Свържи се с нас

Любопитно

Как Metagrants на Metacade ще станат революция за аркадните игри онлайн?

Published

on

Не е учудващо, че с нови проекти като Metacade, движещи напредъка на GameFi сектора, блокчейн игрите са една от най-бързо развиващите се иновации в света днес. След като нововъведения като Axie Infinity и The Sandbox се покачиха над 200 пъти между 2020 г. и 2021 г., много инвеститори гледаха към проекти като Metacade, за да изведат индустрията на следващото ниво.

Предвижда се Metacade да направи 350x възвръщаемост през следващите години, след като започна да набира скорост по време на своята крипто предварителна продажба. Тъй като разработването на игри изглежда изключително обещаващо, ето разбивка на всичко, което Metacade може да предложи на онлайн геймърите.

Metacade може да бъде отлична инвестиционна възможност

След разпродаването на първите два кръга от предварителната продажба на MCADE, Metacade сега се подготвя за големи дългосрочни печалби. Проектът вече привлече значителни последователи и шумът около новата разработка на игри нараства, особено във връзка с програмата Metagrants поради потенциала й да увеличи броя на игрите, които могат да бъдат намерени в блокчейна.

Metacade ще предлага широка гама от аркадни игри онлайн, като всяко ново заглавие ще има интегрирани финансови награди за играчите. Тъй като GameFi непрекъснато разширява обхвата и мащаба на разработката на игри, Metacade може да се превърне в световен лидер в иновациите чрез избора си на аркадни игри играй, за да спечелиш (P2E) онлайн.

Предварителната продажба на MCADE стартира от само $0,008 на токен – стойност, която ще се повиши до $0,02 до края на събитието. Тъй като началните кръгове тогава се продават бързо, проектът се очаква да доведе до отлична възвръщаемост през следващите години. Това може да бъде следващият 100x скъпоценен камък в GameFi и да нарасне, за да съперничи на най-големите имена в сектора, включително Axie Infinity и The Sandbox.

Възможно ли е MCADE да достигне $5 през 2025 г.?

Metacade се превръща в най-голямата онлайн аркадна игра. Разработването на играта ще бъде завършено по-късно през 2023 г., когато аркадната игра на metaverse отваря вратите си за голяма общност от геймъри. До този момент, като се има предвид растежът в индустрията и шумът около Metacade, токенът MCADE се очаква да достигне ценовото ниво от $1 – 50-кратно покачване на цената от края на предварителната продажба.

Между 2023 г. и 2025 г. се очаква MCADE да нарасне още повече. Това е така, защото се очаква останалите крипто пазари да видят значителни печалби, тъй като биткойнът набира скорост преди следващия бичи пазар. През този период MCADE може да експлодира в стойност и да достигне до $7 до 2025 г. – което го прави един от следващите 100x скъпоценни камъни за аркадни игри онлайн.

Какво представлява Metacade?

Metacade е GameFi платформа, управлявана от общността, създадена от геймъри, за геймъри, която ще предложи голяма колекция от аркадни заглавия играй, за да спечелиш, на потребителите на блокчейн. Всяка игра в аркадната игра на metaverse включва P2E механика, а аркадната игра ще предлага и състезателни игри за потребители, които искат да се изправят един срещу друг за шанса да спечелят крипто награди.

Програмата Metagrants на Metacade ще предостави финансиране на ранен етап на разработчиците на игри, докато изграждат следващата вълна от аркадни игри онлайн. Като финансира разработването на нови игри в блокчейна, Metacade повишава общото ниво на иновации в движението и ще помогне за създаването на все по-голям брой игри, на които играчите да се наслаждават.

Аркадната игра на метавселената също ще бъде дом на оживен социален център, където потребителите на Web3 ще имат достъп до цялата най-нова информация за сектора GameFi. Този раздел от разработката на играта ще разшири цялостния потенциал за печалба, достъпен за потребителите, и ще предостави огромни ползи за геймърите, които надхвърлят играта на аркадни игри онлайн.

Как работи MCADE?

Играта Metacade се състои от безкрайни нива за всички аркадни игри онлайн. Геймърите могат да играят соло, докато напредват през нива, изпълняват предизвикателства и печелят крипто доход за своите умения. Или геймърите могат да се присъединят към турнири с платен вход за шанса да спечелят големи награди, изплатени в MCADE токени чрез функцията Compete2Earn.

Центърът на общността ще предлага функционалност Create2Earn, която ще възнаграждава геймърите за техния принос. Това може да включва прегледи на игри, споделяне на алфа версия или взаимодействие с други членове на общността. За стойността, предоставена на екосистемата, създателите на съдържание могат да печелят в центъра на общността Metacade.

Проектът също така ще създаде нови работни места за потребителите на Web3 чрез механика Work2Earn. Това ще свърже крипто ентусиастите с възможности за платена работа в света на Web3, включително позиции на пълен работен ден в партньорските проекти на Metacade от 2024 г. нататък. Освен това, потребителите могат да получат работа на непълен работен ден, роли на свободна практика и ексклузивни възможности за тестване на нови аркадни игри онлайн, преди да бъдат пуснати официално.

Metacade прави промени

Чрез комбиниране на най-голямата колекция от аркадни игри онлайн с потенциал за печалба за геймърите, Metacade ще се превърне в най-големия GameFi проект от този вид. Разработката на играта ще разшири цялостния потенциал за печалба за геймърите на блокчейн и ще предостави много полезни услуги чрез центъра на общността.

Metacade се превръща в лидер в индустрията за онлайн игри. Той не само предлага всеобхватно GameFi изживяване, но също така ще финансира следващата вълна от иновации и ще предостави възможности за работа на пълен работен ден на своята общност. В този процес Metacade се стреми да подкрепи разработката на блокчейн игри и бъдещето на GameFi индустрията.

Струва ли си да закупите MCADE? 

Предварителната продажба на токени на MCADE може да бъде една от най-добрите инвестиционни възможности за годината. С изключително висок дългосрочен потенциал и ниска текуща цена, инвеститорите вече бързо се включиха.

Metacade вече е в етап 5 от своята предварителна продажба. Токенът събра $8,5 милиона само за 14 седмици. Това е страхотно допълнение към всеки инвестиционен портфейл, като експертите прогнозират, че цената ще скочи рязко през следващите години. Уверете се, че ще се включите скоро, защото цената на MCADE ще се покачва всеки път, когато се разпродаде кръг от предварителна продажба.

Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade от тук.

Любопитно

Засяха първите дръвчета от гората на тамплиерите край Дебел дял

Published

on

23 април е Денят на българския светец Лазар Български Дебелдялски. Рицарите и Дамите от Командерията, носеща името на мъченика от село Дебел дял, посетиха селото и поднесоха цветя на паметната плоча пред родната къща на светеца.

Тя бе поставена през 2022 г от тамплиерите на Габровска област, по случай 220 години от смъртта му.

По данни на архимандрит Нестор от Великотърновската митрополия, още като малко момче, Лазар напуска родното място и отива в Анадола (Мала Азия). Там в Сома, Турция, става овчар. Той е силно вярващ християнин и скоро си навлича гнева на турците. По нареждане на турски големец го хвърлят в тъмница. След дълги изтезания, които Лазар покорно понесъл, изпълнен с любов към Христос, бил убит на 23 април 1802 г. на 28-годишна възраст.

Образът му е изписан в цял ръст в параклиса „Свети Архангели“ в Рилския манастир. Там е означено и родното му място Дебел дял. В него е построен храм, за който Богомил Петков и съмишлениците му тамплиери са едни от основните дарители.

По случай 250 години от рождението на Светеца, тамплиерите засадиха 25 дръвчета медоносна липа. С това поставиха началото на тамплиерска гора край село Дебел дял.

Зареди още

Любопитно

Рибарник „Кметовци“ открива новия сезон на 1 май

Published

on

На 1 май Рибарник „Кметовци“ отваря врати за Вашите празници, чествания, събития или срещи с приятели на открито всеки уикенд, почивни или празнични дни.

Сред събитията, които любимото място за отдих и забавление в природата ще приеме през настоящия сезон, са „Вечер на руската музика с Борислав Недев“, която ще се проведе на 6 юли. В разгара на лятото, на 20 юли, там ще се проведе десетото юбилейно издание на Националния фолклорен събор „Андъка пее и танцува“, със специалното участие на Пепи Христозова. В края на лятото Рибарник „Кметовци“ ще посрещне тематична сръбска вечер, за която ще пристигне Слободан Величкович-Коби.

За Вашия специален ден, за вашите лични или фирмени празници, тържества, рождени дни, другарски срещи, фолклорни събори и фестивали, коктейли и други мероприятия на открито сред природата, Рибарник „Кметовци“ Ви предлага изнесени ритуали и декорация на зеленото пространство по Ваш вкус.

Любезните домакини могат да съдействат за кетъринг, хотелско настаняване, шатри, оформяне на сцена, дансинг, DJ, фотограф.

Работното време в всяка събота и неделя, празнични и почивни дни. През останалото време – с предварителна заявка! Телефони за контакт: 0888 000 965.

Зареди още

Култура

Габрово обяви музикалната си програмата за Карнавала

Published

on

Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров и Dolapdere Big Gang са само част от гост изпълнителите в дните на Карнавал Габрово 2024. От 17 до 19 май Габрово ще се превърне в сцена на пъстроцветно карнавално шествие, музикални спектакли, изложби и богата културна програма, обединени под мотото „Make КАРНАВАЛ, not war“.

Балканската сензация Dolapdere Big Gang пристигат в България специално за събитието. Златният глас на България – Васил Петров ще ни пренесе в магията на музиката с пътешествието „The Best of Vassil Petrov”. Култовата група Молец ще закрие събитието с безплатен концерт.

Музикалната програма предлага разнообразие за всички възрасти и вкусове. Тази акценти откроиха от Община Габрово. Фестивалът на хумора и сатирата, известен с уникалната си атмосфера и разнообразие, ще се проведе в периода 17-19 май и обещава незабравими моменти за всички почитатели на културата и забавленията.

Фестивалната програма започва в Деня на Габрово – 17 май с множество културни събития през деня, а вечерта центърът на града ще се превърне в сцена за златния глас на България Васил Петров, който ще ни пренесе в магията на българската музика с пътешествието „The Best of Vassil Petrov“, изпълнявайки най-обичаните си песни в компанията на виртуозни музиканти – Живко Петров (пиано), Радослав Славчев – Riverman (бас) и Димитър Семов (барабани).

Веднага след това рязко ще сменим ритъма с група RDMK и техните емблематичните хитове, обещавайки незабравимо музикално преживяване.

В деня на карнавала, 18 май, гостите на града ще се забавляват с колоритното карнавално шествие, когато през деня около 80 карнавални картини и 25 макета ще оживеят по централните улици на града, носейки послание за мир и хумор, а вечерта на площад Възраждане ще се проведе грандиозен концерт.

Събитието ще открие проектът на Румънеца, FolkustiX, обединяващ фолклорни мотиви с модерно звучене; обичаният българки рапър 100 Кила ще ни зареди с енергия и емоции; сензацията от Турция Dolapdere Big Gang ще представи световноизвестни хитове с микс от балкански бийтове, фънк и джаз, а DJ MC Камен ще завърши вечерта с DJ сет.

Следкарнавалният ден – 19 май, ще бъде закрит с концерт на носителите на 4 награди на БГ Радио група Молец, които ще огласят града с авторска музика, съчетаваща рок, поп и алтернативни елементи.

Освен музикалните изпълнения Фестивалът на хумора и сатирата предлага и редица други забавления и инициативи:

  • „Нарисувай Габрово“ – инициатива, включваща деца от габровските училища, които ще украсят градския площад.
  • Концерт от популярна и джазова музика с Оркестър „Габрово“.
  • Изложба на габровските художници, посветена на Празника на града
  • Национален карнавал ревю на котки – Розмари Казасова на 18 май.
  • Детско шествие „Карнавална уличка на чудесата“ и детски мини карнавал.
  • За гастрономите и ценителите на стари рецепти – Празник на щирника
  • Карикатуристи в парка
  • Следкарнавална гюрултия по етърски
  • Лятно театро за всички
  • Творчески арт ателиета, дни на отворени врати в културните институции, нощ на музеите

Организаторите от Община Габрово призовават града да се превърне в столица на мира по време на най-стария и пищен карнавал в страната, използвайки своята богата традиция в хумора и сатирата.

*Използваното фоново изображение е на фотографа Тодор Тодоров.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица