Свържи се с нас

Новини

Диан Русанов води листата на „Български възход“

Published

on

Диан Русанов е водачът на КП „Български възход“ в 7 многомандатен избирателен район Габрово на предстоящите парламентарни избори, насрочени за 2 октомври. Партията се регистрира за участие във вота след месец с пълна листа от 8 кандидати.

Диан Русанов е 41-годишен кореняк габровец, семеен с две деца. Магистър по стопанско управление и управление на човешки ресурси. Притежава дългогодишен опит в сферата на мениджмънта, решил да живее и работи в Габрово.

Посланията на КП „Български възход“ са свързани със системна и целенасочена работа по демографския проблем в страната, социалното неравенство, подобряване на административните услуги за граждани и фирми. Сред приоритетите им е и създаване на морален борд, който да следи работата и представянето на народните представители, като при нужда да ги порицава или надгражда работата им с градивна критика.

„Готови сме да работим с всички, които искат да видят България и в частност Област Габрово, проспериращи и благоденстващи“, заяви водачът на листата на „Български възход“ Диан Русанов.

Втори след него е Мирослав Маринов, трети е Слави Русев, на четвърто място е Христо Христов, пети е Стефан Енчев, шести Веселин Христов, седми е Ивелин Атанасов, осми – Ивайло Балашков.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Новини

Ивелин Стоянов, водачът на ДБ, гласува в училище „Св.Св. Кирил и Методий“

Published

on

Традиционно Ивелин Стоянов, водачът на „Демократична България“, гласува в училище „Св.Св.Кирил и Методий“.

„Гласуването е най-сигурният начин гласът ти да бъде чут!“, заяви той.

„Гласувах за демократична и евроатлантическа България, в която управляват разумните хора. Гласувах за страна, в която децата ни искат да остават. Гласувах за съдебна реформа, която да направи така, че всички да бъдат равни пред законите. Гласувах за строго опазване на природата на България“, добави Ивелин Стоянов.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Валери Митов гласува за социална и сигурна държава

Published

on

Водачът на листата на „БСП за България“ в Седми многомандатен избирателен район Габрово Валери Митов гласува за социална и сигурна държава. Той упражни своето право на вот машинно, в една от секциите на Основно училище „Св.Св. Кирил и Методий“, възпитаник на което е.

„Гласувах за повече млади хора в Габрово, за повече усмивки и за повече ведри лица! Гласуването е задължителната следваща стъпка към промяната, защото всеки глас е важен! Защото не трябва друг да избира вместо теб! Защото заедно можем да променим живота ни!“, заяви кандидатът за народен представител от левицата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Томислав Дончев: Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи

Published

on

„Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи.“ Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той даде своя вот в родния си град Габрово, заедно със своя син, който от тази година придоби правото на глас.

„Убеден съм, че денят на изборите е важен, защото показва кой каква подкрепа е получил, но денят след изборите е още по-важен, защото показва кой е по-мъдър. Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората, от управление, което е доказало, че може да превръща доверието в отговорност”, каза още Томислав Дончев.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица