Свържи се с нас

Новини

Мобилно приложение за добри градски идеи в Габрово

Published

on

Община Габрово вече има нов инструмент за връзка с гражданите – мобилно приложение, наречено Komitet.bg, насочено към колективно развиване на добри градски идеи.

Веднага след регистрация вие ставате участници в публичната платформа за създаване и обсъждане на идеи, дискутиране на различни обществени обсъждания, сформиране на граждански инициативи в полза на града.

Важни в платформата са гражданите и всяка публикация, коментар или мнение ще бъде разгледано от експертите на Община Габрово.

Добрите идеи и инициативи се раждат в диалог и партньорство и именно това е целта на новото мобилно приложение Komitet.bg.

Чрез него се улеснява връзката между гражданите и общината. Приложението се фокусира върху три направления: идеи за развитието на Габрово, публични обсъждания по важни за града теми, каузи, в които всеки един може да се включи със свой собствен принос.

Участвайте в платформата за добри градски идеи Komitet.bg и станете част от промяната, призовават от Общината.

Приложението можете да изтеглите за вашите мобилни телефони от Google play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.komitet.bg) и App store (https://apps.apple.com/bg/app/komitet-bg/id1559400976).

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/