Eridan с видео обръщение към феновете си за рок фест „Хоталич“

Eridan ще забият в първата вечер от Третия национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2019, който ще събере феновете на рока на 30 и 31 автуст.

снимка: Община Севлиево

Създадена преди 18 години, днес Eridan е една от най-добрите и успешни рок групи в България, която не спира да радва феновете си с нови албуми и редица участия.

снимка: Община Севлиево

На рок феста в Севлиево ще покорят сцената с най-обичаните си песни, хитове и нови парчета. Във видео обръщение специално за рок фест „Хоталич“ те канят всички свои почитатели и феновете на рока на 30 и 31 август край стените на крепостта.

снимка: Община Севлиево

„Ще ви очакваме на 30 август край крепостта „Хоталич“ край Севлиево“, се казва във видеото на бандата.

снимка: Община Севлиево

През последните няколко години Eridan зарадваха феновете си с два самостоятелни албума “Пътят към прозрението” през 2014 и “Време разделно” -2016.

снимка: Община Севлиево

В момента те работят по записа на третия си албум, от който вече пуснаха първия сингъл – страхотната балада “Вълшебен свят” – песен, която ще звучи и край Севлиево на 30 август.

снимка: Община Севлиево

В световен мащаб групата работи успешно със световни рок звезди като Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep Purple), Johnny Gioeli (Axel Rudi Pell, Hardline) и Ronnie Romero – лично избрания от Ritchie Blackmore нов вокал на Rainbow! Johnny Gioeli пък официално пред медиите определи групата така: „Eridan… това е перфектната банда!“.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Eridan подготвя изненади за феновете си и за фестивала в Севлиево, а настроението е гарантирано.

Не пропускайте третото издание на Националния рок фест „Хоталич“. 30 и 31 август – Севлиево! Входът е свободен!


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Напиши коментар