободата

26 август 2021 г. /четвъртък/
18:00 ч. „ВОЕННО-ПАТРИОТИЧНО ВЪЗПИТАНИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В СЪВРЕМЕННИ УСЛОВИЯ“ – ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГА
Национален музей на образованието

20:30 ч. ЗАРАДИ ДЕЛАТА ИМ
21-26 август 1877 г.
Парк с мечето, откъм ДТ „Рачо Стоянов“

Разписание за автобусите:
07:00 ч за м. Узана – цена на билета 4 лв
07:30 ч. за Соколски манастир – цена на билета 2 лв
09:30 ч. Габрово – вр. Шипка 14:00 ч вр. Шипка – Габрово Цена на еднопосочен билет – 4 лв/ двупосочен – 6 лв

Национално честване „Шипченска епопея“ се провежда под патронажа на Президента на Република България. Организатор е Областна администрация – Габрово със съдействието на Община Габрово, Министерство на отбраната, Национален парк – музей „Шипка – Бузлуджа“, Драматичен театър „Рачо Стоянов“, Ротари клуб – Габрово, литературен сайт „Тетрадката“ и с медийната подкрепа на Новинарски портал за Габрово и региона „Габрово Нюз“ и вестник „100 Вести“.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица