Свържи се с нас

Любопитно

Туристически поход „По стъпките на Капитан Дядо Никола“

Published

on

Община Трявна и Туристическо дружество „Планинец” – Трявна организират туристически поход по стъпките на Капитан дядо Никола.

Походът ще се проведе на 15 август, с маршрут: Трявна – с. Енчовци(с автобус); с. Енчовци – вр. Недев рът – вр. Улеите – вр. Бърдото – кв. Априлово; кв. Априлово – Регионален етнографски музей на открито „Етъра“ – Соколски манастир (пешеходен преход); Соколски манастир – Шиваров мост (с автобус); Шиваров мост – с. Дончовци (с автобус); с. Дончовци – гр. Трявна.

Сборният пункт е в 7.00 часа пред Часовниковата кула в Трявна.

Организаторите предупреждават участниците да бъдат с подходящи обувки, облекло (и дъждобран) и да носят достатъчно храна и вода.

Заявки за участие се приемат на телефон: 0889800682 (Марияна Николова) най-късно до 13 август.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Любопитно

Вижте Карнавала през обектива на „Габрово Нюз“

Published

on

Зареди още

Любопитно

Програма за Деня на Карнавала в Габрово

Published

on

Зареди още

Любопитно

Влезте в тренда и сменете аутфита си за Карнавала

Published

on

В карнавалния ден, на 18 май, от 10.00 до 18.00 часа и … до изчерпване на количествата, Община Габрово ще разположи собствен карнавален информационен щанд на площад „Възраждане“.

Там ще Ви посрещнат усмихнати млади хора, които ще ви предложат програмата за фестивалните дни и най-търсения вестник за деня – Карнавалния. Но това не е всичко. Ще може да си купите и магнити за спомен и карнавални артикули от колекция 2024 – искрящо привлекателна и забелязващо свежа. Влезте в тренда и сменете аутфита!

Облечете и обуйте най-актуалните за сезона цветове, а когато се „стъкнете“, огледайте се и намерете голямата карнавална рамка, в която да запечатате своя забавен спомен.

Бройките са ограничени и само онези, които проявят предвидливост и бързина ще се сдобият с така желаните карнавални атрибути.

Ако пък случайно не сте разбрали, че в Габрово има Карнавал, което не го вярваме, ама за всеки случай –вижте програмата, че да знаете защо са толкова готини тези тениски и тези хора в тях .

*Автор: Цветомира Иванова,
Община Габрово.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица