Свържи се с нас

Новини

Полицаите в Габрово отдадоха почит към загиналите си колеги от Бургас

Published

on

С едноминутно мълчание, свалени шапки и включена светлинна и звукова сигнализация на патрулните автомобили, служителите на Областната дирекция на МВР в Габрово отдадоха почит към паметта на двамата загинали техни колеги от Бургас, които бяха пометени от автобус, превозващ мигранти.

Полицаите в Габрово изразиха своята признателност и засвидетелстваха съпричастност към близките на Атанас Градев и Йордан Илиев, които достойно и отдадени докрай изпълниха професионалния си дълг.

Днес, 26 август, органите на реда се събраха точно в 13.00 часа пред сградата на Областната дирекция на МВР, където притихнаха и се преклониха пред паметта на двамата.

Своето уважение към загиналите при изпълнението на служебен дълг засвидетелстваха директорът на ОДМВР – Габрово ст. комисар Цветомир Цонков, началникът на отдел „Охранителна полиция“ при ОДМВР-Габрово комисар Андрей Хайтов, началникът на Сектор „Пътна полиция“ гл. инспектор Николай Симеонов, редови служители на пътна и охранителна полиция, различни звена в дирекцията и администрация.

Почит на загиналите полицаи отдадоха и техни колеги пожарникари. Десетки граждани и шофьори в Габрово станаха съпричастни като спряха и за минута замълчаха заедно с полицаите, отдавайки чест.

Атанас Градев бе командир на отделение в група “Охрана на обществения ред” на сектор „Охранителна полиция” към Първо районно управление – Бургас при ОДМВР – Бургас Роден на 09.07.1979 г. в гр. Бургас. През 2003 г. завършва висше образование в Бургаски свободен университет, специалност “Социални дейности“. Постъпва на работа в системата на МВР през 2004 г. на длъжност “полицай” в „ООР – к.к. Сл. бряг” на сектор „Охранителна полиция” към РПУ – Несебър. След натрупан професионален опит, през 2007 г. е назначен за командир на отделение в група “ООРА” на сектор „Охранителна полиция” към Пето РПУ – Бургас. През 2021 г. е назначен на длъжност „старши полицай“ в група „Охрана на обществения ред“ на сектор „Охранителна полиция” към Първо районно управление – Бургас. От май т.г. той е командир на групата. За доказани опит, знания и резултати в работата е награждаван многократно от министъра на вътрешните работи, от директора на ОДМВР-Бургас и от преките си ръководители.

Йордан Илиев бе служител в група „Охрана на обществения ред“, сектор„ Охранителна полиция“ към Първо районно управление – Бургас при ОДМВР – Бургас. Роден на 25.11.1991 г. в гр. Бургас. През 2010 г. завършва висше образование в Стопанска академия „Димитър Ценов“ гр. Свищов, специалност „Международни икономически отношения“. Постъпва в системата на МВР през 2016 г. като “младши автоконтрольор II степен” в група ОДПКПД на сектор „Пътна полиция“ към отдел „Охранителна полиция“- РУ-Карнобат. Три години по-късно е повишен в длъжност „старши полицай” в група „Охрана на обществения ред” на сектор „Охранителна полиция” към Второ РУ – Бургас. От ноември 2021 г. изпълнява същата длъжност в Първо РУ-ОДМВР-Бургас. За постигнати професионални резултати е награждаван многократно от министъра на вътрешните работи и от преките си началници.

Поклон пред паметта им!

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Новини

Ивелин Стоянов, водачът на ДБ, гласува в училище „Св.Св. Кирил и Методий“

Published

on

Традиционно Ивелин Стоянов, водачът на „Демократична България“, гласува в училище „Св.Св.Кирил и Методий“.

„Гласуването е най-сигурният начин гласът ти да бъде чут!“, заяви той.

„Гласувах за демократична и евроатлантическа България, в която управляват разумните хора. Гласувах за страна, в която децата ни искат да остават. Гласувах за съдебна реформа, която да направи така, че всички да бъдат равни пред законите. Гласувах за строго опазване на природата на България“, добави Ивелин Стоянов.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Валери Митов гласува за социална и сигурна държава

Published

on

Водачът на листата на „БСП за България“ в Седми многомандатен избирателен район Габрово Валери Митов гласува за социална и сигурна държава. Той упражни своето право на вот машинно, в една от секциите на Основно училище „Св.Св. Кирил и Методий“, възпитаник на което е.

„Гласувах за повече млади хора в Габрово, за повече усмивки и за повече ведри лица! Гласуването е задължителната следваща стъпка към промяната, защото всеки глас е важен! Защото не трябва друг да избира вместо теб! Защото заедно можем да променим живота ни!“, заяви кандидатът за народен представител от левицата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Томислав Дончев: Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи

Published

on

„Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи.“ Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той даде своя вот в родния си град Габрово, заедно със своя син, който от тази година придоби правото на глас.

„Убеден съм, че денят на изборите е важен, защото показва кой каква подкрепа е получил, но денят след изборите е още по-важен, защото показва кой е по-мъдър. Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората, от управление, което е доказало, че може да превръща доверието в отговорност”, каза още Томислав Дончев.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица