Свържи се с нас

Икономика

Академията за предприемачи в Габрово стартира

Published

on

Започва записването за Бизнес Академия за стартиращи предприемачи, която ще насърчи предприемчивите хора от област Габрово да инициират или да доразвият свой собствен бизнес. Това стана ясно след среща на Ваня Кънева, изпълнителен директор на Съвета на жените в бизнеса в България, с областния управител Ралица Манолова и кмета на Габрово Таня Христова.

Областна администрация, Община Габрово и Обществен дарителски фонд – Габрово ще партнират за реализацията на тази идея, която ще стимулира цялостното подобряване на бизнес средата в региона.

Курсът е напълно безплатен за желаещите и включва както теория, така и практически занимания. В 13 поредни срещи курсистите освен умения за полагане основите на бизнес, ще усвоят методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси, изработване на бизнес план, създаване виртуални бизнес компании, дигитален маркетинг и др.

Сред лекторите и менторите ще бъдат успели български предприемачи, от които участниците ще могат да почерпят опит и знания.

Обучението завършва с представяне на бизнес плановете на участниците. Идеите ще бъдат оценени от компетентно жури, като за най-добрите е предвиден награден фонд. Откриващата лекция на Бизнес Академията за стартиращи предприемачи ще бъде на 26 април.

Участниците в Бизнес академията трябва да имат желание да започнат или развият свой собствен бизнес, да бъдат мотивирани за промяна и готови да придобият нови умения и знания, да са инициативни, позитивни, гъвкави и да са готови да отделят време за посещение на курса и за подготовка вкъщи.

Заявки за записване могат да бъдат подавани на електронна поща: vanya.kaneva-minkova@womeninbusiness.bg и на odf_gabrovo@abv.bg . По-подробна информация можете да получите на телефон: 0894 656 130 – Ваня Кънева, както 0897992914 – Мануела Пенчева.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси работник

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица