Свържи се с нас

Икономика

Неща, които трябва да обмислите, преди да теглите бърз кредит онлайн

Published

on

Бързите кредити онлайн са чудесен финансов продукт, който може да разреши внезапно възникнали спешни финансови нужди и да задоволи потребността от средства дори на потребители, които не работят на трудов договор, не могат да посочат поръчители, да докажат доход или нямат физически достъп до офис на финансова институция. Благодарение на възможността за онлайн кандидатстване и бързо отпускане на кредита по опростена процедура бързите заеми бележат подем и са все по-популярен кредитен продукт. За да не се превърнат от решение на финансови проблеми в бреме, важно е да обмислите няколко основни неща, преди да посегнете към бързия кредит и да кандидатствате за него.

Какво да обмислите, преди да кандидатствате за бърз заем?

Небанковите финансови институции предлагат разнообразие от бързи кредити онлайн. За да изберете правилно своя кредитен продукт, е важно да обмислите следните неща:
– Сигурна ли е небанковата финансова институция, от която сте избрали да теглите кредит? Проверете легитимността ѝ. Ако е регистрирана в Регистъра на финансовите институции, тя подлежи на контрол от БНБ, а вашите лични данни и сигурност са защитени и гарантирани. Не се изкушавайте да теглите кредит от нелегитимна фирма, дори условията ѝ да изглеждат примамливи.
– Преценете наистина ли се нуждаете от този кредит. По време на финансова криза е важно да прецизирате разходите си, да ги оптимизирате и да теглите кредит само за съществени нужди. Ако причината, поради която теглите заем, не е от първостепенна важност, изчакайте и осъществете желанията си със спестени средства, а не на кредит.
– След съставяне на личен бюджет преценете ще може ли да погасите кредита в договорения срок. Ако се съмнявате в това, потърсете друг източник на средства.
– Обърнете внимание на сумата, която ще върнете, и твърде скъп ли е кредитът. Това проличава не толкова от лихвата, колкото от годишния процент на разходите.
– Проверете прозрачни ли са условията на кредитиращата институция, дава ли възможност за теглене на допълнителна сума, както и за отлагане на вноска. Това ще ви даде сигурност, че ще можете да удължите без усложнения срока, в който трябва да върнете кредита, ако изпаднете в затруднение.

Икономика

НАП напомни: В ход е програмата за подкрепа с оборотен капитал!

Published

on

От габровския офис на НАП информират, че е в ход трета фаза на програмата за подкрепа с оборотен капитал на засегнатите от противоепидемичните мерки бизнеси. Крайният срок за кандидатстване по програмата изтече на 22 юни 2021 г. До момента са изплатени 48 725 лева на 30 фирми, регистрирани в местния офис на Агенцията и кандидатствали във фаза 3 на програмата.

Трета фаза на програмата е свързана с удължаване подпомагането със средства за оборотен капитал на фирмите с преустановени дейности или обекти за периодите от 22 до 31 март 2021 г. или до различни дати през април 2021 г., съобразно заповедите на министъра на здравеопазването.

От началото на програмата над 896 000 лева безвъзмездна финансова помощ от Националната агенция за приходите са получили фирми, регистрирани в офиса на НАП в Габрово. Помощта е за засегнати от временните противоепидемични мерки и е била разпределена между 111 дружества и фирми, чиито заявления са отговаряли на критериите и са били одобрени по програмата за подкрепа с оборотен капитал. В

национален мащаб изплатената от НАП помощ надхвърля 131 милиона лева.

Повече информация за отпусната безвъзмездната финансова помощ, кандидатите могат да намерят в рубриката „Подкрепа чрез оборотен капитал“, в сайта на приходната агенция.

Информация и съдействие клиентите могат да получат и на infocenter@nra.bg и на информационния телефон на НАП: 0700 18 700. Обаждането е на цена, съобразно тарифата на съответния оператор.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Икономика

„Еврохим Груп“ търси работници/чки

Published

on

„Еврохим Груп“ ООД търси да назначи отговорни личности на следните длъжности:

1. Машинен оператор – пералня
Задължения:
– Осъществява целия процес по сортиране, подготовка за изпиране/разпределяне по вид и състав на бельото/ и същинско пране на бельо.
– Зарежда пералните машини с подходящите препарати.
– След приключване на перилния процес, разпределя бельото за последваща операция по сушене.
– Следи непрекъснато за качеството на изпраното пране.

2. Машинен оператор – сушилня
Задължения:
– Зареждане на сушилните с пране.
– Следи за правилното протичане на процеса по сушене на бельото.
– Разпределяне на изсушеното бельо за последваща обработка – гладене и опаковане.

3. Оператор гладачна машина /каландър/
Задължения:
– Извършва процеса гладене на бельо на специална машина /каландър/.
– Следи непрекъснато за правилното протичане на процеса по гладене и сгъване на бельото.

Изисквания за 3-те длъжности:
– Средно образование.
– Сръчност, прецизност и лоялност.
– Отговорно отношение към поставените задачи и желание за работа.
– Работа в екип.

Ние предлагаме:
Работа с дългосрочен ангажимент и много добри условия на труд.
Заплата: от 800.00 до 1 000.00 лв (Нето)

Ако нашето предложение за работа представлява интерес за Вас, моля да се свържете с нас на тел.: +359898532882.

Всички Ваши лични данни, предоставени в процеса на кандидатстването Ви за работа, ще бъдат третирани при стриктно спазване на изискванията на ЗЗЛД.

Зареди още

Икономика

Бензиностанция DP набира персонал

Published

on

Бензиностанция DP – село Янковци набира обслужващ персонал за няколко обособени позиции. Осигурено е мотивиращо заплащане, трудов договор, социални осигуровки.

Фирмата предлага обучение и възможност за кариерно израстване. Работното време е на смени, от 06.00 до 14.00 часа и от 14.00 до 22.00 часа, с един почивен ден.

Тези, които проявяват интерес към обявата, могат да позвънят за повече информация на тел.: +359879265669.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица