Свържи се с нас

Икономика

Услуги, които компаниите от Габрово и региона, могат да ползват в мрежата на ОЙРОШПЕД

Published

on

ОЙРОШПЕД e логистичен доставчик, който предоставя избор от традиционни и иновативни решения във всички сфери на спедицията, транспорта и логистиката, като обединява ноу-хау и познания от 1990 год. Компанията разполага с екип от над 200 специалиста, както и на мрежа с над 500 логистични партньори в целия свят.

Качеството на предлаганата услуга се гарантира чрез постоянна инвестиция в изграждане на системно мислене и познание, чрез налагане на най-новите утвърдени международни стандарти, като се разработват и внедряват иновативни продуктови и технологични решения за отрасъла.

Компаниите от региона на Габрово могат да разчитат изцяло на ОЙРОШПЕД за своята
транспортна и логистична мрежа. Част от най-търсените услуги от местните компании са:
Икономични и експресни куриерски услуги за пратки до 30 кг в мрежата на SkyNet Worldwide Express от и до Италия, Испания, Германия, Франция, както и други страни в и извън Европа. Транзитното време при икономичната услуга е 6-8 дни, а при експресна 2-3 дни. 
За повече информация: 0700 19 992 или www.skynet.supply

Транспортна мрежа за групажни пратки в страната и Европа
Транспортна мрежа за регулярни групажни пратки в страната и Европа. Услугата покрива почти всички европейски държави и работи с ежеседмични заминавания и пристигания.
За повече информация: 0700 19 991, sales@eurosped.bg
 
Контейнерен транспорт от Bergamo, Италия 
Компанията разполага с работещо решение за транспорт на контейнери от Bergamo, Италия до София, а от там до Габрово и региона.
За повече информация: 0700 19 991, sales@eurosped.bg
 
Превоз на цели контейнери през Бургас, Варна и Солун
Изпращане и получаване на цели контейнери по море през морските пристанища на Бургас, Варна и Солун, складирането им и транспорта им до посочена дестинация в България и/или Европа и близък Изток.
За повече информация: 0700 19 991, sales@eurosped.bg
 
Превоз на групажни пратки и цели контейнери през Копер, Словения 
Услуги с изпитан сервиз по море за групажни пратки и цели контейнери през Копер, Словения.
Част от допълнителните плюсове на сервиза са директните отплавания от Близък и далечен изток, САЩ, Канада и Северна Африка.
ОЙРОШПЕД предлага обмитяване с фискално представителство при пристигане на пратката в Koper, Словения (режим 4200) без ефективно заплащане на ДДС при внос.
За повече информация: 0700 19 991, sales@eurosped.bg
 
Групажна линия от и до Русия през София 
Уникалната групажна линия от и до Русия през София до останалите балкански страни.
За повече информация: 0700 19 991, sales@eurosped.bg
 
Въздушен превоз
Ежедневно изпращане и получаване на пратки от: 
Hong Kong;
Colombo; 
Bangkok; 
Baku; 
Seoul; 
Mumbai; 
Santiago, 
Singapore; 
Belgrade и др. 
За повече информация:  0700 19 991, sales@eurosped.bg
 
Търговският екип на ОЙРОШПЕД работи в услуга на развитието на бизнеса
Първите хора, с които ще общувате, когато се свържете с нас за заявка на транспорт
или за информация, са колегите от Търговски отдел. Тяхната задача е да помогнат на
Вашия бизнес с актуални предложения и консултиране за осъществяване на транспорт
и доставка на Вашите пратки.

В логистичния бранш, голямата компания дава възможност и увереност в продажбите.
Широката гама от услуги, които можем да предложим, позволява да отговорим на
широк спектър от потребности на нашите клиенти и партньори, защото дава гаранция
и сигурност и успех на техния бизнес. В това е и добавената стойност, към която се
стремим и тя преминава отвъд просто добре извършената услуга.
Нашият стремеж при отношенията с клиенти е да градим партньорства и да създаваме
приятелства.

График за обслужване на населените места от региона:
 Ежедневно доставяме пратки до Габрово, Севлиево и Дряново
 Останалите населени места в региона обслужваме по график – сряда и петък

Икономика

Представиха възможностите за подпомагане за ВЕИ в предприятия и домакинства

Published

on

Областният управител на Габрово Кристина Сидорова и Камара на строителите ОП-Габрово организираха среща с експерти от Министерството на иновациите и растежа за предстоящите схеми за подпомагане на предприятията и на домакинствата в областта на енергията от възобновяеми източници.

„Една от мисиите на областния управител е да съдейства за добрия диалог и координация между бизнеса и държавата. Благодаря на Министерството на иновациите и растежа,че откликнаха на поканата ни и за доброто сътрудничество. Оставаме отворени за организирането и провеждането подобни разяснителни срещи за програми и проекти в бъдещето“, каза Кристина Сидорова.

По време на срещата бяха представени две процедури- „Изграждане на нови ВЕИ за собствено потребление в комбинация с локални съоръжения за съхранение на енергия в предприятията” и „Подкрепа за енергия от възобновяеми източници за домакинствата”.

Акцент бе поставен върху първата, която се явява една от малкото процедури, по която фирмите от Сектор Строителство са допустими и като бенефициенти, и като изпълнители.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Икономика

„Интер Пауър“ изгражда, оборудва и поддържа фотоволтаични паркове и централи

Published

on

Интер Пауър“ ООД проектира, изгражда, оборудва и поддържа фотоволтаични паркове и електроцентрали за бита и бизнеса. Габровската компания дава гаранция на производителността и монтажа до 25 години.

Съдейства при узаконяване и кандидатстване по европейски програми, идеен проект и изчисления за възвращаемост на инвестицията. Осигурява инсталация и настройка от сертифицирани специалисти, с квалификация за монтаж на фотоволтаични електроцентрали.

„Интер Пауър“ ООД, в партньорството с водещата компания V-TAC, вече предлага на своите клиенти цялостно портфолио от решения и елементи за изграждане, инсталиране и поддръжка на фотоволтаични паркове и централи.

Гамата включва фотоволтаични комплекти, соларни панели, соларни инвертори, решения за съхранение на енергия и аксесоари, като всички те са разработени, за да отговорят на уникалните нужди на клиентите.

Възползвайте се от количества на склад с експресна доставка в цяла България, както и от корпоративни отстъпки за дистрибутори и клиенти на едро.

За контакти, телефон: +359893556772 или на адрес в Габрово, ул.“Орловска“ 51 (срещу сградата на ОДМВР – Габрово) или направете своето запитване на: https://www.inter-power.shop/zapitvane.

Зареди още

Икономика

Да „прецакаш“ брокера?

Published

on

Измина една динамична година, изпратихме я с благодарност, много доволни клиенти и партньори. В тази връзка искам на кратко да ви запозная с моите разсъждения:

Покупко-продажбата на имот е действие на една синхронизирана система от продавач, купувач, брокер, общински служби, институции, доставчици на услуги, адвокати и нотариус. Система, в която ние, брокерите /агенциите за недвижими имоти/ заемаме важно място. Професионалният брокер оправдава доверието на клиента. Всеки се обръща към АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ с искане да му се реши проблема по най-добрия начин. И така ръка за ръка, ние всички останали от работещата системата на ПАЗАРА ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ година след година решаваме казуси: продаваме; купуваме; отдаваме под наем имотите – на вас, нашите клиенти! Наблюденията са, че сделките стават все по- сложни и изискващи ПРОФЕСИОНАЛНИ умения. Опитът, който имат брокерите в АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ е незаменим!

Четейки всичко това съм сигурна как вече има някой несъгласен! Ще кажете: „Наемам си един адвокат и си решавам проблема…“!?! Не знам защо има една погрешна нагласа…Да, една сделка няма как да се случи без компетентен юрист /те също са част от веригата/, но за да има сделка, да стигнем до тяхната компетенция, някой трябва да събере страните, да договори условията.

Често пъти както се казва в една българска поговорка „Евтин на брашното, скъп на триците“, за да се икономисат таксите на АГЕНЦИЯТА ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ , която обикновено е 3% се опитват сами да продават или купуват. Появиха се Фейсбук групи, страници, сайтове за имоти – „без посредник“. Та там четем и гледаме коментари на любители! Кой каквото чул, разбрал, видял, „ проучил“ си определя цена на имота и си я търси и си вярва, защото един приятел е продал за толкова, а друг си е купил за толкова, а моят имот е много по-хубав! Съответно коментари: „Това цена за целият блок ли е”?

Та така, това са несериозни занимания със сериозни дела! Няма лошо, сигурно има и добри сделки / без КОМИСИОННА/, но колко ли има и загубили много повече от икономисаните 3% ?

Във времето напред ще се опитам без да злепоставям хора да ви разкажа за сделки с „ПРЕЦАКАНИ“ клиенти, а изводите ще оставя на вас! Такова нещо има ли? – „ И вълкът сит, и агнето цяло“ – В рамките на годишната ни кампания „ ПОКУПКА или НАЕМ“ ще ви запознаваме с особеностите на ГАБРОВСКИЯ ПАЗАР ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. Ще се опитаме да ви бъдем полезни как най-добре да инвестирате парите и времето си! . . .

Таня Дикова
Гарант Недвижими имоти

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица