Новини, Политика|19.09.2018 10:15

БСП ще разговаря по „Визия за България” с хората от Габровско

снимка: БСП

БСП продължава разговорите по „Визия за България” с хората от област Габрово, информираха от централата на партията. В четвъртък, 20 септември, социалистите ще се срещнат с жители на общините Габрово, Севлиево, Трявна и Дряново.

Народните представители Крум Зарков, Виолета Желева, Иван Иванов, Лало Кирилов, Радослав Стойчев и депутатът в Европейския парламент Момчил Неков ще се срещнат с жители на Габрово в Художествена галерия „Христо Цокев” от 17:30ч.

В зала „Видима” в хотел „Севлиево плаза” в Севлиево от 18.00 ч. народните представители Драгомир Стойнев, Красимир Янков, Йордан Младенов и Георги Стоилов ще дискутират с жителите на общината важни за общността теми и приоритетите на „Визия за България”.

Народните представители Кристиан Вигенин, доц. Георги Йорданов, Нона Йотова, Александър Паунов и Христо Проданов ще разговарят с жители на община Трявна. Срещата ще започне в 17.30 ч. в ресторант “Тревненски кът”.

В 17.30ч. в залата на Общински съвет – Дряново народните представители Ирена Анастасова, Иван Ченчев, Валентин Ламбев и Кольо Милев ще разговарят за приоритетите на Визията с жители на общината.

В 18:00ч. ще започне срещата на жителите на село Ганчовец (община Дряново) с народните представители Стефан Бурджев и Димитър Георгиев.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар