Свържи се с нас

Любопитно

Занимания по интереси за лятната ваканция на децата в Габрово

Published

on

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Летни училища, спортни игри, компютърни и арт занимания, театрално студио и клуб за млади краеведи, обучение по музика и занаяти, лятна читалня и дори наблюдателна школа за млади астрономи са част от дейностите по интереси, от които безплатно могат да се възползват през лятната ваканция децата и учениците в Габрово. Новината съобщиха от Община Габрово.

От днес училище „Неофит Рилски” организира за своите ученици „Рисунка на ограда”. Дворът и фитнес залата на училище „Христо Ботев” ще отвори врати за спортни занимания в определени часове и дни от седмицата. Клубът по „Здравословно хранене” на училище „Иван Вазов” също ще предлага интересни дейности за свободното време на своите възпитаници. До края на месец август Регионалната библиотека „Априлов Палаузов” всеки понеделник ще провежда лятна читалня и рисуване на открито за деца.

Пълна информация с подробен график за занимания по интереси през лятната ваканция, които училищата в Габрово са планирали за своите възпитаници, както и за инициативите на други институции и спортни клубове, можете да намерите на интернет страницата на Община Габрово в панел Образование – Детски и учебни заведения – Новини и съобщения или оттук.

*Публикуваната информация е актуализирана в 13,50 часа*

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Любопитно

Грейнаха коледните светлини на Габрово (снимки)

Published

on

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Коледната елха на Габрово ще грейне тази вечер

Published

on

Весело и приказно тази година ще бъде дадено началото на коледно-новогодишните празници в нашия град.

Светлините на Габрово ще грейнат тази вечер, 6-ти декември, когато площад „Възраждане“ ще събере малки и големи около коледната елха на града.

Събитието ще започне в 17.30 часа, а по традиция лампичките ще бъдат включени от кмета на града.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

LC Waikiki празнува 2-ри рожден ден в Габрово с изкушаваща оферта „Вземи 4, плати 3“

Published

on

LC Waikiki празнува 2-ри рожден ден в Габрово. Модната марка ще отбележи повода с изкушаващо предложение за габровци и гостите на града – „Вземи 4, плати 3“. Офертата е валидна за всички артикули в магазина, като този с най-ниската цена не се заплаща. Промоцията ще важи само на 4 и 5 декември и единствено в магазина на LC Waikiki в Мол Габрово.

От световния моден бранд, който има 1150 магазина в 52 страни, обещават, че марката няма да изневери на себе си и ще продължи да предлага облекла и аксесоари за цялото семейство на изгодна цена. За онези от клиентите, които вече са започнали подготовката за предстоящите празници, предложението е чудесен повод да осигурят подарък за себе си и своите близки. Топли зимни пуловери и връхни дрехи, както и такива с коледни мотиви, очакват габровци и гостите на града в магазина в Мол Габрово.

„Това, което прави LC Waikiki успешна на пазара у нас повече от 11 години, е доброто съотношение между цена и качество. Стремим се непрекъснато да подобряваме клиентското преживяване и да развиваме асортимента, като обогатяваме портфолиото си“, отбелязва Владислав Танчев, управител на компанията за България. Магазинът на LC Waikiki в Габрово е сред 28 обекта, които компанията управлява у нас.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица