Свържи се с нас

Новини

Мая Антова продава „сърцето“ на баща си Александър Антов /Агресията/

Published

on

Мая Антова/Александър Антов

Мая Антова/Александър Антов

Дъщерята на Александър Антов – Мая Антова е решила да продаде модна къща „Агресия“ заедно с други фирми на баща си, научи BUNT.BG от свои достоверни източници, които винаги са ни давали проверена информация.

Фирмата е на път да бъде продадена, малко повече от месец, след като „белият бизнесмен“ бе застрелян близо до дома от неизвестен извършител. Няколко дни след показното убийство на Антов дъщеря му Мая се появи в национален ефир, където категорично заяви, че „Агресия“ е сърцето на нейния баща.

„Фирмата е „сърцето“ на баща ми“, споделя откровено тя в „Шоуто на Слави.

Мая Антова е в процес на преговори да продаде „сърцето“ на баща си за сума от порядъка над 2 млн. лв. Голяма част от тези пари обаче трябва да бъдат прибрани от банката заради големите задължения към нея от страна на фамилия Антови, въпреки многото злоупотреби с цел тяхното избягване.

Месец и нещо ли бяха нужни, за да забравят хората и да се пристъпи към явно пъкления план, а именно да се продаде фирмата, да се вземат парите и кой от къде е. Съвест, човещина? Или пък всичко е един добре изигран сценарий..?

Освен пари Мая Антова е наследница на доста имоти, които ще останат на нейно име въпреки големите измами на нейния баща – Александър, който заедно по криминален начин със своите адвокати успява да ги запази за семейството си. Имената на имотите може да ги видите по-надолу.

След поредица сигнали за измами от страна на Александър Антов, който е оставил кредити за милиони необезпечени, с нас се свърза наш читател, който в работи в банка и имал пряк контакт с т. нар „бял бизнесмен“.

Ето какво пише той:

„Искам да изразя възмущението си относно прикриването на много истини и затова как хората се делят на бизнесмени и обикновени. Докато едни се чудят как да върнат 1000 лв. кредит на банката, то други с милиони се „оправят“, а банката (кредитор) се прави, че не вижда.

Разбира се, всичко се случва с помощта на управителите на банките. За съжаление, многократно съм виждал как обикновени граждани да идват и да се молят за разсрочка на 50 лв. кредит, а банката да ги мачка, да не се съгласява и т.н.

Напоследък в медиите се писаха много неща относно т. нар. „Бял бизнесмен“  Александър Антов. Аз съм дългогодишен служител на банка, в практиката ми не веднъж съм се срещал с него, затова искам да ви разкажа някои действителни случаи, свръзани с неговата дейност и похватите, които обаче остават скрити от обществото. Надявам се че останалите бизнесмени не са като него, като неговите защитници от КРИБ наприме. Може би и те имат същите тайни като него и затова се опитват така ревностно да ги скрият, отклонявайки публичното внимание, но да се върнем към личността Александър Антов и неговите измами.

С г-н Антов се познавам от около 15 год. Тогава фирмата му беше в добро финансово състояние. Той идваше в банката и се държеше все едно тя е негова, често беше надменен, а когато не му харесваше нещо започваше да вика и да хвърля разни предмети из банката. В едини от случаите лицето му така почервеня, че имах чувството, че ще припадне.

В банката той беше известен с това, че постоянно ходеше на обяди и вечери с началниците, демонстрираше близки отношения с тях и се държеше все едно ние сме негови служители.

Всичко това обаче продължи до преди няколко години, когато настъпиха неговите финансови проблеми и вече не му изнасяше да идва в банката. Искрено съм се забавлявал, когато си показа нрава към управителите на банката – започна да ги псува, обижда, заплашва. Всичко това се случваше пред нас служителите на банката.

В следващите редове ще ви разкрия някои от порочните му схеми и похвати, за които се мълчи и всички си затварят очите от управители на банката до полиция и прокуратура /ако и те не ги виждат, горко ни/

„Цялото предприятие на Антов е заложено през 2002г. в банка ОББ АД. Това означава, че имоти , земи, машини и съоръжиния, стоки оборотни и доставени, както и автомобили и т.н. са с особен залог към банката.

Разпореждането с тях би трябвало да става само със съгласието на кредитора /банката/. Интересно е как изведнъж тези АКТИВИ ИЗЧЕЗНАХА.

Оказа се, че фирмата му „ВОТАН“ ЕООД няма нищо и активите, които бяха оценени на повече от 6 000 000лв. вече ги няма. По закона за особените залози залогодържателят /Антов/ носи наказателна отговорност за всичко, което е оставено при него за отговорно пазене.

Не знам защо управителите на банката не сезират прокуратурата или не искат. Въпросите, които се пораждат в мен са „Къде са те в цялата схема? Какво спечелиха? Как всичко беше продадено или по скоро прехвърлено в новата му фирма и продължава да работи, съответно вече да носи приходи?, завършва сигнала.

Статията е публикувана в Bunt.bg.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Любопитно

Занималня за вашето дете SmartyЛЯТО 2024!

Published

on

Лято 2024 е почти тук и с него идва най-очакваната целодневна занималня SmartyЛЯТО. Програмата е предназначена за деца от 1 до 4 клас и ще стартира на 1-ви юли, като ще продължи до края на лятото. Заниманията ще се провеждат всеки ден от 08.00 до 17.00 часа.

Какво предлага SmartyЛЯТО за вашите деца?

📖 Четене и читателски дневник Децата ще имат възможността да четат задължителната литература и да попълват читателски дневник, развивайки своите четивни умения и любов към книгите.

📖 Бързо четене Интензивните занимания с курс „Бързо четене“ ще помогнат на децата да усъвършенстват уменията си за бързо и ефективно четене.

🧮 Ментална аритметика с Абакус Чрез запознаване с Абакус и основите на менталната аритметика, децата ще придобият ценни математически умения и ще развият концентрацията си.

💶 Финансова грамотност Децата ще се запознаят с основните финансови понятия и ще научат как да управляват семейния бюджет.

Развитие на когнитивни умения Заниманията ще са насочени към подобряване на концентрацията и паметта, както и към развитието на въображението, логиката и пространственото мислене.

Игри на открито Редовните игри на открито ще осигурят активност и забавление за децата през цялото лято.

Посещения и беседи в габровските музеи Организираме интересни посещения и беседи в габровските музеи, които ще обогатят знанията на децата за културата и историята.

Опция за обяд и следобедна закуска Осигуряваме опция за обяд и следобедна закуска, с внимание към здравословното хранене на вашите деца през деня.

Не пропускайте тази възможност!

Местата са ограничени, затова побързайте да запишете вашето дете за SmartyЛЯТОСвържете се с Детски образователен център SmartyKids – Габрово за повече информация и записване на телефон: 0897 970 400.

Осигурете на вашето дете едно незабравимо и образователно лято със SmartyЛЯТО!

Зареди още

Новини

Оскверниха паметника на Рачо Ковача в центъра на Габрово

Published

on

*Снимки: Радослав Първанов Фотография.

Паметникът на основателя на Габрово, който се намира в корито на река „Янтра“ в центъра на областния град, е осквернен от неизвестни към този момент лица. За извършеното посегателство информира Радослав Първанов, кореспондент на БТА.

Върху главата на паметника на Рачо Ковача има поставени бетонни парчета, подредени едно върху друго, а под тях се показва метална лъжица. Освен това в дясното ухо на статуята се вижда натъпкана угарка от цигара, а главата на бронзовата композиция е залята с неизвестна течност.

Пред БТА от Община Габрово заявиха, че осъждат категорично този вандалски акт спрямо един от символите на града, а предметите, поставени върху главата на фигурата на Рачо Ковача ще бъдат премахнати. От Областната дирекция на МВР – Габрово също посочват, че са информирани за деянието и тече проверка.

Паметникът на Рачо Ковача е уникален за България, тъй като е единственият паметник, построен в река. Той е издигнат върху скалата „Грамадата“ срещу моста „Игото“.

Рачо Ковача е основателят на Габрово, като според легендата от габъровото дърво над неговата работилница произлиза името на града.

Рачо Ковача, по произход от Боженци, се премества в Габрово, където първоначално подковава конете на керванджиите и ремонтира каруците им. С времето създава семейство и по неговия пример се преселват и други.

Паметникът на Рачо Ковача, изработен от бронз от скулптора Любомир Далчев, изобразява здрав мъж, държащ в едната си ръка ковашки чук, а в другата клещи, хванали парче метал върху наковалня.

По случай Деня на Габрово, паметникът бива преобличан в традиционна българска носия.

Габровци, прословути с Габровския карнавал на хумора, шеговито твърдят, че статуята на Рачо Ковача е поставена върху канара в река Янтра, за да се пести жилищна площ и за да не се харчат пари за цветя на паметника.

Зареди още

Новини

Градското по плуване в ПМГ – Габрово се превърна в незабравим празник

Published

on

На закрития плувен басейн на ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ в Габрово се проведе градско състезание по плуване, обединяващо състезатели от всички възрастови групи. Спортното съоръжение посрещна публиката и 45 участници, които заявиха желание да се състезават в различните дисциплини.

Мероприятието бе организирано и финансирано от КПППС „Синкевица“ – Габрово и ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“. Откриването на състезанието беше извършено от представителя на ръководството на спортния клуб, г-н Теодор Марков.

Спортният празник премина при отлична организация, като състезателите бяха разпределени по пол и възраст в пет групи. За много от младите плувци това бе първото им състезание, което направи събитието още по-запомнящо се.

В група А (родени 2016 г. и след това) на 25 м свободен стил, при момичетата златният медал спечели Веселина Александрова, а сребърният София Недялкова. При момчетата, Самуил Петров се класира на първо място, следван от Калоян Донев и Михаил Андреев.

Група В (родени 2014 – 2015 г.) също се състезаваха на 25 м свободен стил. При момичетата, Мартина Ковачева спечели златото, Виктория Петкова среброто, а София Борисова бронза. При момчетата, златният медал бе спечелен от Александър Петков, сребърния от Кенет Петров и бронзовия от Самуил Чолаков.

На 50 м свободен стил се състезаваха участниците от група С (родени 2012 – 2013 г.). При момчетата победител стана Ивайло Пенчев, следван от Борис Джонжоров и Симеон Иванов. При момичетата, Тея Илиева завоюва златото, а Катерина Христова и Александра Петкова взеха съответно сребърния и бронзовия медал.

Група Е (родени 2009 г. и преди това) също се състезаваха на 50 м свободен стил. При мъжете, Александър Кунев спечели златният медал в остра конкуренция с Георги Пенчев, който взе сребърното отличие, а бронзът отиде при Христо Илиев. При жените, Кристи-Яна Тозева завоюва първото място.

В дисциплината 100 м свободен стил стартираха участниците от група D (родени 2010 – 2011 г.). При юношите, Момчил Баев се отличи със златен медал, Мартин Марков със сребърен, а Кристиян Кънев с бронзов. При девойките, Виктория Венелинова убедително спечели златото, а Анна Христова и Михаела Александрова разпределиха съответно сребърния и бронзовия медал.

Всички участници в състезанието получиха грамоти за своето участие, а медалистите бяха наградени с удоволствие от родителите на победителите. Събитието остави много положителни емоции и доказа, че спортът обединява и вдъхновява младите таланти в Габрово.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица