Новини, Общество|21.02.2019 9:25

Незаконно сметище на ул.“Каменоломна“ в Габрово


Незаконно сметище се образувало на ул.“Каменоломна“ в Габрово. Недобросъвестни граждани безобразно замърсяват природата, като изхвърлят своите боклуци направо в дерето, в района на моста за квартал Беленци. Ако не бъдат предприети адекватни мерки има опасност дерето да се затлачи и при по-интензивен валеж да прелее.

За този проблем алармира читател на „Габрово Нюз“, живеещ близо до мястото на новото незаконно сметище, което с всеки изминал ден става все по-голямо и по-голямо. Той е категоричен, че местните хора искат замърсената зона да бъде изчистена.

По думите им в района дори няма съдове за събиране на отпадъци, което вероятно поне би накарало част недобросъвестните граждани да изхвърлят боклука си в тях, а не в дерето.

Даваме гласност на проблема с надеждата, че компетентните органи ще се самосезират и ще вземат отношение по премахването на незаконното сметище. Каква ще бъде тяхната реакцията предстои да разберем.

Ако и Вие не сте безразлични, станете свидетел на подобна картинка, инцидент или нещо, което Ви е направило впечатление и желаете то да бъде публикувано, можете да ни сигнализирате на редакционния ни телефон: +359 878 993 779, на пощата: info@gabrovonews.bg или на страницата ни във фейсбук. Ние ще го предоставим на вниманието на широката общественост.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

2 коментара

  • Там е видяно, там е снимано и е подаден сигнал,щом сте видели други места,сигнализирайте ,а не да мрънкате ,че е на друго място чо различно от това което сте видели !!

    • Не се правете на приятно разсеяни, няколко пъти ви изпращам сигнали за фрапиращи нарушения и вие директно си ги препращате в спама, за да не нарушавате рахата на управляващите.
      Тук, за да се види от всички четящи!!!

Напиши коментар