Свържи се с нас

Новини

„Копакабана“ спечели отбор на месец март на Неделната

Четири победи и равенство бяха достатъчни за купата

Published

on

снимка: АНЛ – Габрово

„Копакабана“ е отборът на месец март в Английската неделна лига по футбол на Габрово. Това стана възможно след четири победи и едно равенство, и събрани 13 точки в рамките на месеца. С толкова завърши и „ФК Палаузово“, но имаше повече получени жълти картони, което донесе купата за отбор на месеца на „Копакабана“.

На националния празник, 3 март, носителите на купата започнаха със зрелищно равенство срещу „ФК Старо Село 777“, след като завършиха 4:4.

Седмица по – късно бе постигната и първата победа за годината и за март. Съперникът „Идеал Стандарт Видима“ беше преодолян със 6:1.

В третата среща от месеца „Копакабана“ постигна още по-убедителна победа, този път над „Рио“ с 8:2.

снимка: АНЛ – Габрово

На 24 март се очакваше „Копакабана“ да изпита трудности срещу тима на „МФК Борово“, но въпреки добрата и стойностна игра от съперника, той бе победен със 6:1.

В последния ден на март „Копакабана“ записа и най-убедителната си победа, която подпечата купата на тима. Съперници бяха дебютантите от „ФК БМБ“, а резултатът 16:3.

По този начин, след едно равенство и четири убедителни победи, „Копакабана“ спечели купата за отбор на месец март в АНЛ – Габрово, която получи капитанът на тима Климент Велев.


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Култура

Концерт в Габрово на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев

Published

on

На 24-ти април в Художествена галерия „Христо Цокев“ в Габрово от 18.30 часа предстои концерт на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев.

През тази година се навършват 125 години от рождението на големия български композитор Панчо Владигеров и 200 години от рождението на емблематичния чешки композитор – Бедржих Сметана.

По този повод тримата талантливи изпълнители се събират, за да направят турне в България, със знакови творби на двамата велики композитори. Датите на концертите са с начален час 18.30 часа, а входът за тя е свободен.

Концертите включват рядко изпълняваното Клавирно трио оп.4 на Владигеров, което той е написал едва на 17 години! То е и Първото българско трио за пиано, цигулка и виолончело. В програмата е включено още емблематичното Клавирно трио оп.15 от Бедржих Сметана.

Изключително респектираща и рядко изпълнявана програма. Тримата изпълнители Стоимен Пеев/цигулка, Атанас Кръстев/виолончело и Мартина Табакова/пиано, са добре познати на българската публика, изявени артисти, носители на престижни награди като „Кристална лира“ на СБМТД, „Музикант на годината“ на БНР за „Ансамбъл на годината“, „Златен век” на Министерството на културата, „Златно перо“ на агенция Кантус Фирмус за постижения в областта на културата.

Зареди още

Новини

Пресконференция по проект „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“

Published

on

Проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“ се реализира по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица