Крими, Новини|03.04.2019 12:05

Черни облаци надвиснаха над главата на габровеца, каращ на метадон

© Copyright 2019 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Черни облаци надвиснаха над главата на 36-годишния габровец, шофиращ след употребата на наркотичното вещество метадон, за който само преди близо месец ви информирахме, че е бил установен на пътя в нарушение, свързано с дрога.

Този път той бе хванат да кара без книжка по ул.“Свищовска“ в Габрово, отново под въздействието на метадон и пак зад волана на същата кола, става ясно от информация, оповестена от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

В понеделник вечерта, около 20.00 часа, патрулиращ полицейски екип спрял за проверка лек автомобил „Рено“, с ловешка регистрация, управляван от 36-годишния мъж от Габрово.

© Copyright 2019 — Gabrovo News. All Rights Reserved

При направената справка в информационните масиви на МВР полицаите установили, че водачът управлявал колата в срока на изтърпяване на административна мярка за временно отнемане на свидетелството му за управление на МПС, наложена му от дряновската полиция.

Униформените служители извършили проверка на шофьора, при която констатирали, че той управлявал колата след употребата на наркотици. Техническото средство, с което бил изпробван, отчело положителен резултат за метадон.

По случая е образувано бързо производство.

Ще припомним, че същият мъж от Габрово бе хванат, но в Дряново на 26 февруари, да кара под въздействието на амфетамин, метамфетамин и метадон. По случая тогава също бе заведено бързо производство.


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Напиши коментар