Свържи се с нас

Новини

Къде може да се гласува пробно в Трявна и Плачковци?

Published

on

Във връзка с провеждането на предстоящите парламентарни избори в страната, Община Трявна информира всички граждани, че от днес, 13 септември, всеки желаещ ще може да извърши пробно машинно гласуване на територията на МИР 7-Габровски в изборите за народни представители на 2 октомври.

Специализираните устройства за електронно машинно гласуване (СУЕМГ), предоставени от Районната избирателна комисия в Габрово, са разположени в Туристическия информационен център в Трявна, намиращ се на ул. „Ангел Кънчев“ №33 и в сградата на Кметство Плачковци.

Пробното гласуване в Туристическия информационен център в Трявна ще се извършва от 09.00 до 12.30 часа и от 13.30 до 18.00 часа в периода до 30 септември, включително.

Физиологични почивки на Туристическия информационен център е за всеки работен ден от 10:15 ч. до 10:30 ч. и от 15:15 ч. до 15:30 ч. СУЕМГ, което ще се ползва в Плачковци ще бъде на разположение всеки работен ден до 30 септември, включително, в часовия диапазон от 08.30 до 12.30 часа и от 13.30 до 17:00 ч.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Новини

Ивелин Стоянов, водачът на ДБ, гласува в училище „Св.Св. Кирил и Методий“

Published

on

Традиционно Ивелин Стоянов, водачът на „Демократична България“, гласува в училище „Св.Св.Кирил и Методий“.

„Гласуването е най-сигурният начин гласът ти да бъде чут!“, заяви той.

„Гласувах за демократична и евроатлантическа България, в която управляват разумните хора. Гласувах за страна, в която децата ни искат да остават. Гласувах за съдебна реформа, която да направи така, че всички да бъдат равни пред законите. Гласувах за строго опазване на природата на България“, добави Ивелин Стоянов.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Валери Митов гласува за социална и сигурна държава

Published

on

Водачът на листата на „БСП за България“ в Седми многомандатен избирателен район Габрово Валери Митов гласува за социална и сигурна държава. Той упражни своето право на вот машинно, в една от секциите на Основно училище „Св.Св. Кирил и Методий“, възпитаник на което е.

„Гласувах за повече млади хора в Габрово, за повече усмивки и за повече ведри лица! Гласуването е задължителната следваща стъпка към промяната, защото всеки глас е важен! Защото не трябва друг да избира вместо теб! Защото заедно можем да променим живота ни!“, заяви кандидатът за народен представител от левицата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Томислав Дончев: Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи

Published

on

„Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи.“ Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той даде своя вот в родния си град Габрово, заедно със своя син, който от тази година придоби правото на глас.

„Убеден съм, че денят на изборите е важен, защото показва кой каква подкрепа е получил, но денят след изборите е още по-важен, защото показва кой е по-мъдър. Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората, от управление, което е доказало, че може да превръща доверието в отговорност”, каза още Томислав Дончев.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица