Свържи се с нас

Новини

Обществените санитарни помещения в Севлиево вече към Общината

Published

on

снимка: "Идеал Стандарт – Видима" АД

снимка: „Идеал Стандарт – Видима“ АД

„Идеал Стандарт – Видима“ АД предаде стопанисването на модернизираните обществени санитарни помещения в Севлиево на Общината. В продължение на една година компанията имаше ангажимент към поддържането на обществените санитарни помещения в централната част на града, след като дружеството извърши под формата на дарение цялостната им реконструкция и модернизиране.

„Нашата цел е да повишим жизнения стандарт, който налагаме със своите продукти, в частта облагородяване и подобряване на градската среда. Радвам се, че това бе направено тук, в центъра на Севлиево“, заяви Валентин Ганев, председател на Бизнес сдружение „Севлиево 21 век“.

подписване видима 1

снимка: “Идеал Стандарт – Видима” АД

„Ние сме доволни като компания от това, което създадохме, защото така успяхме да покажем нашия висок фирмен стандарт, който считаме, че гражданите на Севлиево заслужават. Надяваме се, че сме създали една по-висока култура у хората да пазят и да ценят това, което се прави за тяхното удобство”, каза инж. Красимир Копчев, изпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима” при предаване на собствеността на помещенията на Община Севлиево.

По време на събитието бе подписан Приемно-предавателен протокол, с който официално градските санитарни помещения бяха предадени на общината.

Д-р Иванов от своя страна заяви: „Бизнесът в Севлиево нееднократно е доказвал, че когато поема ангажимент го изпълнява, а в наше лице винаги е срещал подкрепа. С този проект на „Идеал Стандарт – Видима” наистина изградихме един по-висок стандарт за удобството на гражданите и ще продължим по този начин.”

Ето какви бяха ангажиментите на „Идеал Стандарт – Видима” АД към обществените санитарни помещения:
– Цялостно обновяване – ремонт от 24 април до 30 август 2013 г.
– Официално откриване – 2 септември 2013 г.
– Компанията се ангажира с едногодишна поддръжка на помещенията.
– Дарението е на обща стойност 50 000 лв. за ремонт и модернизация на помещенията и включва: подмяна на старата канализация, монтиране на нова електрическа инсталация, изграждане на нова вентилационна система и газово отопление, нова покривна инсталация и система за отичане, ново вътрешно разпределение и обзавеждане.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Новини

ГЕРБ: Ангажираме се с опита и експертизата, които имаме, за да изведем България от кризата

Published

on

 • Достъпни цени на природен газ, горива и електроенергия
 • Държавна подкрепа за бизнеса, хората, лечебните заведения,
  образователните институции, социалните
  услуги, религиозните храмове, културните
  институции и земеделските производители за достигнатите от предишното управление високи цени на енергоносителите
 • Намаляване на тежестта на инфлацията върху българските граждани
 • Ръст на доходите – 1200 лева минимална заплата, 2800 лв. средна работна заплата до края на мандата
 • Ежегодна актуализация на пенсиите на над 2 млн. пенсионери – 1000 лева средна пенсия до края на мандата
 • Стартиране на програмата за саниране на жилища
 • Възобновяване на строителството на големите инфраструктурни обекти, сред които автомагистрала „Хемус” и тунела под Шипка
 • Изграждане на индустриална зона между Габрово и Севлиево
 • Продължаване подобряването на водоснабдяването в Севлиево, в селата на територията на габровска област, както и на състоянието на улици и квартали
 • Осигуряване на водоснабдяването на 17 габровски села от яз. „Христо Смирненски”, които се намират в посока Севлиево
 • Ремонт на пътя Габрово – Узана
 • Изграждане на Западен обходен път на Севлиево
 • Решаване на проблема с водоснабдяването на Трявна – пречиствателна станция за питейна вода, стъпки за реализация на язовир Йовковци
 • Пречиствателна станция за отпадни води за Плачковци
 • Ремонт на пътя Трявна – Дряново
 • Рехабилитация на пътя Дряново-Севлиево

Публикуваният материал е предоставен от пресцентъра на „ГЕРБ – СДС“, във връзка с изборите за 48 Народно събрание, съгласно сключен договор за рекламно – информационно обслужване. „ГЕРБ – СДС“ е под номер 24 в интегралната бюлетина. Купуването и продаването на гласове е престъпление.*

Зареди още

Крими

Акция за изборна търговия в Дряново и село Шумата

Published

on

Вчера служители от Областната дирекция на МВР – Габрово, колегите им севлиевската полиция и служители на Териториална дирекция на НАП – Велико Търново взеха участие в специализирана полицейска операция за противодействие укриването на обороти от продажби на стоки, разпространение на акцизни стоки, без наличие на български акцизен бандерол и организиране на контролиран вот, във връзка с насрочените за неделя, 2 октомври, парламентарни избори.

В хода на провежданата операция са били проверени 4 магазина за продажба на хранителни стоки в село Шумата и 1 магазин за продажба на хранителни стоки в Дряново.

В проверения обект в града било установено, че не е отчетен оборотът от продажба за деня. В тази връзка служителите на НАП съставили на собственика му акт за установено административно нарушение. В другите проверявани обекти не са констатирани нарушения.

Данъчните съставили и 2 констативни протокола за установената фактическа обстановка. По време на акцията не са били установени данни за подготвяни и/или извършени престъпления против политическата права на гражданите.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

В 156 секции от област Габрово ще се гласува машинно на вота в неделя

Published

on

В 156 секции на област Габрово ще се гласува с машини на предстоящия парламентарен вот в неделя, 2 октомври. В останалите 64 избирателите ще могат да упражнят правото си на глас на хартиена бюлетина.

Общо 104 100 са бюлетините за региона, които вчера, 28 септември, пристигнаха в областния град при строги мерки за сигурност. Според разпределението по общини Габрово ще получи 55 800 бр, Севлиево – 31 000 бр, Дряново – 7 500 бр и Трявна – 9 800 бр.

Всички са предадени на представителите на общините и ще се съхраняват в специално определени помещения в съответната община под охрана.

Въпреки, че в по-голямата част от секционните избирателни комисии в областта – 156 на брой от общо разкритите 220, ще се гласува с машинно устройство, съгласно законодателството се изисква да бъдат осигурени и достатъчен брой хартиени бюлетини.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица