Включете се в томболата на SmartyKids и спечелете 1 месец безплатно обучение


Остават само 3 дни до първата SmartyKids Национална супер олимпиада по ментална аритметика.

Близо 300 „смартита“ в цялата страна се подготвят усилено за нея. Там те ще имат възможност да състезават в умения за бързо и правилно смятане на абакус и ментално.

Олимпиадата по ментална аритметика дава чудесна възможност за всяко дете да получи публично признание за своите таланти и постижения, и да придобие нов опит. Освен това е и чудесен празник за децата. Това я прави важно и очаквано социално събитие.

В други държави ежегодно се организират олимпиади по ментална аритметика. В България тази година е премиерно издание на SmartyKids Oлимпиада. „Смартитата“ се състезават в скорост на смятане, демонстрирайки уменията си.

На олимпиадата ще присъстват участници от цялата страна – над 20 центъра, сред които и Габрово, ще премерят сили във вълнуващата надпревара.

🎁Сканирайте QR кода📱 или последвайте линка и се включете в томболата по случай нашата #superолимпиада🏆

Всеки, който се запише до 20 април (събота), включително, участва за награда 1 месец безплатно обучение в център на SmartyKids!
🎁 Печелившият ще изтеглим на случаен принцип на 22 април.
📩Можете да се регистрирате за участие и през този линк:
https://smarty-kids.bg/natsionalna-super-olimpiada/
✅Не забравяйте да харесате и споделите страницата на SmartyKids Габрово.
🤗Желаем успех на всички!

Повече информация можете да получите на телефон: +359 897 970 400, на официалната форма в сайта, или чрез лично съобщение във фейсбук страницата.

Коментарите са затворени