Свържи се с нас

Новини

Бъдещето на спортните сайтове за залози у нас

Published

on

Малцина знаят, че развлекателната сфера на спортни залози и казино игри, е може би една от най-бързо развиващите се днес. Достатъчно е да видим огромната световна експанзия, в която аудиторията от клиенти може да се измерва в милиони. Най-вероятно не знаете, че днес има официално действащи около 8000 спорта, но едва 100-на могат да се подредят в популярността. Пример за много добри практики може да бъде bet365 и като бранд с много развита онлайн платформа, екипът зад него знае с голяма точност каква беше цената за налагането и привличането на толкова голяма маса от клиенти.

Различните оператори, които познаваме с лиценз за работа в България, могат да признаят, че нашата страна е една от перфектните платформи за правенето на спортни залози. Това не трябва да ни изненадва, ние сме технологичен хъб, който често може да постави Европа на колене, особено ако говорим за развитието на дигитални технологии. Не трябва да забравяме, че тук имаме и няколко родни бранда, които също се разрастват в Европа и вече оперират на няколко пазара. Очевидно е, че това не е статична индустрия, напротив – това е предизвикателство, което може да спечели вниманието на мнозина.

Какво обаче е бъдещето, конкретно за България? Ако вярваме на статистиката и на тенденциите, това е индустрията, която в следващите години ще отваря повече работни места, при това не само в IT сектора, но и във всички специални отдели. Все по-често разбираме, че търсенето на кадри за онлайн казината – тази професия става все по-популярна и това не може да се отрече.

Няма как да не открием и още някои факти. Екипите на тези брандове често имат само една задача – да повишат интереса на потенциалните клиенти, предоставяйки по-сериозни и по-красиви техники за забавление. Към този момент можем да маркираме някои основни практики, които ще се появят – например ще открием, че все повече брандове искат да въведат платформа за работа с крипто валути. Защо? Това не е начин за по-бързо забогатяване, а просто вариант за по-бързо обслужване на сметките, никой не очаква самите залози да се повишат, а само да станат по-бързи.

Знаем, че изкуственият интелект е една много сериозна опция, но тук няма да се използва по начина, който сме виждали в Холивуд. Идеята да се обучи една програма, която да прави по-добри анализи на платформата, да посочва кои са интересите на един бранд, какво кара повече хора да се включат в дадена платформа. Същата програма ще позволи създаването на по-добро промоции и бонуси, може да даде по-кратки срокове за представянето им, а в конкурентна среда като тази е повече от ясно, че е необходима нова технология.

Все по-често се говори за виртуална реалност, която може да свали границите на пътуването, на истинското движение, но същевременно да спести някои от много големите разходи. Например можем да кажем, че е доста скъпо да отидем в момента на финал на Евро 2020. Какво ще се случи, ако на стадиона просто се поставят камери, които да позволят на повече фенове да се включат в събитието и да усетят тръпката от първо лице?

Отново да бъдат обградени от фенове и да се наслаждават на играта като такава? В момента много оператори предлагат опцията за безплатен стрийм, но той е точно като този, който гледаме от телевизионния приемник. Да си представим, че всичко това може да се подобри и очевидно ще се промени в следващите години. Това също е една много специална опция и инвестиция.

Намираме се в средата на една технологична еволюция, която ще ни позволи много сериозни успехи и точно това ще ни предостави много специални опции за успехи. Като всичко това се очаква в близкото бъдеще и повярвайте ни, букмейкърите изпълняват своите обещания.

Новини

Пътен полицай в детската градина

Published

on

Инспектор Христофор Божинов разказа на малчуганите от габровската детска градина „Радост“ за професията „Пътен полицай“.

Униформеният служител гостува на група Мики Маус. Той разказа на децата за работата на пътните полицаи.

Представи униформата и отличителните ѝ знаци, както и помощните средства – палка, белезници, стоп палка и радиостанция.

Проведе и кратка беседа по безопасност на движението. Инспектор Божинов раздаде на малчуганите брошури със стихчета, свързани с пътната безопасност.

Децата от своя страна се бяха подготвили с тематични рисунки, които подариха на униформения служител.

Зареди още

Крими

Превантивна беседа за противодействие на телефонните измами

Published

on

Превантивна беседа, свързана с телефонните измами, се проведе в Трявна, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Габрово. Възрастни хора от пенсионерските клубове в общината се събраха в зала „Дръзновение“, където старши инспектор Марин Маринов, началник група „Криминална полиция“ при РУ Трявна, разясни основните схеми на телефонните измамници.

Той разказа и случаи от своята практика. Ст.инсп. Маринов подчерта, че „ало“ измамниците се стараят да научат информация за близките на потенциалната жертва, която след това използват срещу нея, за да може да я убедят да предаде определена сума пари.

Той призова възрастните хора в никакъв случай да не разказват на непознати за своите деца, внуци, близки. Обясни на възрастните хора как да реагират, когато непознати се опитат да ги убедят, че техни близки са причинили пътен инцидент; че имат нужда от средства за лечение или при други подобни сценарии.

Ст.инспектор Маринов разясни и за така наречените „фишинг измами“. Той отправил апел в никакъв случай да не споделят лични данни, данни на дебитни или кредитни карти, да не отварят съмнителни имейли.

На срещата присъстваха Даниела Маринова, заместник-областен управител и инж.Жасмина Лазарова, заместник-кмет на Община Трявна.

Превантивната кампания е инициирана от Областна администрация- Габрово и ОДМВР-Габрово. Тя ще продължи и през следващите дни.

В Севлиево тя ще се проведе на 27 февруари от 15.00 часа в клуб на пенсионера в ж.к.“Митко Палаузов“, на 28 февруари от 10.00 часа в клуб на пенсионера на ул.“Любен Каравелов“ в Севлиево, на 6 март от 13:00 часа в клуб на пенсионера на ул.“Юрий Венелин“ в Габрово, и на 7 март от 10.00 часа в Община Дряново.

Зареди още

Новини

КНСБ – Габрово обучи комитети и групи по условия на труд

Published

on

Регионалният съвет на КНСБ-Габрово, съвместно с Института за социални и синдикални изследвания и обучения на КНСБ, проведе в електронна среда обучение на близо четиридесет представители на комитетите и групите по условия на труд в предприятия и организации от региона.

Традиционно и тази година лектори бяха директорът на дирекция „Инспекция по труда” със седалище Габрово Виолета Иванова и вицепрезидентът на КНСБ в направление „Социална защита, безопасност и здраве при работа. Справедлив зелен преход и екология” Огнян Атанасов.

Виолета Иванова запозна участниците с нормативните разпоредби, касаещи трудовата злополука, провеждането на инструктажи осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд, контролът по спазване на трудовото законодателство и правомощията на контролните органи.

Огнян Атанасов представи националното законодателство по безопасност и здраве при работа, социалния диалог в областта на здравословните и безопасни условия на труд, рискове, свързани с безопасност и здраве при работа в сектор „Държавно управление”, предстоящият проект на социалните партньори в тази област, Националната кампания на КНСБ „Да спрем рака на работното място” и промените в европейското на националното законодателство.

За първи път трети лектор в обучението бе Габриела Гатева – психолог и психотерапевт, която запозна участниците със симптомите, фазите и начините за справяне със синдромът на бърнаут и представи случаи от своята практика.

Обучението се осъществи в съответствие с изискванията на Закона за здравословни и безопасни условия на труд и Наредба № 4 на Министерството на труда и социалната политика.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица