Новини, Общество|01.02.2019 12:58

Габровци се оплакаха от грозна действителност!

Грозна действителност на улица „Ангел Кънчев“

Пътната настилка по улица „Ангел Кънчев“ в квартал Шенини е в критично състояние. За поредния компрометиран път, граничещ с абсурда, алармираха габровци, потърсили ни за съдействието, за да дадем публичност на проблема им.

Изпратеното на редакционната ни поща писмо, авторът го е озаглавил „Грозна действителност“.

„Тази улица се намира над известен сервиз за автомобили в квартал Варовник в посока Шенини, Интеграла и МБАЛ „Д-р Тота Венкова“.

Вече не е възможно огромните дупки да се заобикалят и с времето ще става  още по-зле. Нетърпимо е“, пише в сигнала до „Габрово Нюз“.

Грозна действителност на улица „Ангел Кънчев“

„Дали не е време вече да се вземат мерки, тъй като има постоянно живущи в този район, а осеяният с кратери път датира от много години насам“, недоумява човекът, изпратил ни снимките с коментар към тях.

Дали и кога това ще се случи тепърва предстои да разберем. Надяваме се, че след извършването на публикацията този път компетентните органи ще предприемат адекватни действия и ще бъде търсено решение на проблема.

Коментарите за ситуацията оставяме на Вас.

Ако и Вие имате новина, или желаете да покажете Вашия поглед събитията от деня, изпращайте ни снимки, коментари, мнения и сигнали на адрес: info@gabrovonews.bg, а ние ще ги предоставяме на вниманието на широката общественост.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

  • Не се вижда цялата “Грозна действителност“.Това е само малка част от платното.От сервиза нагоре към Интеграла са поне 70-80 дупки,мякои с дълбочина до 25-30см.От завоя Варовник до Шенини дупките са минимум 30 за разстояние от 150 метра.На кого му пука.Даже и ВиК си оставиха отпечатъка след ремонт

Напиши коментар