Свържи се с нас

Новини

Бранко Бабачев: Имаме закачка с Карашев, идва краят на Деян Топалски!

Published

on

снимка: Boec.bg

Днес медията за бойни спортове в България boec.bg ще ни срещне с един от най-големите и обещаващи таланти на българския ММА и кикбокс – габровецът Бранко Бабачев, на който му предстои голяма среща срещу Радослав Карашев съвсем скоро. Разбира се редакцията на медията не подминава и темата за Деян Топалски.

Ето какво заяви пред boec.bg самият Бранко.

– Здравей Бранко. Стана ясно, че едно твое предизвикателство вече е реалност, а именно към Радослав Карашев. Би ли ни разказал малко повече за това ти желание да се биеш точно срещу него, той как го прие и какво да очакваме от този мач?

Бранко: Радо ми харесва, агресивен и атрактивен състезател, търсещ боя. Ще стане красив мач с него, а и си имаме лека закачка, той знае. Времето дойде! Мачът наближава и ще стане ясно какво ще се случи! Аз няма да говоря преди мач. Ще говоря след мач и вътре на ринга, когато бие гонгът на първия рунд!

– Как протича тренировъчният процес за тази среща и би ли разказал малко повече при кого, как и защо тренираш?

Бранко: Подготовката ми протича супер. Тя се провежда в Иккен, под ръководството на Краси Колев (Комбинаторът)! Имам добри спаринг партньори и всичко е наред!

– Преди няколко дена завърши републиканското първенство по кикбокс, на което ти не взе участие, но въпреки това със сигурност би трябвало да имаш мнение за нивото на състезанието и бойците. Какво е то и смяташ ли, че на следващото състезание, когато се пуснеш можеш да спечелиш златното отличие и ако да, в коя категория?

Какво отговори на този въпрос боецът от Габрово, какво сподели по отношение срещата му с Деян Топалски, както и цялото интервю можете да прочетете оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Крими

Провериха 274 души за наркотици около училищата в Севлиево

Published

on

274 души са били проверени в рамките на специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с употреба и разпространение на наркотични вещества в и около училищата на територията на Севлиево. Това става ясно от информация на пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

Акцията е била реализирана от 14 до 20 септември. В хода на операцията са били проверени още общо 159 моторни превозни средства, шест училищни дворове и три градски парка. В резултат на полицейските действия е образувано едно наказателно производство по линия „наркотици“ срещу лице от село Богатово.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Туристическият сайт на Габрово с нов дизайн

Published

on

Туристическият сайт на община Габрово е с нова визия и вече е активен, информираха от администрацията на кмета.

Той представя забележителностите в града ни, заведенията за хранене и местата за настаняване, а също така и любопитни места за откривателите – чешмите в града, веломагазините, зоните със свободен интернет и други.

Сайтът се обновява постоянно, а в момента се работи активно по напълването му с информация.

Той дава идеи и как да прекарат времето си габровци и гости на града – за театралните постановки, концерти, изложби, филми, фестивали и всички останали интересни неща, които си струва да се видят.

Дава и полезна информация относно синята зона и нейните правила, контакти с болници и зъболекари, времето и други.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Извънредна епидемична обстановка до края на ноември

Published

on

Министерският съвет на Република България прие Решение за удължаване срока на обявената извънредна епидемична обстановка, считано от 1 октомври до 30 ноември 2020 г.

Пандемията от КОВИД-19 продължава да представлява тежка извънредна ситуация, свързана с общественото здраве в национален и световен мащаб. По данни на Европейския център за превенция и контрол па заболяванията, към 19.09.2020 г. в света са регистрирани 30 540 446 потвърдени случая на коронавирус, от които 952 724 починали. От тях 2 808 711 случая или 9,2% са заболелите на територията на Европейския съюз /Европейското, икономическо пространство и Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия, с общ брой починали — 185 945.

В България към 19.09.2020 г. са съобщени 18 733 заболели и 753 починали от КОВИД-19. В страната продължава неблагоприятното развитие на епидемичната обстановка, обуславяща се от висока смъртност от инфекции, причинени от новия коронавирус, на фона на намаляваща заболяемост и запазване степента на болнично лечение на заболели с умерена и тежка клинична картина.

Удължаването на извънредната епидемична обстановка и прилагането на противоепидемичните мерки в страната цели намаляване въздействието на коронавируса върху общественото здраве и здравната система.

Това е особено важно за опазване здравето и живота на лицата с повишен риск от тежко протичане на инфекциозно заболяване – възрастни, хора с хронични и онкологични заболявания и имунокомпрометирани състояния, в условия на едновременно разпространение на сезонен грип и КОВИД – 19.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица