Свържи се с нас

Новини

В неделя всеки трябва да направи информиран избор

Published

on

В неделя всеки трябва да направи информиран избор, ние сме за държава с правила. Силата на Републиканци за България е професионализмът и експертността на всички кандидати и екипа на партията.

Това коментира председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов. По думите му, опитите за провокации, които бяха правени в старата столица, след неделя трябва да останат в миналото.

Цветанов бе категоричен, че и като член на бъдещия парламент ще продължи да провежда регулярните си приемни, по време на които се среща с много граждани, поема ангажименти – както по обществено значими теми, така и в чисто човешки план.

„Мога да погледна всеки в очите, защото винаги съм работил за решаването на реални проблеми. Ще се включвам и занапред във всяка благородна кауза“, коментира Цветан Цветанов. „Мога да се ангажирам категорично като водач на листата, че с колегите и занапред ще защитаваме интересите на регионите и на хората, както и всяко решение, което води до подобряване на живота“, каза Цветанов.

Цветанов открои и слабостите в държавното управление. „Тревожна и тежка е констатацията в годишния доклад на Държавния департамент на САЩ, а още по-тежка е тази в доклада на Световната банка, според който сме най-зле по темпове на ваксинация, има забавяне в подпомагането на бизнеса и на домакинствата в условията на пандемия. Правителството не успява да се справи и това е отчетено в докладите“, коментира той.

Председателят на „Републиканци за България“ определи като популистка мярка това, че днес заведенията отново са отворени, защото бизнесът не знае какво може да очаква. „На мен ми е болно, защото искам да виждам работеща икономика. Искам да защитим интереса на туризма и бизнеса – затова ще настояваме всички мерки, предвидени в нашата програма да бъдат бързи и адекватни“, каза водачът на партията.

„Не може повече да се продължава с настоящия модел на управление“, категоричен бе Цветанов като сравни настоящата ситуация с времето на Тройната коалиция от преди 2009 г. „Не може бюджетът да се харчи през джипката, защото не всеки български гражданин може да се срещне с премиера по време на изненадващите му обиколки“.

Цветанов каза още, че получава при разговорите си в страната доста сигнали за опити за манипулативни действия за изборния ден. Като пример даде община Твърдица, жители на която през последните седмици са променили адресите си и са преминали към Гурково – общината, която винаги дава за пример като най-голямото предателство на ГЕРБ, която бе отстъпена на ДПС.

„Има и сигнали че хора, гласуващи за ГЕРБ се пренасочват към ВМРО, такива от ДПС – също вече работят за тях“, коментира Цветанов.

„Явно ГЕРБ се притесняват, че може да са в изолация в другия парламент и вероятно си подпомагат бъдещи коалиционни партньори“, коментира председателят на партията. Той се обърна към всички свои бивши колеги от ГЕРБ и призова всеки, който смята, че не трябва да продължава тази зависимост между ГЕРБ и ДПС, да избере 21.

Водач на листата на кандидатите за народни представители от „Републиканци за България“ в област Габрово е Мариян Костадинов.

*Публикуваният материал е предоставен от пресцентъра на ПП „Републиканци за България“, във връзка с парламентарни избори 2021, съгласно сключен договор за рекламно – информационно обслужване. ПП „Републиканци за България“ е номер 21 в интегралната бюлетина. Купуването и продаването на гласове е престъпление.*

Новини

Кирил Петков и Христо Иванов ще разговарят с граждани в Габрово

Published

on

„Продължаваме Промяната – Демократична България“ слагат началото на европейска гора в Трявна.

Кирил Петков и Христо Иванов и кандидатите за народни представители на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще сложат началото на Европейска гора в Трявна. Лидерите на коалицията ще бъдат в Габровска област през целия ден в четвъртък, 23-и март.

В 10.30 часа те ще засядат 12 дървета в района на комплекс „Бръшляна“ в Трявна. Фиданките ще бъдат дарени на Туристическо дружество „Планинец“. Видовете на дърветата са специално подбрани, за да символизират градовете, които оглавяват класацията на най-добрите места за живеене в Европа.

По-късно Кирил Петков, Христо Иванов и кандидатите за народни представители от „ПП-ДБ“ ще разговарят с граждани в пешеходната зона на Трявна.

В 13.00 часа лидерите на коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще са в Габрово и всеки може да разговаря с тях в центъра на града на ул.“Радецка“.

В 17.00 часа Кирил Петков ще се срещне с гражданите на Севлиево в залата на Парти зона „Кулинар“. Към разговора му с тях ще се присъединят Владислав Величков от „Правосъдие за всички“, водачът на листата на „ПП-ДБ“ в Габровска област Явор Божанков и представителят на Севлиево в листата Богомил Петков.

Цените на газа, водният проблем на Севлиево и проектът за завод за боклука във Върбовка са сред основните теми на срещата. Всички граждани на областта са поканени.

*Публикуваният материал е предоставен от пресцентъра на ПП „Продължаваме промяната“, във връзка с изборите за 49 Народно събрание, съгласно сключен договор за рекламно – информационно обслужване. ПП „Продължаваме промяната“ е под номер 12 в интегралната бюлетина. Купуването и продаването на гласове е престъпление.*

Зареди още

Новини

Среща с Драгомир Стойнев в Габрово на 25 март

Published

on

Икономика, социална политика, мерки за излизане от кризата и подкрепата за българските предприемачи и инвеститори ще са част от темите на срещата-дискусия, която габровските социалисти организират на 25 март. В нея ще участва Драгомир Стойнев, водач на листата на „БСП за България“ в региона и министър на икономиката и енергетиката в периода 2013-2014 г.

Стойнев, който е едно от най-разпознаваемите лица на БСП и основен вносител на социалното и икономическото законодателство на левицата оглави листата в Габровско за изборите на 2 април 2023 г.

Срещата с него и с колегите му кандидати за народни представители ще се състои на 25 март от 10.00 ч в Художествена галерия „Христо Цокев“ в Габрово.

Ден преди това – на 24 март, Стойнев ще бъде на среща в Севлиево. Тя ще се състои в Народно читалище „Развитие 1870“ – Севлиево от 18.00 ч.

*Публикуваният материал е предоставен от пресцентъра на КП „БСП за България“, във връзка с изборите за 49 Народно събрание, съгласно сключен договор за рекламно – информационно обслужване. „БСП за България“ е под номер 1 в интегралната бюлетина. Купуването и продаването на гласове е престъпление.*

Зареди още

Икономика

Фирма „Подемкран“ АД набира служители

Published

on

Фирма Подемкран АД, – утвърден лидер в производството на кранови компоненти, търси за своето производствено предприятие следните длъжности:

  1. Борвергист
  2. Фрезист
  3. Монтажник
  4. Оператори на ЦПУ машини
  5. Стругар универсален струг
  6. Сервизен техник
  7. Механик
  8. Складов работник ел. табла
  9. Заварчик

При интерес, моля изпратете вашата автобиография на имейл: office@podem.bg или на място в Дружеството.

За допълнителна информация тел: +359 888 866 032.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица