Свържи се с нас

Любопитно

И Габрово може да бъде дом за твоята мечта

Published

on

„Българският Манчестър“…„Столицата на хумора и сатирата“, предполагаме се досещате, че става въпрос за нашето Габрово – град, чието основаване е увековечено чрез легендата за Рачо Ковача.

Светлината на този така цъфтящ през следосвобожденските години град, обаче в последно време започва да бледнее и да губи притегателната си сила на добро място за живот. Затова наша основна цел през изминаващата 2019 година бе чрез кампанията „Аз обичам Габрово, защото следвам сърцето си“ да напомним на всички, които все още оживяват улиците му, както и на тези, които са започнали своя път от тук, но са намерили препитание другаде, защо Габрово заслужава любовта на своите граждани и че може да бъде достоен ДОМ, предоставящ редица предимства. Ние не можем и не искаме да спрем движението на хората, но съумяхме да покажем и друга гледна точка за перспективите на Габрово.

На страниците на Гарант Недвижими имоти във Фейсбук и в списанието ви показахме различни истории, познати и не толкова познати лица, различни съдби… и това само една малка шепа от амбициозните хора, които по време на огледи или на по чаша горещо кафе разкриха част от себе си пред своите брокери и споделиха личните си съображения за покупка на имот в Габрово, осъзнавайки предимствата на града. С тяхно позволение ние решихме да ви направим съпричастни към техните съдбини и да ви уверим, че има защо да сте все още тук.

Сгушвайки се в прегръдките на Балкана, почти в географския център на България, Габрово, освен че впечатлява със своята природна даденост, умерен климат и чист въздух, може да предложи на своите жители широта и спокойствие, а чрез своята локация и сравнително бърз достъп до други желани дестинации.

Тук да имаш „дом“ не е лукс, мираж и ангажимент за няколко поколения напред, защото цените на имотите са сравнително ниски за имотния пазар в страната, данъците и таксите също. А за да си позволите свое собствено жилище и да имате сигурност ви трябва и стабилен работодател – Габрово е от малкото останали в България градове, който може да се похвали с добре развит бизнес сектор, жаден за квалифицирани и трудолюбиви кадри и склонен да предлага добро заплащане, за което свидетелства покачващата се средна брутна месечна работна заплата за 2019 г.

Гарант недвижими имоти

Установени тук с дом и работа, може да забележите, че всекидневното пътуване, макар и през най-дългия град в България, е сравнително бързо, което ви пести ценни ресурси като време и пари. Въобще животът в по-малкия град може да бъде организиран стегнато и с по-малко средства. Ето защо можете както да скътате нещичко за себе си, така и да отделите време за ново хоби или да поработите по личностното си развитие като придобиете нови знания или умения – все пак Габрово не може да се похвали с шумния си нощен живот или множество интересни обществени събития, в които да вземете участие.

С всички изброени до тук предимства градът е повече от подходящ и за отглеждане на деца – имаме си парковете, площадките, а когато зимата дойде – местността Узана е мястото, където детските приказки оживяват – пързалки, глъч и забавления огласят затихналия кръгозор и оставят своите дири по снежния килим. Да, имаме много неща, но уви нямаме частни градини…училища. Затова пък нашите са с широко отворени врати за вашите деца, а благодарение на по-малкото общество, най-вероятно ще познавате преподавателите и средата на вашето дете, а защо не и своите съседи, когато си избирате нов дом.

Да, всичко това е Габрово. Искрено се надяваме всеки от вас да е разпознал поне частица от себе си в някоя от представените от нас истории, да е погледнал с едни по-хубави очи на града и неговите преимущества и да си е казал: „Аз избрах Габрово, защото следвах сърцето си“…

Ние от екипа на „Гарант Недвижими имоти“ ви пожелаваме Весели Коледни и Новогодишни празници и ви очакваме в своя офис, за да ви помогнем в избора на имот, който да превърнете в свой ДОМ.

Любопитно

Грейнаха коледните светлини на Габрово (снимки)

Published

on

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Коледната елха на Габрово ще грейне тази вечер

Published

on

Весело и приказно тази година ще бъде дадено началото на коледно-новогодишните празници в нашия град.

Светлините на Габрово ще грейнат тази вечер, 6-ти декември, когато площад „Възраждане“ ще събере малки и големи около коледната елха на града.

Събитието ще започне в 17.30 часа, а по традиция лампичките ще бъдат включени от кмета на града.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

LC Waikiki празнува 2-ри рожден ден в Габрово с изкушаваща оферта „Вземи 4, плати 3“

Published

on

LC Waikiki празнува 2-ри рожден ден в Габрово. Модната марка ще отбележи повода с изкушаващо предложение за габровци и гостите на града – „Вземи 4, плати 3“. Офертата е валидна за всички артикули в магазина, като този с най-ниската цена не се заплаща. Промоцията ще важи само на 4 и 5 декември и единствено в магазина на LC Waikiki в Мол Габрово.

От световния моден бранд, който има 1150 магазина в 52 страни, обещават, че марката няма да изневери на себе си и ще продължи да предлага облекла и аксесоари за цялото семейство на изгодна цена. За онези от клиентите, които вече са започнали подготовката за предстоящите празници, предложението е чудесен повод да осигурят подарък за себе си и своите близки. Топли зимни пуловери и връхни дрехи, както и такива с коледни мотиви, очакват габровци и гостите на града в магазина в Мол Габрово.

„Това, което прави LC Waikiki успешна на пазара у нас повече от 11 години, е доброто съотношение между цена и качество. Стремим се непрекъснато да подобряваме клиентското преживяване и да развиваме асортимента, като обогатяваме портфолиото си“, отбелязва Владислав Танчев, управител на компанията за България. Магазинът на LC Waikiki в Габрово е сред 28 обекта, които компанията управлява у нас.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица