Свържи се с нас

Новини

Алексей Петров: Ако Брендо си отвори устата за Борисов и Цветанов, ще стане лошо

Според вътрешният министър в оставка организираната престъпност празнувала оттеглянето на кабинета

Published

on

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Ако Брендо си отвори устата и разкаже това, което знае за Бойко Борисов и Цветан Цветанов, ще стане лошо. Те го обвиняват за това, което самите те са вършили, заяви преди началото на поредното заседание по делото „Октопод” Алексей Петров, информират от Аргументи БГ. Според бившата барета именно Цветанов е виновен за отвличането на дъщерята на Брендо. Той подчерта, че с думите си, че е без значение, че е отвлечено дете, а кой е баща му, Цветанов е стигнал до цинизъм.

“Това е безочие, вместо да обясни къде е детето, този човек дава изявления кой бил баща му. Трябва добър екип от психиатри да прегледа вътрешния министър!”, подчерта Петров. Той добави, че докато е бил в ДАНС до 2009 година, не е имало никакви данни Банев да участва в международен трафик на кокаин.

Подсъдимият по делото “Октопод” каза още, че в края на тази седмица ще изнесе потресаващи факти. “Ще избера телевизия, защото виждам, че цензурата се завръща и това ме плаши”, каза Алексей Петров.

“В момента се наблюдава съживяване на някои престъпни групи. Само в последните дни има ръст с 20% на домовите кражби. Имаме информация и че определени представители на организираната престъпност са празнували в деня на подаването на оставка на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов”, заяви министърът на вътрешните работи и вицепремиер в оставка Цветан Цветанов пред бТВ малко по-рано тази сутрин.

“Такова ниво на престъпността не сме имали от 1990 г. насам. Част от мотивацията за тази престъпност е именно беднотията, до която е докарано населението”, каза бившият вътрешен министър и депутат от БСП Румен Петков по повод отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо.

Той нарече гнусна лъжа информация , че е притискал като вътрешен министър Банев да свидетелства в процеса срещу братя Маргини.

Петков подчерта, че никога и по никакъв повод не се е срещал с Брендо, като не отрече факта, че той е подписал разработката срещу него. Ексвътрешният министър каза, че не знае защо не е работено преди това, но подчерта, че именно по негово време са събирани всички аргументи против Брендо.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Култура

Концерт в Габрово на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев

Published

on

На 24-ти април в Художествена галерия „Христо Цокев“ в Габрово от 18.30 часа предстои концерт на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев.

През тази година се навършват 125 години от рождението на големия български композитор Панчо Владигеров и 200 години от рождението на емблематичния чешки композитор – Бедржих Сметана.

По този повод тримата талантливи изпълнители се събират, за да направят турне в България, със знакови творби на двамата велики композитори. Датите на концертите са с начален час 18.30 часа, а входът за тя е свободен.

Концертите включват рядко изпълняваното Клавирно трио оп.4 на Владигеров, което той е написал едва на 17 години! То е и Първото българско трио за пиано, цигулка и виолончело. В програмата е включено още емблематичното Клавирно трио оп.15 от Бедржих Сметана.

Изключително респектираща и рядко изпълнявана програма. Тримата изпълнители Стоимен Пеев/цигулка, Атанас Кръстев/виолончело и Мартина Табакова/пиано, са добре познати на българската публика, изявени артисти, носители на престижни награди като „Кристална лира“ на СБМТД, „Музикант на годината“ на БНР за „Ансамбъл на годината“, „Златен век” на Министерството на културата, „Златно перо“ на агенция Кантус Фирмус за постижения в областта на културата.

Зареди още

Новини

Пресконференция по проект „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“

Published

on

Проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“ се реализира по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица