Свържи се с нас

Любопитно

Mотополигон „Горна Росица“ ще е домакин на Европейската купа на нациите по мотокрос

Published

on

На 8 и 9 октомври (събота и неделя) мотополигон № 1 в света „Горна Росица“ ще е домакин на Европейската купа на нациите по мотокрос. 18 тима, между които и съставът на България, ще си оспорват авторитетното отличие. Нашата страна ще бъде представена от Николай Куманов в клас МХ1, Петър Петров в клас МХ 2 и Николай Йовчев в отворения клас.

В събота са квалификациите, а в неделя – трите състезателни манша. В събота след 18.30 часа отборите ще бъдат представени официално на пл.”Свобода” в Севлиево. Представянето ще завърши с увеселителни фойерверки. Заради състезанието на 8 октомври /събота/ в интервала от 10.00  до 16.00 часа и на 9 октомври /неделя/ от 8.00 до 16.00 часа ще бъде затворена за движение на моторни превозни средства отсечката на пътя от м.”Чакала” до село Горна Росица.

Може да се ползва обходен път от местността ”Чакала” разклона за селата Яворец и Г.Росица до Г.Росица.

Любопитно

Вижте Карнавала през обектива на „Габрово Нюз“

Published

on

Зареди още

Любопитно

Програма за Деня на Карнавала в Габрово

Published

on

Зареди още

Любопитно

Влезте в тренда и сменете аутфита си за Карнавала

Published

on

В карнавалния ден, на 18 май, от 10.00 до 18.00 часа и … до изчерпване на количествата, Община Габрово ще разположи собствен карнавален информационен щанд на площад „Възраждане“.

Там ще Ви посрещнат усмихнати млади хора, които ще ви предложат програмата за фестивалните дни и най-търсения вестник за деня – Карнавалния. Но това не е всичко. Ще може да си купите и магнити за спомен и карнавални артикули от колекция 2024 – искрящо привлекателна и забелязващо свежа. Влезте в тренда и сменете аутфита!

Облечете и обуйте най-актуалните за сезона цветове, а когато се „стъкнете“, огледайте се и намерете голямата карнавална рамка, в която да запечатате своя забавен спомен.

Бройките са ограничени и само онези, които проявят предвидливост и бързина ще се сдобият с така желаните карнавални атрибути.

Ако пък случайно не сте разбрали, че в Габрово има Карнавал, което не го вярваме, ама за всеки случай –вижте програмата, че да знаете защо са толкова готини тези тениски и тези хора в тях .

*Автор: Цветомира Иванова,
Община Габрово.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица