Свържи се с нас

Обяви

Денонощна пътна помощ в Габрово и страната

*Публикация съгласно договор*

Published

on


Закъсали сте с Вашия автомобил на магистралата, в планината, на морето, на път, пред дома или офиса, или на някое отдалечено място. Вашите приятели няма как да ви помогнат, защото не всеки разполага със свободно време или пък е наблизо.

Денонощна пътна помощ „VAICAR“ е Вашият надежден партньор в трудната ситуация или при беда на пътя.

„VAICAR“ работи за Вас и Вашият автомобил – 24 часа в денонощието, 7 в седмицата, 365 дни в годината и предлага транспорт до всяка една точка в Габрово, региона и страната.

Пътна помощ „VAICAR“ гарантира бърза, надеждна и адекватна реакция спрямо Вашия автомобил и конкретната ситуация.

При необходимост от Пътна помощ просто наберете: +359 999 009 008.

Можете да се свържете с нас на: +359 999 009 008 дори ако имате нужда от лека услуга пътна помощ, като смяна на гума или доставка на гориво, за да достигнете до бензиностанция.

Позвънете на: +359 999 009 008 и ние ще се погрижим за Вас да се върнете бързо на пътя.

Новини

„Приложно програмиране“ в ПТГ „Д-р Никола Василиади“

Published

on

ПРИЕМ
ЗА УЧЕБНА 2020/2021 ГОДИНА

Специалност: „Приложно програмиране“
Професия: „Приложен програмист“
/с интензивно изучаване на английски език-хорариумът е приравнен към обучението в езиковите гимназии/

ОБУЧЕНИЕТО ПО СПЕЦИАЛНОСТТА ВКЛЮЧВА ИЗУЧАВАНЕТО НА:
⇒ програмиране за разработване на приложен софтуер;
⇒ алгоритмично програмиране С++, С#;
⇒ програмиране в интернет среда- HTML/HTML5, CSS/CSS3, Java Script, Java, PHP, SQL;
⇒ разработка на Web приложения – Front-end и Back-end програмиране;
⇒ архитектура и организация на бази от данни;
⇒ алгоритми и структури от данни, обектно-ориентирано програмиране със С++, C#;
⇒ разработка на софтуер, операционни системи и вградени и управляващи системи.

ЗАВЪРШИЛИТЕ ТАЗИ СПЕЦИАЛНОСТ ПРИДОБИВАТ ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ ЗА:
⇒ разработване на интернет приложения и програмни продукти;
⇒ проектиране и изработване на Web платформи с помощта на съвременни програмни езици;
⇒ програмиране и организиране на бази от данни;
⇒ работа с операционни системи, системен и приложен софтуер;
⇒ създаване и управляване на вградени системи с Arduino.

Зареди още

Новини

Прием 2020 в Медицински университет – Плевен

Published

on

Прием 2020 в Медицински университет – Плевен

Медицински университет – Плевен е акредитирано висше училище, което привлича не само български, но и чуждестранни студенти от повече от 40 държави.

Университетът извършва обучение по 12 специалности, с прием след средно образование.

Кандидатстване за магистърските специалности „Медицина“ и „Фармация“:
– Редовни присъствени кандидатстудентски изпити:
07.07.2020 г. – изпит по биология
10.07.2020 г. – изпит по химия.
– Срок за кандидатстване: 20.06 – 03.07.2020 г. онлайн.

Кандидатстване за бакалавърските специалности „Медицинска рехабилитация и ерготерапия”, „Опазване и контрол на общественото здраве”, „Социални дейности в здравеопазването“, „Медицинска сестра”, „Акушерка”, „Медицински лаборант”, „Рентгенов лаборант”, „Социални дейности”, „Медицинска козметика“ и „Помощник-фармацевт”:
– Редовен присъствен кандидатстудентски изпит по биология – 21.07.2020 г.
– Срок за кандидатстване: 20.06 – 16.07.2020 г. онлайн.

Завършилите Медицински университет – Плевен имат възможност за пълноценна реализация в страната и чужбина.

Успяваме заедно!

Зареди още

Новини

„Производство на хляб и хлебни изделия“ в ПГТ „Пенчо Семов“

Published

on

ПРИЕМ
ЗА УЧЕБНА 2020/2021 ГОДИНА

Специалност: „Производство на хляб и хлебни изделия“
Професия: Хлебар-сладкар
⇒ Втора степен на професионална квалификация.
⇒ Професионална реализация – хлебар, сладкар, пицар в кухнята на хотел и ресторант; стартиране на собствен бизнес в ресторантьорството и хотелиерството.

Специфични знания и умения, които специалността предлага по време на курса на обучение:
⇒ изучаване на суровините и материалите за производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия;
⇒ приготвяне и обработка на тестото: технологично значение и подготовка на суровините; приготвяне, съзряване и формиране на тестото; термична обработка на тестото и съхранение на готовата продукция;
⇒ работа с машини и съоръжения за топлинна обработка на тестото;
⇒ изучаване на технологията на хлебните изделия: производство на изделия от кифлено тесто , банични изделия, гевреци, маслени изделия, пържени изделия;
⇒ овладяване на производството на нови асортименти хлебни изделия;
⇒ изчисляване на рецептура на хлебни изделия;
⇒ определяне на качествената характеристика на готовата продукция;
⇒ производство на основните видове хляб – ръжен и ръжено-пшеничен хляб, диетичен хляб, хляб от обогатено тесто;
⇒ използване на нови технологии за производство на хляб.

Състезание Дни на хляба и сиренето, организирано от Млекарска школа Д-р Обрен Пежич – Сърбия
В Млекарска школа Д-р Обрен Пежич, Сърбия – щандът на ПГТ „Пенчо Семов“ – Габрово
В Млекарска школа Д-р Обрен Пежич, Сърбия – отборът на ПГТ „Пенчо Семов“ – Габрово
Грамота за участие в състезание Дни на хляба и сиренето, организирано от Млекарска школа Д-р Обрен Пежич, Сърбия

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица