В Габрово избират „Пътен полицай на годината“

снимка: Община Габрово

Габрово ще бъде домакин на ХХVІ-то издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината“, който ще се проведе от 27 до 30 септември 2018 г. Официалното откриване на събитието ще бъде на 29 септември от 10.00 часа на пл. „Възраждане“, където ще се проведат практическите състезания.

На площада ще бъдат изградени автополигон и мотополигон за демонстрации на уменията на състезателите по дисциплините автомобилизъм, мотоциклетизъм и практически изпит по оказване на долекарска помощ на пострадали при пътно-транспортни произшествия.

Очакват се гости от Германия, Гърция и Румъния. Церемонията по награждаването на победителите ще се състои същия ден от 20.30 часа в хотел „Мак“.

В дните преди официалното откриване, състезателите ще преминат през теоретичния етап на конкурса, в който ще бъдат тествани техните познания по нормативната база, свързана с дейността на полицията и оказването на долекарска помощ на пострадалите при ПТП.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

6 коментара

 • Лех Валенса, доказан агрнт на полската ДС, разрина комунягите в полша.
  Желю Желев, член на БКП, разрина комунизма в БГ.
  ЛАПАМ ЗА 24 ЦЕНТА.

 • Трайчо Трайчов, соросоид, министър от Борисофф едно, спестил два милиона от закуски в ЕВН.
  Симеон Дрянков пък ги прехвърлил на жена си – бедна хамериканка.
  А тъпите русофили плащат най-скъпия хамефикански ток в Европа.

 • Значи, по врмето на първото царуване на Тиквата (2012 г.), едно корумпе от ДКЕВР написало имейл до Кирил Добрев и искало да се разберат. Сещате се за какво. И според логиката на дебилите, от това излиза, че е корумпето обслужвало комплексно Кирил Добрев и му предоставяло вътрешна информация, даже манипулирало данните на ВЕЦ « Топлика » „в полза“ на собственика.

  Къде е „ползата“ след като за по-голяма мощност собственика ще трябва да плаща по-голяма такса, разбират само дебилите.

  Важното е да съчиним една партенка и да я качим в интернет, за да можем след това да я повтаряме като опорна точка. Пък колко сме глупави няма значение. Нали дебилите гласуващи за ГЕРБ са още по-глупави, ще повярват без да се замислят.

 • Комисията за противодействие на корупцията издирва бившия финансов министър Симеон Дянков. Според председателя на комисията Пламен Георгиев призовките към Дянков да се яви и да декларира доходите си се връщали неполучени.

  Проверката на Дянков започна, след като той стана обвиняем по делото за продажбата на 33% държавен дял в ЕВН. По същото дело е запорирано имущество за 2,4 млн. лв. на друг бивш министър от първото правителство на Борисов – Трайчо Трайков, както стана ясно днес.

  Другите два проблема около Дянков били, че в „Антикорупция“ нямали никаква информация за доходите на съпругата му, а при такива инспекции се изисква информация и за тях. Освен това нито в нашите, нито в американските регистри можел да бъде открит документа за граждански брак между Дянков и жена му.

  Досега всички опити бившият финансов министър да бъде намерен на някои от известните адреси удряли на камък.

 • БОЛНИ МОзЪЦИ

 • ами няма да открият документи за граждански брак между дянков и жена му. просто търсят грешно. ако потърсят документ за граждански брак между дянков и мъжа му, много бързо ще излезе от регистрите.както примерно ще излезе документ за вилажера и мъжа му пръча парчо.

Напиши коментар