Новини|13.09.2018 6:58

Днес обявяват резултатите от „Какво свърши твоят кмет?“

Таня Христова, кмет на община Габрово, Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Днес, 13 септември, от 18.00 часа в малката зала на хотел „Балкан“ ще бъдат обявени резултатите от стартиралата в началото на месец юли областна анкета в четирите града на областта „Какво свърши твоят кмет?“, инициирана от Гражданско движение „Днес“ – Габрово.

Идеята на „ДНЕС“ бе една година преди провеждането на местните избори да се потърси мнението на гражданите как оценяват работата на своя кмет, както и на общинските съветници – представители на политическите сили в местните парламенти по места. Кои според хората са нерешените проблеми в градовете, които чакат своето позитивно решение?

Иван Иванов, кмет на община Севлиево, Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

На срещата в Габрово са поканени Председателят на Общински съвет – Габрово Лена Георгиева; кметът на община Габрово Таня Христова; общински съветници – представители на политическите сили в Общинския съвет, общественици и граждани.

В продължение на два месеца доброволци на движението участваха в допитването до гражданите, чрез специално разработени анкети. Резултатите от анкетите бяха обобщени и анализирани от представители на „ДНЕС“.

Мирослав Семов, кмет на община Дряново

На инициирания диалог на гражданите с представители на местната власт ще бъдат представени данните от анкетите, кои проблеми гражданите сочат като приоритетни за разрешаване, техните очаквания и препоръки към управляващите, в чиито управленски кураж и съпричастност от движението се надяват да бъдат категорично убедени.

Ръководството на ГД „ДНЕС“ Габрово Ви кани да присъствате на срещата, която ще се проведе на днес, 13 септември, от 18.00 часа в малката зала на хотел „Балкан“.

Дончо Захариев, кмет на община Трявна

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

9 коментара

  • Площадът на Гарата – разкопан/в близост до училище/,кръстовището и подлеза до ДХС – също .В подеделник децата тръгват на училище.Ама пък на тая изобщо не и дреме за чуждите деца.За нея са важни ЦИГАНИТЕ,защото са я избрали.От Герп не са по поемането на отговорност ,те са по получаването на комисионни.Нагла,крадлива клика съсипала града ни!

  • Предостави на Кота 2001 обекти за милиони със срок на изпалнение когато им е удобно.Пък габровците да дишат прахоляка и да обикалят за Механото през Хаинбоаз!Да си взема циганите,дето ги довлече и да си ходи в плевенското село от където е дошла!

  • Ас крада, ти крадеш, ний крАдим!!!

  • И двата подлеза са разкопани-този до автогарата също.Нали мажоретката беше обещала до 15 септември подлеза до ДХС ще е готов.Някой не се нагушил още.Ами спирката на Лъвов мост.Ами 8-мо училище?У

  • Шъ мъ прущавати, ама имам саму иднъ гудина до края на мандата. Ко да прая по напрет? Нъли тряа да изкяря и ас.

  • Кметицата е велика. Никой друг преди нея не е правил толкова много за града. А комунетата, след като изметоха герберастите, сега квичат от канавката. Хайде марш в трапа при вашите вождове. 🙂

  • плюя на вилажера.

  • Какво направи ли? Довлече се от някакво плевенско село и домъкна една камара мангали, за да се чувства като у дома си.

  • Хайде на бас, че мажоретката ще спечели.

Напиши коментар