Доверете се на Студио за красота и здраве „S“


Студио за красота и здраве „S“
, Габрово, ул.“Орловска“ 81, етаж 2, се грижи за своите клиенти с постоянен професионализъм, като им предоставя издържан стил и качество, висок клас професионална козметика, терапии и иновативни технологии.


Студио за красота и здраве „S“ предлага приятна и уютна атмосфера, в която да опитате най-доброто от съвременните грижи за косата и лицето.

Тук можете трайно да извиете своите мигли. Ламинирането им е напълно безвредна процедура, чрез която се удължават, извиват и заздравяват по естествен начин. В състава на ламиниращия продукт влизат витамини, пептиди и кератин. Ефектът се запазва до 12 седмици, без необходимост от специално предпазване на миглите. С процедурата миглите Ви са в отлична форма, а когато искате още по-изразителен поглед, можете да ползвате спирала! Процедурата е особено подходяща при прави или увредени мигли, както и ако просто искате да подчертаете допълнително естествените си мигли.


В Студио за красота и здраве „S“ се предлага още пълна гама от боядисвания, подстригвания (дамски/мъжки) и стайлинг техники за оформяне на Вашата коса и прическа, за да може Вие да бъдете неотразими.


За ослепителната Ви кожа ще се погрижи козметикът, предлагащ множество услуги, сред които подмладяващ масаж на лицето, почистване с гликолови киселини и масаж с вендуза (лифтинг ефект).


Стремежът към съвършенството е вече напълно възможен. Екипът на Студио за красота и здраве „S“ ще Ви помогне да го постигнете.


Специалистите, работещи в студиото, ще Ви посрещнат с удоволствие, за да помогнат да подчертаете предимствата си на външния вид.


Студио за красота и здраве „S“
е отворено от понеделник до събота, с работно време от 10.00 до 19.00 часа. Оставете екипът от професионалисти да се погрижи за Вашата перфектна визия.


Заповядвайте на място в Габрово, ул.“Орловска“ 81, етаж 2 или направете Вашата резервация по телефона:

Козметик: Катя 0879 279 680
Фризьор: Силвия 0899 200 368
Фризьор: Маргарита 0899 777 367

Коментарите са затворени