Свържи се с нас

Любопитно

Как Metagrants на Metacade ще станат революция за аркадните игри онлайн?

Published

on

Не е учудващо, че с нови проекти като Metacade, движещи напредъка на GameFi сектора, блокчейн игрите са една от най-бързо развиващите се иновации в света днес. След като нововъведения като Axie Infinity и The Sandbox се покачиха над 200 пъти между 2020 г. и 2021 г., много инвеститори гледаха към проекти като Metacade, за да изведат индустрията на следващото ниво.

Предвижда се Metacade да направи 350x възвръщаемост през следващите години, след като започна да набира скорост по време на своята крипто предварителна продажба. Тъй като разработването на игри изглежда изключително обещаващо, ето разбивка на всичко, което Metacade може да предложи на онлайн геймърите.

Metacade може да бъде отлична инвестиционна възможност

След разпродаването на първите два кръга от предварителната продажба на MCADE, Metacade сега се подготвя за големи дългосрочни печалби. Проектът вече привлече значителни последователи и шумът около новата разработка на игри нараства, особено във връзка с програмата Metagrants поради потенциала й да увеличи броя на игрите, които могат да бъдат намерени в блокчейна.

Metacade ще предлага широка гама от аркадни игри онлайн, като всяко ново заглавие ще има интегрирани финансови награди за играчите. Тъй като GameFi непрекъснато разширява обхвата и мащаба на разработката на игри, Metacade може да се превърне в световен лидер в иновациите чрез избора си на аркадни игри играй, за да спечелиш (P2E) онлайн.

Предварителната продажба на MCADE стартира от само $0,008 на токен – стойност, която ще се повиши до $0,02 до края на събитието. Тъй като началните кръгове тогава се продават бързо, проектът се очаква да доведе до отлична възвръщаемост през следващите години. Това може да бъде следващият 100x скъпоценен камък в GameFi и да нарасне, за да съперничи на най-големите имена в сектора, включително Axie Infinity и The Sandbox.

Възможно ли е MCADE да достигне $5 през 2025 г.?

Metacade се превръща в най-голямата онлайн аркадна игра. Разработването на играта ще бъде завършено по-късно през 2023 г., когато аркадната игра на metaverse отваря вратите си за голяма общност от геймъри. До този момент, като се има предвид растежът в индустрията и шумът около Metacade, токенът MCADE се очаква да достигне ценовото ниво от $1 – 50-кратно покачване на цената от края на предварителната продажба.

Между 2023 г. и 2025 г. се очаква MCADE да нарасне още повече. Това е така, защото се очаква останалите крипто пазари да видят значителни печалби, тъй като биткойнът набира скорост преди следващия бичи пазар. През този период MCADE може да експлодира в стойност и да достигне до $7 до 2025 г. – което го прави един от следващите 100x скъпоценни камъни за аркадни игри онлайн.

Какво представлява Metacade?

Metacade е GameFi платформа, управлявана от общността, създадена от геймъри, за геймъри, която ще предложи голяма колекция от аркадни заглавия играй, за да спечелиш, на потребителите на блокчейн. Всяка игра в аркадната игра на metaverse включва P2E механика, а аркадната игра ще предлага и състезателни игри за потребители, които искат да се изправят един срещу друг за шанса да спечелят крипто награди.

Програмата Metagrants на Metacade ще предостави финансиране на ранен етап на разработчиците на игри, докато изграждат следващата вълна от аркадни игри онлайн. Като финансира разработването на нови игри в блокчейна, Metacade повишава общото ниво на иновации в движението и ще помогне за създаването на все по-голям брой игри, на които играчите да се наслаждават.

Аркадната игра на метавселената също ще бъде дом на оживен социален център, където потребителите на Web3 ще имат достъп до цялата най-нова информация за сектора GameFi. Този раздел от разработката на играта ще разшири цялостния потенциал за печалба, достъпен за потребителите, и ще предостави огромни ползи за геймърите, които надхвърлят играта на аркадни игри онлайн.

Как работи MCADE?

Играта Metacade се състои от безкрайни нива за всички аркадни игри онлайн. Геймърите могат да играят соло, докато напредват през нива, изпълняват предизвикателства и печелят крипто доход за своите умения. Или геймърите могат да се присъединят към турнири с платен вход за шанса да спечелят големи награди, изплатени в MCADE токени чрез функцията Compete2Earn.

Центърът на общността ще предлага функционалност Create2Earn, която ще възнаграждава геймърите за техния принос. Това може да включва прегледи на игри, споделяне на алфа версия или взаимодействие с други членове на общността. За стойността, предоставена на екосистемата, създателите на съдържание могат да печелят в центъра на общността Metacade.

Проектът също така ще създаде нови работни места за потребителите на Web3 чрез механика Work2Earn. Това ще свърже крипто ентусиастите с възможности за платена работа в света на Web3, включително позиции на пълен работен ден в партньорските проекти на Metacade от 2024 г. нататък. Освен това, потребителите могат да получат работа на непълен работен ден, роли на свободна практика и ексклузивни възможности за тестване на нови аркадни игри онлайн, преди да бъдат пуснати официално.

Metacade прави промени

Чрез комбиниране на най-голямата колекция от аркадни игри онлайн с потенциал за печалба за геймърите, Metacade ще се превърне в най-големия GameFi проект от този вид. Разработката на играта ще разшири цялостния потенциал за печалба за геймърите на блокчейн и ще предостави много полезни услуги чрез центъра на общността.

Metacade се превръща в лидер в индустрията за онлайн игри. Той не само предлага всеобхватно GameFi изживяване, но също така ще финансира следващата вълна от иновации и ще предостави възможности за работа на пълен работен ден на своята общност. В този процес Metacade се стреми да подкрепи разработката на блокчейн игри и бъдещето на GameFi индустрията.

Струва ли си да закупите MCADE? 

Предварителната продажба на токени на MCADE може да бъде една от най-добрите инвестиционни възможности за годината. С изключително висок дългосрочен потенциал и ниска текуща цена, инвеститорите вече бързо се включиха.

Metacade вече е в етап 5 от своята предварителна продажба. Токенът събра $8,5 милиона само за 14 седмици. Това е страхотно допълнение към всеки инвестиционен портфейл, като експертите прогнозират, че цената ще скочи рязко през следващите години. Уверете се, че ще се включите скоро, защото цената на MCADE ще се покачва всеки път, когато се разпродаде кръг от предварителна продажба.

Можете да участвате в предварителната продажба на Metacade от тук.

Култура

Пет млади пианистки от МК „Весела“ ще свирят във Виена

Published

on

„Виена ни очаква” – под това мото премина концертът на децата от Музикален клуб „Весела” преди отпътуването за австрийската столица на лауреатите Невин Халил – 1 клас, Лорен Николова – 4 клас, Ай Хасегава – 8 клас, Полина Флориду – 9 клас и Адриана Кънева-10 клас. Те ще се представят „на живо” със своите музикални програми във финалите на Международния конкурс „Виенска класика”.

Възпитаничките на клавирния педагог Весела Пенева са сред отличените 65 деца, спечелили необходимия брой точки и получили покани за участие в заключителния тур във Виена, който предстои.

„Това е уникално постижение за нашия клуб“, сподели музикалният педагог Весела Пенева и продължи – „То ни прави безкрайно щастливи от постигнатия невероятен успех, а именно да бъдем забелязани и отличени измежду над 200 деца от 50 държави! Каква огромна чест е това за едни деца, които не се занимават с музика професионално, а свирят на пиано, просто защото им харесва! Във всяка възрастова група са поканени само по 10 участници. И моите момичета са между тях! това е изключително висока оценка, дадена ни от международното жури!“

„Скъпи Неви, Лори, Ай, Поли и Ади – в музикалната столица Виена, вие ще се докоснете до европейската музикална история, ще имате незабравими срещи с изкуството, ще свирите в хубави зали и ще се запознаете с деца-музиканти от различни националности! Вашата най-голяма победа е, че сте участници в една музикална олимпиада, която ще бъде прекрасен спомен за цял живот ! Олимпийския принцип гласи „Най-важно е участието..”, а аз бих добавила – и трудът, който влагаме! Вече съм напълно убедена, че всяко усилие рано или късно се възнаграждава ! Пожелавам ви да свирите с любов, мисъл и вдъхновение! Гордея се с вас, обичам ви и ви вярвам!“, добави още Весела Пенева.

Зареди още

Любопитно

Узана Поляна фест от 19 до 21 юли

Published

on

От петък до неделя, 19 – 21 юли, сред красивата природа в габровския балкан ще се проведе деветото издание на Узана Поляна фест. Фестивалът тази година се разгръща, не толкова като територия, колкото като активности и преживявания за посетителите.

И този път Узана Поляна фест ще събере хиляди хора от близо и далеч, обединени от идеята планетата ни да бъде едно по-добро място за нашите деца. Фестивалът традиционно се превръща в най- голямото екосъбитие у нас, което си поставя за цел в края на третия ден всеки да е придобил поне по едни еконавик, който да продължи да прилага в ежедневието си.

Ето защо програмата за фестивала става все по-богата. Сигурно е, че за всеки от бебе до баба ще е интересно и ще може да открие онова, което го вълнува. И защото не можем да искаме да променяме света около нас, преди да сме погледнали към собственото си „аз“ – пространство ПОЗНАНИЕ увеличава своята зона и предвижда нова такава, която нарекохме СЕБЕПОЗНАНИЕ. И ако в пространство ПОЗНАНИЕ тази година ще бъде поставен фокус върху климатичните явления и адаптацията към тях, то пространство СЕБЕПОЗНАНИЕ ще концентрира мислите около нашите лични емоции, чувства и здраве.

Още един нов елемент е обособяването на зоната ИН/ЯН в отделен ЦЕНТЪР, който ще бъде разположен на красивата поляна, точно до почивна база “Горски дом”. Освен йога практики и беседи, програмата ще включва още различни арт ателиета и арт терапии, музикални работилници с Петър Йорданов Бъни и един World music concert  с Петър Йорданов Бъни и Константин Кучев. 

Двойно повече са екозабавленията за деца, защото ДЕТСКИЯТ център е по- пъстър от всякога – забавни семейни игри, творчески ателиета, четене на книжки, еко работилнички,, рисуване, йога и още много вълнуващи приключения. А МЛАДЕЖКАТА зона, ще е още по-активна и ще посрещне гости от далечна Япония.

АРТ зоната ще предлага много повече работилници, за всеки, който иска да вложи положителната си енергия и изработи сам гривна с техниката „макраме“, ароматно сапунче с вълна, поставка за чаши от гипс и акрилна смола, картина от вълна,  колаж от сини отпечатъци, енергийни гривни според зодията и още други интересни нещо.

На Узана Поляна фест отваря „врати“ зона ГОРСКОТО, където в горско училище децата ще опознават гората, ще предизвикват сетивата си за творчески занимания, любопитни беседи и слънчеви игри.

В рамките на фестивала са предвидени и два туристически прехода – единият с изкачване до връх Исполин, а другият – с опознавателен характер и достигане до географския център на България.

Спортните натури предизвикваме с волейболен турнир, традиционната футболна надпревара и стена за катерене.

Поляната на Узана ще приюти и истинските пазители на българския вкус и храни с Фермерски пазар и през трите дена. Фермерските игри този път ще дадат възможност и на децата да премерят своя усет за битка и похвати от ежедневието на фермера. А как да вкараме екологичното в домакинството ще разкрие новата зона „Еко Бит“.

Разбира се организаторите са помислили и за ценителите на вкусна храна и разхлаждащи напитки в пространство „НаЗдраве“, където ще може да изненадате сетивата си с вкусна, здравословна, богата на аромати храна, но трябва да знаете, че пластмасовите прибори са строго ограничени! НО може да донесете своя чаша или да вземете узанска чаша срещу депозит. Така ще намалите образуването на отпадъци и ще получите отстъпка при покупка на напитка в зоната.

Внимание ще отделим и на домашните любимци в първия конкурс за кучета „Красота и нрав“, а в шатрата на габровския приют за кучета ще може да срещнете своя нов четириног приятел, който на място да осиновите.

Цялата програма на Узана Поляна фест е на сайта на събитието http://uzanafest.gabrovo.bg, а къде ще е разположена всяка една зона – може да се ориентирате и на картата на фестивала Узана Поляна Фест.

Зареди още

Любопитно

Младежки център – Габрово кани на ателие по калиграфия

Published

on

В работилница по калиграфия ще могат да се включат всички младежи, които се интересуват от японската култура и изкуство по време на Деня на японската култура. Събитието е организирано от Младежки център – Габрово и ще се проведе на 22 юли, от 17 часа в Художествена галерия „Христо Цокев“.

Работилницата по калиграфия ще бъде водена от Венелина Петкова, с ранг специално кю по Шодо от японската школа ШоДжинКай. Събитието ще започне с демонстрация, на която тя ще разкаже за изкуството калиграфия и ще изпише думите 姉妹都市 (shi-mai to-shi), означаващи „градове-сестри“, посветени на приятелството на Габрово и японския град Тойоаке. Именно в Тойоаке се намира гимназия „Сейджо“, с която Община Габрово организира дългогодишен младежки обмен. Десет японски младежи ще гостуват от 20 юли до 1 август в Габрово, където ще живеят в габровски семейства и ще могат да се докоснат до българската култура. По време на събитието в Художествена галерия Христо Цокев гостите ще могат да се запознаят и с японските младежи, които ще направят работилница по оригами.

След демонстрацията, по време на работилницата, участниците ще научат как се изписва думата 思いやり (omoiyari) – състрадание, съпричастност, внимание и доброта. Омоияри е важна концепция в японската култура, която насърчава уважение и внимание към другите хора. Всеки участник ще има възможността да опита „танца на четката“ и да се потопи в японската култура.

Работилницата е безплатна и не изисква предварително записване.

Заповядайте на 22 юли, 17:00 часа, Художествена галерия „Христо Цокев“, Ден на японската култура. В програмата ще има още ателие по икебана, демонстрация на кендо, кът с книги за Япония, оригами.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица