Свържи се с нас

Крими

Красен Кръстев е новият началник на полицията в Трявна

Published

on

Главен инспектор Красен Кръстев е новият началник на Районното полицейско управление в Трявна, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

Красен Кръстев е роден през 1981 г. в Габрово. Завършил е висше образование в Технически университет – Габрово. В системата на МВР постъпва през 2008 г. Работил е в „Пътна полиция“ и „Охрана на обществения ред“. През 2012 г. е назначен за разузнавач в група „Криминална полиция“ в РУ Трявна.

През 2023 г. е назначен за инспектор в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Габрово.

Считано от 21.05.2024 г. гл.инсп.Кръстев е временно преназначен на длъжността началник на Районно управление Трявна при ОДМВР-Габрово.

Крими

Жена „захлеби“ почти минимална заплата, но не за дълго. Полицията я прибра!

Published

on

В рамките на няколко минути служители на габровската полиция установиха и задържаха жена, извършила кражба на пари.

Действията по разследването започнали снощи, малко преди 18.30 часа. Чрез спешния телефон 112 бил подаден сигнал, че неизвестно лице проникнало в незаключен апартамент в Габрово, откъдето извършило кражба на 850 лв.

В резултат на предприетите незабавни оперативно-издирвателни мероприятия в 18.40 часа полицаи арестували 26-годишната крадла.

По случая е образувано досъдебно производство.

Зареди още

Крими

Полицията в Габрово арестува двама заради марихуана

Published

on

Двама млади бяха задържани заради наркотици при специализирана полицейска операция, проведена в Габрово.

На ул.“Александър Керков“ автопатрулен екип спрял за проверка 27-годишен криминално проявен мъж, с когото бил и 17-годишен младеж.

При извършените процесуално-следствени действия било установено, че двамата придобили и държат в себе си суха зелена листна маса, реагирала при полевия наркотест на марихуана.

Образувани са досъдебни производства за извършени престъпления по чл.354а ал.3 от Наказателния кодекс.

Зареди още

Крими

Полицията изяснява обстоятелствата около конфликт в Габрово

Published

on

Областната дирекция на МВР в Габрово изяснява обстоятелствата около конфликтна ситуация, възникнала в късния следобед на 9 юни в центъра на Габрово, в района на ул.“Генерал Радецки“.

На място са били насочени автопатрулни екипи, които установяват лицата, участващи в конфликта. Активните действия по случая продължават.

Уведомена е Районната прокуратура в Габрово. След окомплектоване, материалите ще бъдат изпратени по компетентност в прокуратурата.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица