Свържи се с нас

Любопитно

Хаус парти, с електронна музика на 31 май на Ловешката крепост

Published

on

House Party Krepost PosterНа 31 май в пространството на Ловешката крепост за първи път ще се проведе иновативно събитие – хаус парти, със съвременна електронна музика. Организирано е от инициативен комитет и община Ловеч под наслова„LovechPurplenight“.

Шоуто е разписано в плана за тази година на Програмата за младежки дейности на община Ловеч 2014-2020 г. Провежда се с финансовата подкрепа на общината и кореспондира със заложеното във визията на програмата: „Подобрено качество на живот на младите хора, осигурена възможност за по-качествено образование, адаптирано към новите потребности на местната икономика. Активна гражданска позиция на младежите, подобрени условия за развитие и пълноценно ангажиране на свободното им време“.

В събитието ще намерят място различни прояви на хип хоп културата – ди джеинг, брейк денс, бийт бокс, графити. Сетовете на ди джеите ще бъдат придружени с ефектно и завладяващо осветление и озвучаване, пироефекти и фойерверки. Идеята е последователно участие да имат начинаещи и вече доказали се имена на хип хоп сцената.

Инициативният комитет за хаус партито е в състав Юлиана Близнакова, музикален педагог, Пламен Димитров, тонрежисьор, и Детелин Иванов, ди джей. Тримата възнамеряват да превърнат събитието в традиция, то да се провежда всяка година като младежка среща на историята с новото и технологично съвремие.

В хаус партито на 31 май ще участват както добре познати имена на съвременния ди джеинг в Ловеч, така и специални гости. Жив вокал – Богдана Митова, страхотно денс шоу и много DeepHouse под звуците на изключително популярната DJaneKoki – специален гост на събитието.

Началото е в 20 часа.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Любопитно

Грейнаха коледните светлини на Габрово (снимки)

Published

on

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Коледната елха на Габрово ще грейне тази вечер

Published

on

Весело и приказно тази година ще бъде дадено началото на коледно-новогодишните празници в нашия град.

Светлините на Габрово ще грейнат тази вечер, 6-ти декември, когато площад „Възраждане“ ще събере малки и големи около коледната елха на града.

Събитието ще започне в 17.30 часа, а по традиция лампичките ще бъдат включени от кмета на града.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

LC Waikiki празнува 2-ри рожден ден в Габрово с изкушаваща оферта „Вземи 4, плати 3“

Published

on

LC Waikiki празнува 2-ри рожден ден в Габрово. Модната марка ще отбележи повода с изкушаващо предложение за габровци и гостите на града – „Вземи 4, плати 3“. Офертата е валидна за всички артикули в магазина, като този с най-ниската цена не се заплаща. Промоцията ще важи само на 4 и 5 декември и единствено в магазина на LC Waikiki в Мол Габрово.

От световния моден бранд, който има 1150 магазина в 52 страни, обещават, че марката няма да изневери на себе си и ще продължи да предлага облекла и аксесоари за цялото семейство на изгодна цена. За онези от клиентите, които вече са започнали подготовката за предстоящите празници, предложението е чудесен повод да осигурят подарък за себе си и своите близки. Топли зимни пуловери и връхни дрехи, както и такива с коледни мотиви, очакват габровци и гостите на града в магазина в Мол Габрово.

„Това, което прави LC Waikiki успешна на пазара у нас повече от 11 години, е доброто съотношение между цена и качество. Стремим се непрекъснато да подобряваме клиентското преживяване и да развиваме асортимента, като обогатяваме портфолиото си“, отбелязва Владислав Танчев, управител на компанията за България. Магазинът на LC Waikiki в Габрово е сред 28 обекта, които компанията управлява у нас.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица