Свържи се с нас

Новини

Пълна листа с доказани професионалисти регистрира ГЕРБ – Габрово

Published

on

Областният координатор на ГЕРБ – Габрово Цветомир Михов и общинският ръководител Добромир Проданов регистрираха пълна листа с изцяло местни кандидати за народни представители. Неiн водач е Томислав Дончев, който през годините е бил вицепремиер, евродепутат, министър, народен представител, кмет и преди всичко габровец, на който жителите на областта разчитат за развитието на региона.

„Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Ние сме доказали, че това го можем, че експертизата и опитът са при нас. Вярвам, че тази година и половина, в която държавата не се развиваше, напротив – изпадна в криза и инфлация, много по-висока от европейската, ще е урок за всички партии, че в политиката не може само с викане, обиждане и критикуване”, коментира Томислав Дончев.

След него в листата се нарежда Невена Минева – заместник-кмет на Габрово, народен представител в 45-тото НС, областен управител на област Габрово, юрист по образование.

Следват инвазивният кардиолог д-р Мирослав Стоянов, който е и общински съветник в Габрово, Деница Вачкова от Дряново – експерт по социални дейности и бивш заместник-кмет на Община Дряново, архитект Константин Брънеков от Трявна, Атанас Атанасов от Севлиево – икономист по образование, Марияна Атанасова – дългогодишен кметски наместник на кметство Балани, компютърен инженер по образование. Осми е десният политик от квотата на СДС Веселин Данчев – общински съветник, инженер по образование, предприемач.  

„Нашите кандидати са уважавани от съгражданите си личности, доказани професионалисти в сферите си и ангажирани общественици. И най-важното – всички те са местни хора. Съжалявам да видя, че и този път в листите на други партии има водачи, които не са свързани с Габрово, а някой от тях са и политически номади. Смятам, че това е обидно за габровци и жителите на региона”, коментира областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Новини

Ивелин Стоянов, водачът на ДБ, гласува в училище „Св.Св. Кирил и Методий“

Published

on

Традиционно Ивелин Стоянов, водачът на „Демократична България“, гласува в училище „Св.Св.Кирил и Методий“.

„Гласуването е най-сигурният начин гласът ти да бъде чут!“, заяви той.

„Гласувах за демократична и евроатлантическа България, в която управляват разумните хора. Гласувах за страна, в която децата ни искат да остават. Гласувах за съдебна реформа, която да направи така, че всички да бъдат равни пред законите. Гласувах за строго опазване на природата на България“, добави Ивелин Стоянов.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Валери Митов гласува за социална и сигурна държава

Published

on

Водачът на листата на „БСП за България“ в Седми многомандатен избирателен район Габрово Валери Митов гласува за социална и сигурна държава. Той упражни своето право на вот машинно, в една от секциите на Основно училище „Св.Св. Кирил и Методий“, възпитаник на което е.

„Гласувах за повече млади хора в Габрово, за повече усмивки и за повече ведри лица! Гласуването е задължителната следваща стъпка към промяната, защото всеки глас е важен! Защото не трябва друг да избира вместо теб! Защото заедно можем да променим живота ни!“, заяви кандидатът за народен представител от левицата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Томислав Дончев: Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи

Published

on

„Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи.“ Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той даде своя вот в родния си град Габрово, заедно със своя син, който от тази година придоби правото на глас.

„Убеден съм, че денят на изборите е важен, защото показва кой каква подкрепа е получил, но денят след изборите е още по-важен, защото показва кой е по-мъдър. Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората, от управление, което е доказало, че може да превръща доверието в отговорност”, каза още Томислав Дончев.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица