Свържи се с нас

Новини

Купете мартеница с кауза!

Published

on

В навечерието на един от най–любимите празници на малки и големи – 1-ви март, ще се проведе благотворителен базар в помощ на терапевтичния център „Свети Илия“ от село Поповци.

Инициативата е под надслов „Купете мартеници с кауза“ и е по идея на фейсбук групата „Добрини за Габрово“. Кампанията цели да подкрепи хората със зависимости, които в момента провеждат лечение.

Центърът е на самоиздръжка и разчита основно на дарения и такси от онези семейства, които могат да си го позволят. Освен мартеници базарът ще предложи ръчно направени подаръци, аранжировки, свещи, декорации, картини, плетива и други оригинални изделия.

Те са изработени от потребителите на центъра и от възпитаници на детските градини и училищата в Габрово, различни творци, представители на социалните услуги и обикновени хора.

Благотворителният базар ще бъде разположен в спортна зала „Орловец“ от 10:00 до 16:00 часа през почивните дни – 26 и 27 февруари.

„Нека се обединим и да помогнем с много любов и съпричастност. Нека дадем шанс на тези, които имат нужда от подкрепа, за да осъществят мечтите си и отново да бъдат пълноценни дъщери и синове, съпрузи и съпруги и най-вече – майки и бащи!“, призовават организаторите.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Новини

Ивелин Стоянов, водачът на ДБ, гласува в училище „Св.Св. Кирил и Методий“

Published

on

Традиционно Ивелин Стоянов, водачът на „Демократична България“, гласува в училище „Св.Св.Кирил и Методий“.

„Гласуването е най-сигурният начин гласът ти да бъде чут!“, заяви той.

„Гласувах за демократична и евроатлантическа България, в която управляват разумните хора. Гласувах за страна, в която децата ни искат да остават. Гласувах за съдебна реформа, която да направи така, че всички да бъдат равни пред законите. Гласувах за строго опазване на природата на България“, добави Ивелин Стоянов.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Валери Митов гласува за социална и сигурна държава

Published

on

Водачът на листата на „БСП за България“ в Седми многомандатен избирателен район Габрово Валери Митов гласува за социална и сигурна държава. Той упражни своето право на вот машинно, в една от секциите на Основно училище „Св.Св. Кирил и Методий“, възпитаник на което е.

„Гласувах за повече млади хора в Габрово, за повече усмивки и за повече ведри лица! Гласуването е задължителната следваща стъпка към промяната, защото всеки глас е важен! Защото не трябва друг да избира вместо теб! Защото заедно можем да променим живота ни!“, заяви кандидатът за народен представител от левицата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Томислав Дончев: Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи

Published

on

„Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи.“ Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той даде своя вот в родния си град Габрово, заедно със своя син, който от тази година придоби правото на глас.

„Убеден съм, че денят на изборите е важен, защото показва кой каква подкрепа е получил, но денят след изборите е още по-важен, защото показва кой е по-мъдър. Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората, от управление, което е доказало, че може да превръща доверието в отговорност”, каза още Томислав Дончев.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица