Изненадайте свой близък или гост с подарък от СПА Център „Recital“

Често се случва да се чудите какво да подарите и с какво да изненадате свой близък, любим, приятел, колега или чакан гост по случай някой повод? Не се колебайте и вземете за любимите си хора перфектния подарък, който те никога няма да забравят – Ваучер от СПА Център „Recital“.


СПА Център „Recital“, намиращ се на ул.“Юрий Венелин“ 18 в Габрово, предлага на своите клиенти услугата закупуване на ваучер(и), съответно за една или няколко процедури в подбрана и подходяща комбинация, с цел пълен релакс и удовлетворение.


Подарете щастие на Ваш колега, близък роднина или любим човек чрез СПА Център „Recital“ и бъдете сигурни, че това ще бъде запомнено и високо оценено, защото всички наши клиенти винаги си тръгват и връщат с широка усмивка.


Можете да заявите услугата на място в СПА Център „Recital“, ул.“Юрий Венелин“ 18, или на телефон: +359 895 147 888, където ще Ви бъде разяснено всичко, което Ви интересува и ще получите професионален съвет, относно избора за най-подходяща процедура.


СПА Център „Recital“ работи за Вас от понеделник до събота, включително, за времето от 11.00 до 19.30 часа. Телефон за резервации и допълнителна информация: +359 895 147 888recitalspa.com или във фейсбук.

Коментарите са затворени