Любопитно, Новини|06.12.2018 12:02

Снимайте любимата си чаша за кафе!

снимка: ОИЦ – Габрово

Генерална дирекция „Комуникация“ на Европейската комисия организира игра в подкрепа на действията за климата и нулевото количество въглеродни емисии.

Идеята приканва участниците да се снимат с любимата си чаша за кафе за многократна употреба, след което да качат снимката в своя публичен профил във Фейсбук, Инстаграм или Туитър, като поставят хаштаг #EUandMe и #COP24 и маркират профила на Европейската комисия в публикацията си.

снимка: ОИЦ – Габрово

Всяка седмица в петък ще бъдат съобщавани петима победители, избрани по броя на споделянията. В края на последната седмица ще бъдат отличени още пет участници, вложили в снимките си творчество, оригиналност и връзка с темата.

Общо 20 души ще бъдат наградени със специалната разградима чаша.

снимка: Община Габрово

Играта е активна от 30 ноември до 21 декември 2018 г. (12:00 часа, централноевропейско време) и е отворена за европейските граждани, навършили 18 години.

Инициативата е посветена на визията „Чиста планета за всички“, която наскоро бе приета от Европейската комисия, както и на конференцията на страните по Рамковата конвенция на ООН за изменението на климата (COP24), която се провежда от 2 до 14 декември 2018 г. в полския град Катовице.

Пълният регламент и условията за участие.

  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар