Свържи се с нас

Новини

„Делта Гард“ – един поглед отвътре

Откровен разговор с Антон Великов

Published

on

Фирма Делта Гард е сред водещите охранителни фирми в бранша, с над 15 годишна история. Днес екип на Bunt.bg имаше възможност да разговаря с управителя Антон Великов, който отговори на някои важни въпроси, свързани с фирмената политика, предоставяните услуги и ключа към фирмените успехи.

От колко години е на пазара „Делта Гард“?

Здравейте! Първо бих искал да поздравя читателите и екипа на вашия сайт за това, че винаги следват линията на безпристрастието и отразяват новините такива каквито са. Охранителна фирма „Делта Гард“ е повече от 15 години на пазара, като за това време е допринесла много за развитието на бранша и спокойствието на гражданите чрез иноваторство в определени охранителни услуги и качествена защита.

Ние първи осъзнахме, че инвестирайки в охраната на земеделски площи, допринасяме значително и за сигурността на прилежащите територии като села, общини, общински имоти, горски масиви, ловни стопанства и гражданите. За целта сме инвестирали във високопроходима техника, средства за наблюдение и много друго съпътстващо оборудване, но основният ни актив са нашите хора и добър мениджърски екип. Отделяме много внимание на инструктажите и професионалната подготовка, защото работата им е в динамична среда, където трябва да се взимат бързи и адекватни решения.

Освен работата по малките населени места, ние притежаваме и структури по всички големи градове, където обслужваме нашите клиенти по СОТ, обектова охрана, охрана на заведения, лична охрана и също имаме много ангажименти по линия на масови мероприятия по цялата страна. Редовно се случва да имаме събития едновременно в различни области, където ангажираността на служителите ни надхвърля 500 човека.

Работата, свързана с охранителна дейност, е много всеобхватна. Какви услуги предлага „Делта Гард“?

Притежаваме всички национални лицензи за дейността и се стремим максимално да оправдаем очакванията на нашите клиенти, като същевременно спазваме и законовата рамка.

Различава ли се „Делта Гард“ от конкурентите си и с какво?

Охранителите в бранша са едни и същи хора, и те се движат от фирма на фирма. Това, което ни отличава от другите фирми са непрекъснатите обучения, които провеждаме на нашите служители, контрола, който упражняваме върху тях по време на работа и навременното освобождаване на некачествени кадри. Тези, които докажат своята лоялност и работоспособност биват стимулирани и развивани, в посока образование и допълнителна квалификация.

С какво най-много се гордее „Делта Гард“?

Поводите за гордост са много, но предпочитаме клиентите да говорят за нас.

Подкрепя ли „Делта Гард“ събития, било то спортни или от друго естество?

Още от самото създаване, винаги сме оказвали подкрепа на различни спортни мероприятия, благотворителни каузи и на хора в неравностойно положение. Осъзнаваме необходимостта от помощ и винаги сме били насреща.

Има ли „глад“ за служители в бранша?

Не е тайна за никой, че в бранша са ангажирани над 140 000 охранители, но малцина са качествени. Много е трудно с намирането на хора, на които може да се разчита и да им се възлагат отговорни задачи. Затова, когато привлечем подобни кадри им създаваме възможно най-добрите условия за работа и израстване, като по този начин им показваме, че наистина ги оценяваме.

Фирмената ни политика не е да се инвестира в скъпи коли и яхти, които да обслужват единствено ръководството, а да се прави инвестиция в хора. Доказа се, че правилно инвестираните пари в хора, се връщат многократно в дългосрочен план и това се усеща като правилна стратегия, поради факта, че фирмените ни показатели са всяка година възходящи.

Миналата седмица лице, на име Росен Шарков, обвини по телевизията, че са го заплашили ваши служители. Всичко това било в резултат на негова молба да си преместят колата, която възпрепятствала неговата да излезе. Как ще коментирате тези твърдения?

Въпросният господин, очевидно в прилив на енергия, беше звънял същата вечер на всички възможни фирмени телефони. Запознат съм със случая и съм разговарял с него по телефона на следващата сутрин. Исках да изясним случилото се, тъй като още вечерта момчетата, които са били на работа ми разказаха за неговата неприязън към охранителите и желанието му да се конфронтира, както и заплахите и унизителните думи, които е отправил към тях.

Разговорът ми с него мина спокойно, но след час ми се обадиха от една българска телевизия, където явно същият човек има контакт, за да ме питат за случката. Обясних, че случка реално няма, но очевидно се търсеше някаква сензация, за да се изкара въпросният господин на герой и явно отговорите ми не бяха удовлетворителни.

След това гледах репортажа и останах със смесени чувства. Предал съм нещата на нашите адвокати, за да сме сигурни, че за напред няма да ставаме жертва на нечие желание за евтина слава.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Култура

Концерт в Габрово на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев

Published

on

На 24-ти април в Художествена галерия „Христо Цокев“ в Габрово от 18.30 часа предстои концерт на Мартина Табакова, Стоимен Пеев и Атанас Кръстев.

През тази година се навършват 125 години от рождението на големия български композитор Панчо Владигеров и 200 години от рождението на емблематичния чешки композитор – Бедржих Сметана.

По този повод тримата талантливи изпълнители се събират, за да направят турне в България, със знакови творби на двамата велики композитори. Датите на концертите са с начален час 18.30 часа, а входът за тя е свободен.

Концертите включват рядко изпълняваното Клавирно трио оп.4 на Владигеров, което той е написал едва на 17 години! То е и Първото българско трио за пиано, цигулка и виолончело. В програмата е включено още емблематичното Клавирно трио оп.15 от Бедржих Сметана.

Изключително респектираща и рядко изпълнявана програма. Тримата изпълнители Стоимен Пеев/цигулка, Атанас Кръстев/виолончело и Мартина Табакова/пиано, са добре познати на българската публика, изявени артисти, носители на престижни награди като „Кристална лира“ на СБМТД, „Музикант на годината“ на БНР за „Ансамбъл на годината“, „Златен век” на Министерството на културата, „Златно перо“ на агенция Кантус Фирмус за постижения в областта на културата.

Зареди още

Новини

Пресконференция по проект „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“

Published

on

Проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“ се реализира по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Зареди още

Новини

Костадин Костадинов и Даниел Петров ще се срещнат с жители на Дряново

Published

on

Председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов, заедно с народния представител от Габрово Даниел Петров, ще проведат отворена среща с жителите на Дряново.

Тя ще се състои на 23 април, вторник, от 18.00 часа в конферентната зала на Бутиков хотел ВСК „Кентавър“.

На срещата ще бъде обсъдена актуалната политическа обстановка, предстоящите избори.

Присъстващите ще имат възможността да споделят идеи и да задават въпроси на лидера на „Възраждане“ и габровския депутат.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица