Новини|14.10.2016 14:00

Поздрав на Кмета на община Севлиево д-р Иван Иванов

снимка: Община Севлиево, Архив

снимка: Община Севлиево, Архив

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

УВАЖАЕМИ ГОСТИ,

ДАМИ И ГОСПОДА,

Искрено се радвам на възможността да ви поздравя в този празничен ден – Денят на Севлиево и на света Петка българска.

Днес ние засвидетелстваме почит не само към покровителката на българския народ и семейството, но и към нашата възрожденска история и традиции, към настоящето и бъдещето на нашата община. Днес е ден, в който празнуваме и правим равносметка на постигнатото.

С гордост мога да кажа, че община Севлиево и нейните жители са хора с несломим дух, които искат да живеят спокойно, но не отстъпват нито крачка назад от своите принципи.

Възползвам се от случая да благодаря на всички жители на общината за инициативността и проявеното търпение, за труда и усилията, които полагат градът ни да се развива непрекъснато, за да завещаем на поколенията след нас по-добро бъдеще!

Убеден съм, че с общи усилия ще продължим да затвърждаваме и надграждаме авторитета на община Севлиево като исторически, културен и икономически център, защото да си севлиевец е съдба и отговорност!

Още веднъж, приемете моите поздравления по повод Деня на Севлиево. Пожелавам ви здраве и благополучие, и нека света Петка ни вдъхне вяра и сили, кураж и увереност по пътя, който сме поели.

Честит празник!

Етикети: , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар