Свържи се с нас

Новини

Бъдещето на спортните сайтове за залози у нас

Published

on

Малцина знаят, че развлекателната сфера на спортни залози и казино игри, е може би една от най-бързо развиващите се днес. Достатъчно е да видим огромната световна експанзия, в която аудиторията от клиенти може да се измерва в милиони. Най-вероятно не знаете, че днес има официално действащи около 8000 спорта, но едва 100-на могат да се подредят в популярността. Пример за много добри практики може да бъде bet365 и като бранд с много развита онлайн платформа, екипът зад него знае с голяма точност каква беше цената за налагането и привличането на толкова голяма маса от клиенти.

Различните оператори, които познаваме с лиценз за работа в България, могат да признаят, че нашата страна е една от перфектните платформи за правенето на спортни залози. Това не трябва да ни изненадва, ние сме технологичен хъб, който често може да постави Европа на колене, особено ако говорим за развитието на дигитални технологии. Не трябва да забравяме, че тук имаме и няколко родни бранда, които също се разрастват в Европа и вече оперират на няколко пазара. Очевидно е, че това не е статична индустрия, напротив – това е предизвикателство, което може да спечели вниманието на мнозина.

Какво обаче е бъдещето, конкретно за България? Ако вярваме на статистиката и на тенденциите, това е индустрията, която в следващите години ще отваря повече работни места, при това не само в IT сектора, но и във всички специални отдели. Все по-често разбираме, че търсенето на кадри за онлайн казината – тази професия става все по-популярна и това не може да се отрече.

Няма как да не открием и още някои факти. Екипите на тези брандове често имат само една задача – да повишат интереса на потенциалните клиенти, предоставяйки по-сериозни и по-красиви техники за забавление. Към този момент можем да маркираме някои основни практики, които ще се появят – например ще открием, че все повече брандове искат да въведат платформа за работа с крипто валути. Защо? Това не е начин за по-бързо забогатяване, а просто вариант за по-бързо обслужване на сметките, никой не очаква самите залози да се повишат, а само да станат по-бързи.

Знаем, че изкуственият интелект е една много сериозна опция, но тук няма да се използва по начина, който сме виждали в Холивуд. Идеята да се обучи една програма, която да прави по-добри анализи на платформата, да посочва кои са интересите на един бранд, какво кара повече хора да се включат в дадена платформа. Същата програма ще позволи създаването на по-добро промоции и бонуси, може да даде по-кратки срокове за представянето им, а в конкурентна среда като тази е повече от ясно, че е необходима нова технология.

Все по-често се говори за виртуална реалност, която може да свали границите на пътуването, на истинското движение, но същевременно да спести някои от много големите разходи. Например можем да кажем, че е доста скъпо да отидем в момента на финал на Евро 2020. Какво ще се случи, ако на стадиона просто се поставят камери, които да позволят на повече фенове да се включат в събитието и да усетят тръпката от първо лице?

Отново да бъдат обградени от фенове и да се наслаждават на играта като такава? В момента много оператори предлагат опцията за безплатен стрийм, но той е точно като този, който гледаме от телевизионния приемник. Да си представим, че всичко това може да се подобри и очевидно ще се промени в следващите години. Това също е една много специална опция и инвестиция.

Намираме се в средата на една технологична еволюция, която ще ни позволи много сериозни успехи и точно това ще ни предостави много специални опции за успехи. Като всичко това се очаква в близкото бъдеще и повярвайте ни, букмейкърите изпълняват своите обещания.

Новини

Андрей Николов е новият заместник – областен управител на Габрово

Published

on

Андрей Николов е новият заместник – областен управител на област Габрово, съобщиха от областната администрация.

Той беше представен пред екипа на администрацията от областния управител Кристина Сидорова.

Андрей Николов е назначен със Заповед на служебния министър – председателя от 12 август 2022 г. Той приема поста от Ивелин Стоянов, който благодари на екипа за професионализма и добрия синхрон в съвместната работата. На новия екип той пожела успех.

„Приех тази отговорна длъжност с нужния респект и готовност да продължим добрите практики в управлението“, заяви Андрей Николов и допълни, че начело с областния управител ще направят необходимото за добрата организация за прозрачното провеждане на изборите на 2 октомври.

Андрей Николов е магистър по финанси от Университета за национално и световно стопанство. Работил е в частния сектор в управлението на финансовите и нефинансовите междуфирмени отношения.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

РЗИ – Габрово с проверки по спазването на противоепидемичните мерки

Published

on

Регионалната здравна инспекция в Габрово отново напомня на всички граждани на територията на област Габрово, че със заповед на министъра на здравеопазването за периода от 11 до 18 август са въведени временни противоепидемични мерки на територията на цялата страна.

В изпълнение на заповедта на министъра на здравеопазването, РЗИ – Габрово извършва засилени проверки по спазването на противоепидемичните мерки.

Във фокуса на извършвания контрол попадат: лечебни заведения, аптеки, оптики, специализирани институции за предоставяне на социални услуги и в социални услуги от резидентен тип за деца и възрастни, в транспортни средства на градския транспорт: релсови превозни средства, тролейбуси и автобуси, и прилежащите им спирки и станции на закрито.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Крими

Жена пострада при челен сблъсък на пътя Габрово – Трявна

Published

on

Жена пострада при челен удар между кола и пътнически бус. За щастие животът на пострадалата е извън опасност. Тя е била транспортирана и настанена в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ – Габрово.

Тежката катастрофа е станала снощи, 14 август, около 18.00 часа на пътя Габрово – Трявна, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

По данни на полицията пътният инцидент е причинен от 56-годишен водач, който управлявайки „Ситроен С3“, не съобразил скоростта си с пътните условия.

При движение в посока към Трявна, на мокра пътна настилка, той изгубил контрол над автомобила, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в движещия към Габрово бус „Мерцедес Спринтер“.

В резултат на натъспилото пътнотранспортно произшествие пострадала 67-годишната жена, която се возела в пътническия микробус.

Пострадалата била откарана в габровската болница, където била установена фрактура на дясното колянно капаче, за щастие без опасност за живота.

Пробите за алкохол на водачите са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица