Свържи се с нас

Новини

Мая Антова продава „сърцето“ на баща си Александър Антов /Агресията/

Published

on

Мая Антова/Александър Антов

Мая Антова/Александър Антов

Дъщерята на Александър Антов – Мая Антова е решила да продаде модна къща „Агресия“ заедно с други фирми на баща си, научи BUNT.BG от свои достоверни източници, които винаги са ни давали проверена информация.

Фирмата е на път да бъде продадена, малко повече от месец, след като „белият бизнесмен“ бе застрелян близо до дома от неизвестен извършител. Няколко дни след показното убийство на Антов дъщеря му Мая се появи в национален ефир, където категорично заяви, че „Агресия“ е сърцето на нейния баща.

„Фирмата е „сърцето“ на баща ми“, споделя откровено тя в „Шоуто на Слави.

Мая Антова е в процес на преговори да продаде „сърцето“ на баща си за сума от порядъка над 2 млн. лв. Голяма част от тези пари обаче трябва да бъдат прибрани от банката заради големите задължения към нея от страна на фамилия Антови, въпреки многото злоупотреби с цел тяхното избягване.

Месец и нещо ли бяха нужни, за да забравят хората и да се пристъпи към явно пъкления план, а именно да се продаде фирмата, да се вземат парите и кой от къде е. Съвест, човещина? Или пък всичко е един добре изигран сценарий..?

Освен пари Мая Антова е наследница на доста имоти, които ще останат на нейно име въпреки големите измами на нейния баща – Александър, който заедно по криминален начин със своите адвокати успява да ги запази за семейството си. Имената на имотите може да ги видите по-надолу.

След поредица сигнали за измами от страна на Александър Антов, който е оставил кредити за милиони необезпечени, с нас се свърза наш читател, който в работи в банка и имал пряк контакт с т. нар „бял бизнесмен“.

Ето какво пише той:

„Искам да изразя възмущението си относно прикриването на много истини и затова как хората се делят на бизнесмени и обикновени. Докато едни се чудят как да върнат 1000 лв. кредит на банката, то други с милиони се „оправят“, а банката (кредитор) се прави, че не вижда.

Разбира се, всичко се случва с помощта на управителите на банките. За съжаление, многократно съм виждал как обикновени граждани да идват и да се молят за разсрочка на 50 лв. кредит, а банката да ги мачка, да не се съгласява и т.н.

Напоследък в медиите се писаха много неща относно т. нар. „Бял бизнесмен“  Александър Антов. Аз съм дългогодишен служител на банка, в практиката ми не веднъж съм се срещал с него, затова искам да ви разкажа някои действителни случаи, свръзани с неговата дейност и похватите, които обаче остават скрити от обществото. Надявам се че останалите бизнесмени не са като него, като неговите защитници от КРИБ наприме. Може би и те имат същите тайни като него и затова се опитват така ревностно да ги скрият, отклонявайки публичното внимание, но да се върнем към личността Александър Антов и неговите измами.

С г-н Антов се познавам от около 15 год. Тогава фирмата му беше в добро финансово състояние. Той идваше в банката и се държеше все едно тя е негова, често беше надменен, а когато не му харесваше нещо започваше да вика и да хвърля разни предмети из банката. В едини от случаите лицето му така почервеня, че имах чувството, че ще припадне.

В банката той беше известен с това, че постоянно ходеше на обяди и вечери с началниците, демонстрираше близки отношения с тях и се държеше все едно ние сме негови служители.

Всичко това обаче продължи до преди няколко години, когато настъпиха неговите финансови проблеми и вече не му изнасяше да идва в банката. Искрено съм се забавлявал, когато си показа нрава към управителите на банката – започна да ги псува, обижда, заплашва. Всичко това се случваше пред нас служителите на банката.

В следващите редове ще ви разкрия някои от порочните му схеми и похвати, за които се мълчи и всички си затварят очите от управители на банката до полиция и прокуратура /ако и те не ги виждат, горко ни/

„Цялото предприятие на Антов е заложено през 2002г. в банка ОББ АД. Това означава, че имоти , земи, машини и съоръжиния, стоки оборотни и доставени, както и автомобили и т.н. са с особен залог към банката.

Разпореждането с тях би трябвало да става само със съгласието на кредитора /банката/. Интересно е как изведнъж тези АКТИВИ ИЗЧЕЗНАХА.

Оказа се, че фирмата му „ВОТАН“ ЕООД няма нищо и активите, които бяха оценени на повече от 6 000 000лв. вече ги няма. По закона за особените залози залогодържателят /Антов/ носи наказателна отговорност за всичко, което е оставено при него за отговорно пазене.

Не знам защо управителите на банката не сезират прокуратурата или не искат. Въпросите, които се пораждат в мен са „Къде са те в цялата схема? Какво спечелиха? Как всичко беше продадено или по скоро прехвърлено в новата му фирма и продължава да работи, съответно вече да носи приходи?, завършва сигнала.

Статията е публикувана в Bunt.bg.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Крими

Полицията проведе акция „пешеходец“

Published

on

През миналата седмица, на територията на Областната дирекция на МВР – Габрово, се проведе специализирана полицейска операция, имаща за цел подобряване на безопасността на движението по пътищата и намаляване на пътнотранспортния травматизъм с участието на пешеходци.

Пътните полицаи осъществяваха контрол върху поведението на пешеходците по спазване на правилата за движение относно неправилно пресичане на платното за движение, внезапно навлизане на пътното платно, пресичане при червен сигнал на светофарната уредба.

Контрол се осъществяваше и спрямо водачите, отнемащи предимство на пешеходци. Паралелно се наблюдаваше и за водачи с рисково поведение на пътя, свързано с неправилно изпреварване, отнемане на предимство и други несъобразени маневри, създаващи предпоставки за пътни инциденти.

В рамките на отчетния периода бяха проверени 1 323 автомобила и 1 524 лица. Съставени са били 45 акта и наложени 463 глоби с фиш. На 16 лица, пресекли на нерегламентирани места, са съставени фишове.

За внезапно навлизане и неправилно пресичане на платното за движение са санкционирани 4 лица. Глобен е един водач, който не е осигурил предимство на пешеходец.

Нарушенията на правилата за престой и паркиране в райони на пешеходни пътеки, кръстовища, на спирките на превозните средства от редовните линии за обществен превоз на пътници са 6. Изготвените сигнални писма са 6.

При зимна обстановка се увеличават рисковете за пътни инциденти. „Пътна полиция“-Габрово обръща внимание на всички участници в движението да се съобразяват с условията и стриктно да спазват правилата за движение съгласно Закона за движение по пътищата.

Основни правила за поведение на пешеходците са:
– по възможност да носят по-ярки дрехи, които да ги правят по-лесно забележими на пътя;
– да пресичат само на определените за целта места и то след като внимателно се огледат
– да не забравят, че ползването на мобилни телефони разсейва, затова е добре по възможност да не се ползват при пресичане.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Коледният базар с благотворителна инициатива за Милена Христова

Published

on

Благотворителна инициатива за набиране на средства за лечението на 51-годишната
Милена Христова от Габрово ще бъде част Коледния базар на 17.12.2022 г. Базарът ще
се проведе на площад „Възраждане“ в Габрово, а зад каузата за лечение на Милена,
която е диагностицирана с тежка форма „Сколиоза“, ще застанат със свои щандове
редица социални услуги от града: Дневен център за деца и младежи с увреждания;
Дневен център за стари хора; Център за обществена подкрепа „Вяра“; Център за
обществена подкрепа ИМКА; Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Център
за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, Комплекс за социално-здравни
услуги за деца.

Целта е да се съберат средства за сложна медицинска интервенция в
Турция за освобождаване на гръбначния мозък – 2 операции и последващи посещения
за контролни прегледи.

Община Габрово вече подкрепи кампанията с 5 000 лв, но за съжаление средствата не са достатъчни – нужната сума е 22 750 евро.

Началото на базара е в 10.00 часа.

Той е и добър начин да стартираме подготовката за коледните празници. Освен
подаръци с кауза, там ще намерите и много хранителни продукти и деликатеси,
директно от малки ферми и производители. Мед и пчелни продукти, различни видове
кашкавали и сирена, деликатеси от месо, вина, сушени плодове – това е основата на
всяка коледна трапеза.

Щипка екзотика ще внесе щандът на магазин „Берьозка“, където ще се предлагат топли
пелмени, медени блатове за торта, сладка и конфитюри, плодови сокове и сиропи,
сладки изделия и бонбони, лечебна козметика и други.

Ще има и коледна томбола – всеки, пазарувал от търговците на базара, ще получи
талонче с номер за своята покупка. Едно от талончетата ще донесе на своя собственик
пълна торба с продукти от базара – храни, козметика и подаръци.

Разбира се, не е забравена и коледната сцена. На нея ще видим ФТА „Боженци“ в 11.00
ч. и Оркестър Габрово в 12.00 часа – за да бъде денят ни съвсем празничен и светъл.
Коледният базар се организира от Рекламна агенция „Елмазови“ съвместно с Община
Габрово.

Заповядайте, за да променим заедно Коледата на едно семейство и дадем началото на
своята – малко по-добра, споделена и вкусна.

Дарение за каузата можете да направите чрез банкова сметка:
BIC IORTBGSF
IBAN BG82IORT80485019777600
Титуляр Милена Иванова Христова

Зареди още

Крими

Образуваха досъдебно производство за смъртта на блъсната на бул.“Трети март“ жена

Published

on

Досъдебното производство е започнало с първо действие на разследването – оглед на местопроизшествие и се води за престъпление по чл.343 ал.1  б. «в» във вр. с чл.342 ал.1  от НК.

Образувано е за това, че около 18.00 часа на 1 декември в Габрово, на бул.“Трети март“ срещу № 27, при управление на моторни превозни средства, са нарушени правилата за движение по пътищата и е предизвикано пътнотранспортно произшествие между л.а.“Фолксваген Поло“, управляван от А.Ч. от Габрово, л.а.“Дачия Сандеро“, управлява от В.В. от Габрово и пешеходец Д.И. от Габрово, в резултат на което по непредпазливост е причинена смъртта на пешеходеца.           

Неотложните следствени действия са извършени от екип на Областна дирекция на МВР – Габрово с участие на автоексперт в присъствие на дежурния прокурор от Окръжна прокуратура – Габрово.

Предстои назначаването на съдебномедицинска експертиза и автотехническа експертиза относно причините и механизма на възникналото пътнотранспортно произшествие.             

Действията по разследването продължават под ръководството на Окръжна прокуратура – Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица