Младежка кампания в Габрово за 14-ти февруари

снимка: Община Габрово

снимка: Община Габрово

За първи път тази година младежките организации от Габрово обединяват усилията си в реализацията на младежка кампания, като поводът е 14-ти февруари – Денят на влюбените Свети Валентин и Трифон Зарезан, информираха от местната общинска администрация.

Доброволците от Сдружение „Социален диалог 2001“, ИМКА – Габрово, Общински съвет по наркотични вещества, Център за обществена подкрепа към Община Габрово и Български младежки червен кръст планират съвместната им кампания, да стартира в 11 часа на 14 февруари /събота/. Дейностите ще се проведат паралелно в централната градска част и в търговския център на булевард Априлов.

Влюбени и „разлюбени“ габровци ще имат възможност да напишат своите послания, свързани с любовта или виното, върху импровизирана „Стена на любовта“, ще имат възможност да си направят за спомен снимка в рамка, да участват в игри за двама и „Срещи на сляпо“, както и да завъртят Колелото на любовта.

Всички граждани ще получат ръчно изработени сувенири, здравнообразователни и рекламни материали от доброволците към партниращите организации. Всеки който проявява желание, ще може да се запознае накратко с дейността на всяка една организация.

Съмишлениците на Купидон обещават много други изненади, подаръци и веселие!

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар