Новини, Спорт|25.04.2019 14:13

„Pasta Gabrovo“ отново на 1/4 финал в Лига България

снимка: АНЛ – Габрово

Тимът на „Pasta Gabrovo“ за втора поредна година се класира на 1/4 финалите в турнира Лига България. Габровци изравниха най – доброто си постижение, което бе от миналата година и през настоящата се целят във финалната четворка.

След като преодоляха груповата фаза през есента, нашите представители се изправиха срещу отбора на „Флорид“ от Стара Загора на 1/16 финалите. Срещата се игра на една врата и в края резултата бе 5:0 за „Pasta Gabrovo“.

На 1/8 финалите, съперник беше тимът на „Перспектива“ от Кюстендил. В първите минути мачът беше равностоен, но след това събитията бяха основно пред вратата на кюстендилци. Още на полувремето нашите водеха с четири гола, а последният съдийски сигнал дойде при 7:0 за „Pasta Gabrovo“.

В мача, от който зависи кой ще попадне във финалната четворка, габровци се изправят срещу отбора на „Words“ (Бургас). Пожелаваме успех на нашите момчета, с надеждата, че Габрово за първи път ще има представител сред най – добрите в България.

Другият габровски отбор, който преодоля квалификационните групи, за съжаление отпадна на 1/16 финалите в турнира. „Копакабана“ изигра хубав мач срещу „Фитони“ (Пловдив), но след безброй пропуски и невероятна игра на вратаря на съперника, загуби с 1:3.

Въпреки отпадането „Копакабана“ показа хубав футбол и изигра добри мачове в Лига България и напуска турнира с високо вдигната глава.


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Напиши коментар