Свържи се с нас

Новини

H&M пристига в Габрово

*Платена публикация*

Published

on

cq5dam-web-980-645

H&M, Hennes & Mauritz AB, международната модна компания, позната с предлагането на модерни и устойчиви облекла, ще отвори врати на своя 20-и магазин в България. Той ще се намира в град Габрово, в Terra Mall на бул. Могильов 47. Откриването ще се състои на 1 декември /четвъртък/ точно в 11:00 ч.

„За нас е удоволствие да отпразнуваме двадесетия H&M магазин в страната с откриване на първи за Габрово магазин! H&M е най-добрата и предпочитана модна дестинация във всеки нов град, което превръща предстоящото откриване в дългоочаквано събитие за всички почитатели на модата в града. Радваме се, че можем да предложим мода и качество на най-добрата цена  за жителите на Габрово, както и да дадем възможност на талантливите хора в Габрово да се развиват професионално в бързо растяща компания като нашата. Нямаме търпение да започнем да работим заедно“, коментира Сандрин Галпароли, Регионален мениджър на H&M за България, Гърция и Кипър.

Разположеният на общо 1 500 кв. м магазин в Terra Mall ще предлага мода за мъже, жени и деца, включително концепциите H&M+, Mama и Denim, и ще бъде отворен всеки ден от 10:00 до 20:00 часа.

Клиентите в Габрово ще могат да се включат в инициативата на H&M за събиране и рециклиране на стари дрехи. За всяка торба стари облекла и домашен текстил, оставени за рециклиране или повторна употреба, те ще получават ваучер за отстъпка.

С тази кампания H&M цели да затвори производствения цикъл в модата, като създава нови колекции от рециклиран текстил и устойчиви материи.

За да отпразнува откриването на най-новия си магазин, H&M подготвя и специални изненади. Първите 100 клиенти на магазина ще получат карта-ваучер на стойност 20 лв.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1419642655001404/

Икономика

Голям строителен хипермаркет отвори врати в Габрово

Published

on

Голям строителен хипермаркет отвори врати днес, 1 юни, в Габрово. Обектът се намира на ул.“Великотърновско шосе“, в района на кръстовището за квартал „Стефановци“. Хипермаркетът е най-новият и модерен търговски обект в града. Официалното откриване съвпадна и с отбелязването на фирмата на 30 години в строителния бранш.

Гости на събитието бяха председателят на Общински съвет – Габрово Климент Кунев и заместник – кметът на Габрово арх. Николай Меразчиев.

„Аз самият съм дългогодишен клиент и когато получих поканата за днешното откриване, с колегите се шегувахме, че познавам много добре работата ви – винаги имам нещо да взимам, нещо да доплащам, нещо да поръчвам. Всъщност компанията е неизменна част от изграждането на моя дом и е бизнес, на който мога да се доверя и който приема моите въпроси, дилеми, прищевки дори, сериозно и отговорно – защото това е важно за мен.

Знам, че и другите Ви клиенти, а и партньорите Ви, ценят тези качества у Вас – компетентност, отзивчивост и коректност. Затова не се съмнявам, че и занапред ще развивате бизнеса си и Ви го желая от сърце! Поздравявам Ви и за избора на днешния ден за откриването на новия магазин, защото той е много хубав и символичен – денят на детето.

Знаем, че децата растат щастливи в любящ и уютен дом. Да е наистина нашето място, което ни остава само да напълним с любов и детски смях“, каза в своето приветствие Климент Кунев.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Деца от 8 габровски училища мериха сили в състезание за 1 юни в „Маркотея“

Published

on

Деца от осем габровски училища участваха в състезание по повод 1 юни, организирано в парк „Маркотея“.

Събитието беше организирано от Областната дирекция на МВР Габрово и Превантивно информационният център към Община Габрово.

Състезанието премина под мотото „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“. В различни тематични зони, сред които „безопасно управление на велосипед“, „реакция при пожар“, „превенция употребата на психоактивни вещества“ и др., децата затвърдиха придобитите през годината знания.

Те демонстрираха изградените умения за реакция в рискови ситуации и извеждане на здравословни алтернативи за прекарване на свободното време през лятната ваканция.

Един от най-атрактивните моменти по време на събитието беше демонстрация на представители на ОДМВР – Габрово по задържане на извършител на престъпление с помощта на служебно куче.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Целодневни занимания за деца през лятната ваканция с „Елиза Арт“ и ФК „Чардафон 1919“

Published

on

През лятната ваканция „Елиза Арт“ и ФК “ Чардафон 1919″ организират целодневни занимания за деца.

Занятията ще се провеждат на хижа „Партизанска песен“ в красивата местност Узана и на поляната на „Градище“, със съдействието на фондация „От БГ“ и Ивелина Елмазова.

За децата е осигурена застраховка, транспорт, храна, рисуване, спортни игри и много забавления.

Заниманията ще са с продължителност от 08.30 до 16.30 часа. Децата ще получат грамота за участие, а за най- активните ще има и награди!

Следващите дати за провеждане на летните ателиета са от 3 до 14 юли, като предварителното записване за тях е задължително!

Допълнителна информация може да получи на телефон: +359 894 745 479.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица